Regisztráció Blogot indítok
Adatok
démon1

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanyavilág Itt a segítség! 2010.09.17 13:50:00
Mostantól mindenki felbérelhet egy tanyasegédet, aki boldogan segít a tanyát rendben tartani. Így több idő marad az olyan mókásabb dolgokra, mint a tanyalottó és a khm... szomszéd látogatás :)A tanyasegéd 7 napig marad a tanyádon és igazi napszámosként viselkedik: boldogan ültet…..
Tanyavilág Hamarosan frissítés 2010.12.01 11:03:13
Hiba, hiba, hiba...Percenként 100+ hibajelentést kapunk, képtelenek vagyunk megválaszolni mindet, inkább a javításra fókuszálunk.Ismerjük is a hiba okát, és 14.00 körülre leszünk készen a javítással, amit azonnal feltöltünk.Köszönjük a türelmet.UI: Nagyon sok komment érkezik…..
Azzal kezdeném, hogy köszönjük szépen a türelmet és a kitartást. Mi magunk sem gondoltuk, hogy a technikai hibákat ilyen sokáig tart és nehéz lesz megoldani. A játékban több funkcionalitást teljesen újraírtunk és ennek eredményeképpen sokkal megbízhatóbban működik minden…..
Tanyavilág Heti újdonságok 2010.10.16 08:27:00
Az elmúlt két hétben olyan sok fejlesztést kellett visszatartani, hogy a héten igazi újdonságzápor volt. Nézzük sorban, hogy mi minden került a játékba. Gémeskút Erről már volt hír tegnap, de azért összefoglalnám. A gémeskútat 10 barátod segítségével (vagy tallérból)…..
Mindig nehéz 19:00 - 22:00 között játszani, de ma valahogy nehezebben mennek a dolgok. A kommentkekben és a hibajelentésekben sokan írjátok, hogy nem tölt be, pedig nyomkodom az F5-öt. Ez a legrosszabb, amit tehettek, így sohasem fog befejeződni a letöltés... Nézzük meg, hogy…..
SMS fizetések Az elmúlt két napban azt vettük észre, hogy késlekedés volt az SMS fizetéseket lebonyolító partnerünk rendszere és a mi rendszerünk között. Ez azt jelenti, hogy elküldted az SMS-t, de csak 10-15 perc múlva kaptunk erről infót.…..
Sziasztok!Ezt a posztot nem Afrikananács írja, mert tegnap kicsit besokallt amikor fél óra alatt több, mint 700-an jelezték neki, hogy már megy az iwiw, miért nem megy még az alkalmazás. :) Jobb híján beugrom helyette.TegnapAkadozott az iwiw és ez szemlátomást nem kicsit hergellte a…..
Sok visszajelzés jött a meghívásokkal kapcsolatban. Internet Explorer alatt állandóan szétesett a meghívás ablak, a de Firefox alatt is túlságosan nehézkes volt.Most sem hasít ugyan a barátok listájának betöltése, de a képek már nem lassítanak. Egyszerre több barátot láthatsz…..