Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kecsuka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A minap jött szembe velem újra ez a fotó a világhálón. Már évekkel ezelőtt láttam és az "utánanézni" mappába mentettem el. A képaláírás azt állította, hogy az első kísérleti atommeghajtású vonat látható rajta az Egyesült Államokban, ahol civil utasokat is szállított a próbaútjain. Kétkedve fogadtam…..
Az alábbi remek képek 1971-ben kerültek az University of California könyvtárának tulajdonába, miután megvásárolták a fotós örököseitől. A képek francia készítőjét Branson DeCou-nak hívták, és 1920 és 1941 között utazgatott a világban. Mintegy nyolcezer üvegdiát tartalmazott a hagyaték, amelyek…..
Autós reklámok régen szerepeltek a blogon, ez a mostani két okból sem passzol a legjobb autóreklámok rovatba: egyrészt nem hivatalos reklám (a Baden-Württembergi Filmakadémia jegyzi), másrészt nem igazán jó. Sokkal inkább a Ford KA reklámhoz hasonló félresikerült partizánprojektek közé sorolható...
Kb. 20 éves korom óra akarok magamnak venni egy Converse cipőt. Az idei BalatonHang előtt el is mentem, hogy akkor én egyet jól a magamévá teszek, de gondoltam előtte felpróbálom, mert ugye sosem lehet tudni, hogy éppen milyen irányba változott az általában 39-es lábam. Lelkesen és…..
Kecsuka 2014.10.09 11:08:32
@gpek: Csak néhány kérdés: írtam-é olyat, hogy megvettem magamnak? Nem. Akár a kínait, akár a Converse-t? Nem.
Nem vagyok "feleannyiból kétszer jobbat veszek ember". Sőt igenis a minőséget keresem és azt meg is tudom fizetni, szerencsére. DE, a túl árazott vagy méltatlanul túlértékelt dolgokat messzire kerülöm. A fiamnak volt Converse cipője, egyszer. Meg volt kínai tornacipője is. Nem kell neki több se ebből se abból. De az Ő véleményét nem nekem a tisztem itt tolmácsolni. Talált ezektől sokkal jobbat. Ennyi.
Adani Egy 400km-es út története 2014.05.13 14:15:14
Kihasználva a hosszú hétvégét terveztem meg egy kalandos hazautazást, Budapestről Békésre, beutazva olyan vasútvonalakat, részben olyan vonalakon is utazva, ahol korábban még nem jártam. Az utazás Kökin kezdődött 10 órakor szálltam fel a már itt álló kelebiai…..