Regisztráció Blogot indítok
Adatok
throwaway_n+1

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
László nem érti, a volt monortelesek körzetében miért kerül az 1mb/s ADSL annyiba, mint máshol a 15 megás kábelnet? Mert nem fejlesztik arrafelé a hálózatot?A UPC általában kirívó reklámjaival hívja fel magára a figyelmet. Most egyszerre két szolgáltatást is hirdetnek. Az…..
throwaway_n+1 2010.09.09 23:41:11
@énszóltam: "de akkor mégis kiknek szólnak ezek a reklámok, meg hol fejlesztik ezek a tízen megás hálózatokat, oda akarok költözni:))"

Biztos? Bp VII. ker, 1 éves hűséggel bruttó 8kHUF a 60 (nem elírás, HATVAN) megabit/sec-es csomag (talán Fiber60 a neve?), egy önálló letöltéseim 7.3 MB/s (igen, megabyte/sec) sebességgel megy; csont nélkül hozza rendszeresen az ígért maximumot.

Ugyanakkor (1) a kerület nagyon nagy része nem ma barnult le, mindenesetre nem csak cigányok vannak, hanem oroszok és arabok is, (2) a városban itt a legnagyobb a kutyák aránya, úgyhogy térdig gázolsz a kutyasz*rban, (3) a nyuggerek tömik a galambokat, úgyhogy a galambsz*rban is gázolsz, (4) reggelente minden össze van hányva, (5) a mocskot vízborotvával távolítják el a járdáról, az egészet a parkoló kocsikra csapják -- már aki le tudott valahol parkolni, (6) szmog van, és nulla zöld terület, (7) a Keletinél folyó tragikomédia miatt évek óta állandósultak a dugók.

Ide akarsz költözni?