Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Slowly

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár nap múlva indul a 25 éves Anathema különleges, visszatekintő turnéja, melynek első állomása a budapesti Barba Negra Music Club lesz április 8-án. Erre a koncertre a korai és a legfrissebb albumok kedvelői is egyforma lelkesedéssel készülhetnek, hiszen a Resonance turné…..
Slowly 2015.04.03 17:38:20
Február 22-én Amerika egyik legjobb pszichedelikus zenekara, a Wooden Shjips mutatja be negyedik stúdiólemezét az A38 Hajón. Ezzel kapcsolatosan beszélgettünk az együttes frontemberével, Ripley Johnsonnal az ázsiai pszichedelikus zenékről, szakálláról és Chuck Palahniukról. Az…..
Nem túlzás, tényleg: olyan még soha nem fordult elő a magyar tévétörténelemben, vagy legalábbis sehol nem írtak róla egy árva sort sem, hogy egy online újság videótartalmát egy világszerte elérhető, globális televízió vegye meg. Az Indexen 2008 óta látható Attraktor viszont…..
Nesztek, itt van a legújabb online trendi cucc Amcsiból :rántsál fel gumit orrba. Geci jó lehet. Hajrá! Itt van még...
Subba Ez a jövő! 2013.03.19 14:50:24
Végre elkészült a világ legelső lángosautomatája!  Hatodik perctől működés közben csodálhatjuk a magyar találmányt: ..
Bazsó-kultusz Macsóföldön   Kép a képben: balra Hugh Jackman, Wolverine szerepében az X-men-ből,  jobbra Bazsó Gábor alias Nínó Karotta A B92 hírportál autós melléklete így méltatja az egyik Totalcar tévéadást: Hogyan mutatják be a magyarok a BMW…..
Slowly 2011.10.23 17:13:58
Elképesztő, de van olyan, aki a kábelnet és az ADSL közül az utóbbit választja. Illetve csak választotta volna, minthogy a T-Com közölte a Drávanetes szerződésükre, hogy tartozás van a címen (irodaház), ezért nem kapnak internetet. Jó, hogy nem azt mondták, hogy tartozás van a…..
Többször felmerült a kérdés mielőtt és mióta elindultunk, hogy egyes cégek illetve emberek, akik szimpatizálnak az utunkkal, úgy érzik, szívesen adnák a nevüket támogatóként a projekthez. Eddig a mountexesek voltak a legjobb arcok, mert adtak nekünk egy csomó túracuccot, amik…..
Ilkamilla a jelek szerint még nem találkozott a Tíz étel, amit soha ne rendelj magyar étteremben dolgozattal, amiből az első helyen derül ki, hogy a hortobágyi palacsinta mindig is a konyhai hulladékot volt hivatott feldolgozni. Ehhez mérten kaphatott csirkés helyett halas palacsintát a…..
A BBC Radio 1-nak adott interjújában Josh Homme elmondta, hogy a glastonburys fellépésük után egyből vonulnak is be a stúdióba, mivel elég új daluk van ahhoz, hogy még idén kész legyenek az új, sorrendben hatodik nagylemezükkel. A Queens Of The Stone Age frontembere nem tervez…..
Slowly 2011.05.23 23:38:43
Több mint három éve forgatunk már Dáviddal, bár eleinte még rendszertelenül, alkalmi jelleggel: kezdetben nem is hívták Attraktornak a sorozatunkat, sőt, szó sem volt sorozatról. Annyi történt, hogy meghívót kapunk a világ legnagyobb repülőjének, az Antonov 225-ösnek a…..
A községháza (=tanácsháza) udvara igazi kincsesbánya, ott bukkantunk az alábbi képen látható objektumra. Kérdésünk: mi ez? Ne feledjék, a helyes választ bekommentelők között nagy értékű indexes fingópárnát sorsolunk ki!..
Slowly 2011.05.12 11:21:02
Azt már eddig is tudtuk, hogy a havas lejtők hülyébnél hülyébb rekordok felállítására csábítanak. Íme egy újabb bizonyíték...
Daru dőlt a lelátóra a dél-koreai Forma-1-es építkezésen, nem sérült meg senki. A motorsport-total.com fotósa, Michael Lok fényképezte le az esetet, ami igen látványos, de következményei kevésbé súlyosak: összetört a célegyenesbeli tribün korlátja, néhány szék, és…..
Slowly 2010.09.30 13:09:47
@Kozmokrator: LG fizet érte gondolom
  Ahhoz, hogy CD/DVD-lemezeid megfelelő "bánásmódban" részesíthesd, először nézzük, mi is van a kezünkben.   Az első, kereskedelmi forgalomba került audió CD-lemez egyes források szerint az ABBA - Visitors, más forrás szerint Billy Joel - 52nd Street című…..
Slowly 2010.08.18 22:44:20
német világos sör Sörblogger kollégáink (legfőképp Folyékonykenyér Tonycaviar) annyiszor emlegették a Jever Pilsenert az elmúlt hetekben, hogy végül a KK-ban is múlhatatlan kíváncsiságot ébresztettek, így hozzájuk hasonlóan mi is ellátogattunk a Sörspecialistához, és…..
Subba LIKE: Hekk 2010.07.27 10:21:00
HatM fotózta, ő sem tudja mi ez. Mindegy, az ilyesmit minden formában jó nézni...
Végre itt a jó idő Tegnap azt hazudta az időjós picsa, hogy jön a jó idő, végre itt a péntek, végre itt az iWiW válogatás!Fasznyalóka fasztorta helyettBandi jó bőrben (Subba szív iWiW Klasszik)Savos tortaFotosop ArtistaCsöcsi 1Csöcsi 2Én és a nagy képű haverjaim…..
Eddigi történetének talán legnehezebb döntése előtt áll az LMP. A dilemma régóta ismert: ha a párt önállóan indít főpolgármester-jelöltet Budapesten, a fideszes Tarlós István esélyei a városvezetői posztra az egekbe emelkednek. Ha azonban az LMP hajlandó belemenni egy széles…..
Slowly 2010.06.17 23:51:40
Na ilyenről sem hallottam még, hogy a vizsgabiztos rosszul tudja, buktat, aztán a tanuló új vizsgáját neki kell állnia. Márpedig Krisi erről számolt be. Az új vizsga eredményéről még nincs hír, reméljük, nem szórakoztak vele a kollégák szolidaritásból... Érdemes elolvasni…..
f1 Alonso kiborult a Ferrarira 2010.06.08 10:41:00
"A kocsi Kína óta nem változott, leszámítva az F-csatornát, ami viszont nem hozta, amit vártunk tőle, csak elterelte a mérnökeink figyelmét" - nyilatkozta a spanyol a Marcának. "Bahreint leszámítva csak védekeztünk, sosem támadtunk. Remélem, Valenciában sokat javul…..
Slowly 2010.06.08 13:36:28
Negyedszer jön Juliette Lewis ma este Magyarországra (A38 Hajó), viszont ez most az első alkalom, hogy nem fesztiválon lép fel, illetve most először láthatjuk a teljesen megújult zenekarával. A Született gyilkosok című film egyik főszereplője ugyan azt hiszi, hogy mindig ugyanoda…..
Slowly 2010.06.04 15:33:32
Klasszikus műfaj a Homáron a lehúzós tévévetélkedők, illetve a megoldhatatlan feladványaik ostorozása.  A legnépszerűbb ilyen poszt a Féllábú ügyfél a lehúzós tévévetélkedőben című volt. Most Té Rolandinho, a Napi Borzasztó Szóvicc blog középpályás sztárja…..
Slowly 2010.05.27 21:59:19
@Ficak: meséld már el hol van 8as számrendszerben 9es...
Röviden annyi, hogy mindenki épségben hazaért Prágából, nyikto ne atszusztvujet, zlaty Praha hozta a formáját, a Vltava ugyanolyan diszkréten kanyarog, mint azelőtt, a Károly híd ugyanolyan inadekvát gótikus büszkeséggel szeli át, a St. Vitus ugyanolyan túlméretezett, csúnya…..
A visszaszámlálás megindult, csak most nem a pisztoly mered Dem mellkasára, hanem a kasza a sorozat felé. Még három rész és meglendítjük kalapunkat, meglengetjük hófehér zsebkendőnket és fellélegzünk, mert nem lesz második évad ebből a botrányosan elbaszott sorozatból.…..
Slowly 2010.05.26 22:29:41
@Rose and Lily: jaja, már csak Sam hiányzott meg Teal'c :)