Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GalBob

214 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
További hasonló fotók a(z) InterGalaktika oldalain. ..
SF.blog Karácsony Zod tábornokkal 2010.12.24 10:00:00
A thatguywiththeglasses.com igazi sikertörténet. Doug Walker még évekkel ezelőtt kezdte humoros filmkritikus-pályafutását a YouTube-on, azonban egy idő után jobbnak látta függetlenként folytatni, s az egyik felöltött személyiségének nevével (That Guy With The Glasses = Az a…..
További hasonló fotók a(z) InterGalaktika oldalain.  ..
 Botjunkie..
GalBob 2010.12.22 18:48:18
@ULaci: A Twinkle twinkle little star eredetileg altato :)
A Popular Science magazin címlapjait egy időben a valóságban megvalósíthatatlan vagy végül soha meg nem épített földön, vízen, levegőben közlekedő járművek látványtervei díszítették. Íme egy kis összeállítás ezekből - kedvencünk a rotorral hajtott hósikló és a…..
Már múlt hét óta tudjuk, hogy azt a bizonyos 17 percnyi felvételt, amit Stanley Kubrick kivágott az Arthur C. Clarke azonos című regénye alapján forgatott 2001: Űrodüsszeia végső változatából, egy kansasi sóbánya mélyén találták meg eléggé megviselt állapotban. Már csak az…..
A Blastr közzé tette a Syfy csatorna hamarosan megjelenő kétórás pilot-epizódjának  első látványterveit A Battlestar Galactica: Blood and Chrome az ifjú William Adama első Cylon-háború 10. évében átélt kalandjaira koncentrál majd.  William Adama épp hogy csak végez…..
SF.blog Paul nemzetközi előzetes 2010.12.21 13:00:00
Októberben már tudosítottunk a kis szürkés road movie bejelentéséről. Az alapötlet önmagában nem lenne túlzottan nagy durranás, ám ne feledjük, hogy a rendezői székben egy bizonyos Greg Mottola ült, aki korábban a Superbadet és a Kalandparkot is dirigálta, továbbá a főbb…..
Eredeti pólómintákat keresel a Star Wars franchise őskorából? Kicsit necces a dolog, mivel a minták funkciójából adódóan nagyon kevés maradt fenn épségben, s ezeket a gyűjtők általában hét lakat alatt őrzik. Nem úgy a Hey Oscar Wilde! tumblr-felhasználó, aki egy teljes 78-as…..
Nem newtoni folyadékok - fizikai terhelés hatására szilárd halmazállapotú anyagokként viselkednek, s minél erősebb a hatás, annál ellenállóbbak. Kis mennyiségben egy közepes teljesítményű hangszóró segítségével is egészen szürreális látványban lehet részünk, ha pedig…..
SF.blog Grand Theft Mario 2010.12.20 13:35:00
  Mario, a legendás pixelhős 30 éve tűnt fel először a Donkey Kong árkád játék képernyőjén, most pedig egy kreatív rajongónak hála, Luigival karöltve vetették bele magukat Liberty City alvilágába.  ..
SF.blog Limitless trailer 2010.12.19 18:00:00
 A film vírusvideója kapcsán már beszámoltunk az alapötletről (egy gyógyszer, aminek köszönhetően minden korlát ledől, viszont mellékhatásai közé tartozik a hirtelen beálló halál), most pedig az első "valódi" előzetes jelent meg. ..
SF.blog H.R. Giger is beszállt 2010.12.19 14:00:00
Hans Rudolf Giger neve nem ismeretlen az Alien franchise rajongói előtt - alapvetően az ő művei ihlették a filmlegendává vált szörny külalakját, később pedig látványterveinek köszönhetően nyerte el végső formáját. A művész felesége, Carmen Scheifele interjút adott egy…..
                      More Back to the Future: The Game Videos A Vissza a jövőbe kalandjáték legújabb előzetesében fény derül a Doki és Marty első találkozására. Marty 17 éves volt ekkor, s Dokinak még volt hajszíne, s…..
SF.blog A Hold mint mozivászon 2010.12.16 15:00:00
MODERN TIMES from BC2010 on Vimeo.   ..
..
Ian McQue a steampunk jegyében értelmezte újra a levegőben úszó hajók koncepcióját.           ..
  A fenti YouTube-videón három űrsikló-kilövés felvételeit láthatjuk. A mozgóképek több beállításból, másodpercenként 65000 fáziskép rögzítésére képes kamerák segítségével készültek, amiket lassított felvételként 45 perces HD-minőségben csodálhatunk meg. Az…..
Ismét eljött az idő, hogy a nagy ember a nagy szakállal különleges ajándékkal lepjen meg minket - s most nem a Télapóra kell gondolnunk. Minden decemberben a Lucasfilm egyedi Star Wars képeslapokat küld ki, s az idei sem volt kivétel. A 2010-es képeslapot Troy Alders tervezte, amin…..
SF.blog Robotkígyó 2010.12.15 10:00:00
A Carnegie Mellon Egyetem biorobotika laborjaiban lassan egy éve zajlik a Terminátor - Megváltás hydrobotjaira emlékeztető szerkentyűk fejlesztése. Filmbéli kollégáikkal ellentétben nem az emberi faj lemészárlása, hanem a mentési munkálatok segítése lesz a fő feladatuk.  …..
SF.blog SF mesekönyvek 2010.12.15 08:00:00
    ..
 Abdul "Őrült" Alhazred öröksége nem tűnt el nyomtalanul - a Seattle-i Science Fiction + Fantasy Rövidfilm Fesztivál  például Lovecraft műveinek központi elemét házasította egy mormon PSA-ra hajazó reklámmal. ..
Bár manapság is képesek vagyunk távoli exobolygók atmoszféráját alkotó gázok körülbelüli összetételét megbecsülni, a pár évtized múlva üzembe állított új generációs érzékelők segítségével akár fejlett szerves organizmusok jelenlétét is ki tudjuk majd mutatni. …..
SF.blog Fanboy-frusztrátor 2000 2010.12.14 12:30:00
Hogyan bőszítsünk fel Tolkien, Star Wars és Harry Potter rajongókat egyetlen képpel?..
      további képek itt..