Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kf85

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán vannak közöttetek, akik emlékeznek még a Wonderbra 2000 körül futott hirdetésére, amelyről egy csinos nő nézett ránk kihívóan egy szál melltartóban, miközben azt mondta: Nézz a szemembe. Mondom a szemembe. A reklám akkor nagy sikert aratott, sokan, sok helyen hivatkoznak…..
kf85 2010.09.16 12:43:02
Hát egy kicsit úgy látom elkalandoztunk az alaptémától, az evolúció a sunáznám meg a stb... fele. De mindegy akkor kalandozzunk.

Az evolúció vonatkozik a növényekre állatokra meg az emberre is, de a mai emberi társadalomra azért nagyon bajos már ráhúzni ezt az elméletet.

A "Sunáznám" -hoz nincs hozzáfűznivalóm.

A párkapcsolatok (az egy éjszakás "témázgatást" kivéve) szerintem azért úgy kezdődnek, hogy megismerkedsz az illetővel. Tegyük fel nincs meg az egyik keze(de lehetne mondjuk 130 kilós is). Ízlés dolga, de azért a nagy többségnek először ez a tulajdonság nem tetszik. Taszítja őket a dolog, mert ugye az illető nem olyan mint a "hibátlan" emberek. (Egy darab hibátlan ember sem létezik). Ha a két személy szimpatikus egymásnak és tudnak érdemben kommunikálni, akkor egy idő után, a testi hiba már nem lesz zavaró. Ha esetleg összejönnek akkor meg már abszolút nem szerintem.
Ezelőtt valaki példálozot avval hogyha a párod baleset éri, ÉS... Nincs és. Ha a kapcsolatotok olyan marad mint amilyen volt és fel tudjátok dolgozni MINDKETTEN a történteket akkor nincs baj.

Na és akkor az alapkérdés. A választ messzemenőkig az ember ízlése dönti el. Nekem például a 160-170 cm körüli vékony, sportos, nem eltúlzott idomokkal rendelkező lányok tetszenek. (gondolom vagyunk evvel így egypáran). Ez a lány igazából nagyon szexi. Az a tény, hogy az egyik keze hiányzik, ront az összképen, de attól még nem lesz csúnya nő. Sok olyan dolog van amiket sokkal nehezebben viselnék el egy nőn, mint ezt a testi hibát.
Az ősz talán legjobb sztorija eddig az itt következő. Igazi modern kiskereskedelmi dráma, közel sem egysíkú szereplőkkel. Itt van rögtön a levélíró, Balázs, aki, nagyon helyesen, nem hagyta annyiban a 457 forintos penészes salátát, aztán elfogadott 2000 forint fájdalomdíjat,…..
kf85 2010.09.16 10:52:04
Jó sztori, tetszik.

Ha magamból indulok ki, valószínűleg nem vittem volna vissza a 400 forintos terméket, de lehet hogy meg se történik mert azért meg szoktam nézni mit veszek. Én is szeretek minőségi zöldséget venni inkább, de amikor nagy bevásárlás van egy hónapban 1-2 szer, akkor azért vagyok olyan lusta hogy nem megyek még el 132,5 helyre, hogy mindent külön vegyek meg, hanem egyben megveszek az adott helyen mindent. De tegyük fel hogy mégis visszamennék:
1.Ha azt mondanák hogy csere: OK
2.Ha pénzvisszafizetés: OK
3.Ha többet akar adni: OKOK
4.Ha viccel indít, de kárpótol utána: OK
5.Ha paraszt: Na ez az egy ami nem OK

Az a dolguk az ott dolgozóknak hogy ha valakinek panasza van és az valószínűleg jogos, akkor normálisan elintézzék a dolgot, ennyi.
A másik részről, ha az arcnak nem volt meg a számlája, nem foglalkoztam volna vele. Ez kicsit gonosz tudom, de azt a kis papírt azért adják, hogy ha probléma észrevétel, panasz stb... van akkor meglegyen és lehessen a dolgokra hivatkozni.

Az meg hogy miután felkereste a nagyfőnök-helyettest a 400 forint miatt és igazából nem is tudta bizonyítani hogy igaza van, a fickó felajánlotta a 400 pénzt, de ez a srácnak nem is volt elég, akkor csodálkozik hogy az ott dolgozónak is felmegy a cukra.
Ez olyan tipikus kössünk bele a falba is mert, olyan unalmasak a napjaim dolog.
-X. B : 10/7 szánalompont
-A "jól nevelt" dolgozó: 10/6 szánalompont.
Még a Comment:comon is feltűnnek néha azok, akik már öt éve eladták a tévét, és egyébként is Godard óta rá sem néztek mozgóképre, mert ami azóta készült, az mind csak Mónika show. Csendes sznobok, garbó lelkű hülyék az ilyenek, hiszen nem lehet Gutenberget szidni csak…..
A Velvet Underground egykori, amúgy alanyi jogon is híres frontembere elérte azt, amire oly sokan vágytak: megbőgette a Britain's Got Talent zenei tehetségkutató kapcsán leginkább aszexualitása miatt befutott Susan Boyle-t. Boyle a show amerikai verziójában, az America's Got…..