Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anita79.

9 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túl vagyok már két terhességen, túl már a szoptatási időszakon, de most, hogy újra a babavárást tervezgetjük, eszembe jutott pár eset a kezdeti nehézkes ügyintézős időszakról. Első gyermekem megszületése után nagyrészt a férjem intézkedett, ami nagy segítség volt egy…..
Hétvége, szép őszi idő, se túl meleg se túl hideg. Épp megfelelő egy kis állatkerti sétára. Így összeszedelőzködtem a két gyerkőccel, egy alig múlt 2évessel és egy lassan 6 évessel. Szóval nem kis feladatra vállalkozva nekiiramodtunk az állatkertnek. Mivel lakásunktól két…..
Egyre több olyan hírrel van tele a napi híradó, ami arról szól, hogy zebrán, ismétlem ZEBRÁN ütöttek el gyalogost, aki meghalt, megsérült, jobb esetben  és ez a ritkábbik, karcolásokkal megúszta. Nos, éppen ma jártunk mi is így, bár szerencsére ennek az esetnek nem lett…..
 Egy dizájnos Facebook-csoport mappájában egy rakás szellemes (és kevésbé szellemes) szponzorált zebrát gyűjtöttek össze - egy része biztos ismerős már sokaknak innen-onnan, de van közte pár ami meglepően új volt és klassz. Hogy mennyire legális ez, s mennyire gerilla - na…..
anita79. 2011.02.02 08:02:32
@zebraakcio: Kösz, itthon vagyok....de még mennyire.Csak hogy, amikor nap mint nap vagy el akarnak gázolni az autósok a zebrán, vagy ledudálnak, mert nem vagyok hajlandó szó szerint átrohanni rajta, akkor sajnos nem tudom értékelni az ilyen kreatív munkákat(legalábbis addig amíg ilyen atrocitások érik a gyalogosokat) és akkor még nem is említettem, hogy ezeknél az eseteknél legtöbbször velem van a 3éves lányom, akit a frász kerülget a sok hibbant autós miatt.Sárga lábnyomok: kár, hogy még egyetlen egyel sem találkoztam. (nem csak a gyalogosokat kéne figyelmeztetni..... a zebrák elé is jó lenne egy hatalmas felirat: ADD MEG A GYALOGOSNAK AZ ELSŐBBSÉGET!!!!)
A minap voltam terhestanácsadáson, mivel a második babánkat várjuk. Sajnos a nagyobbik gyereket nem tudtam senkire rábízni, mivel oviba még nem jár. Nem volt semmi gond egészen addig, míg sorra nem kerültünk. Ekkor ugyanis az egyik, nálam alig idősebb védőnő - nem épp kedves…..
Talán mondanom sem kell, hogy a bevásárlási herce-hurca egy gyerekkel, az elcsatangoló, mindenre kíváncsi csemete elleni védelmet nyújtó babakocsi nélkül igen csak fáradságos és idegtépő feladat. Sebaj, megpróbáljuk… Adott hozzá egy kisebb, de annál több búvóhellyel…..
A minap egy kutyás idős asszonysággal volt némi konfliktusom. Épp a mindennapi játszóterezésről tartottunk hazafele, amikor ez a kikent, kifent pám pilla picsa (akit egy tini plázacica is megirigyelhetett volna) jött velünk szembe egy igen keskeny utcán, csatolmány ölebével. Mikor…..
Nem is olyan rég esett meg, hogy az egyik közeli játszótéren a kislányom odaverődött egy 3-5 évesekből álló gyerekcsapathoz játszani, akik között volt vegyesen magyar és cigány gyerkőc is. Nem is lett volna ezzel semmi baj, de a csapat nem igazán akart „új tagot” a…..
Utcai Harcosnő Ki a hibás? 2010.08.11 15:43:00
A zebra halálos zóna. Tele az agyam az olyan hírekkel, mint pl. az az eset amikor a nagymamát az unokával halálra gázolták a zebrán. És akkor itt fogalmazódik meg több emberben az a kérdés, hogy miért is ússzák meg az elkövetők pár év börtönnel vagy éppen pár tízezer…..
Épp hazafele tartottunk a kislányommal, amikor egy igen forgalmas zebrához értünk. Nagy meglepetésemre megálltak az autók és átengedtek. Már épp a babakocsi elejét toltam fel a járdára, amikor azt vettem észre, hogy egy autó kivágódik a másik mögül, és jobbról előzve majdnem…..
A média és a magyar néző ezúttal kivételesen nem két topsorozat, hanem két saját készítésű műsor párharcát figyeli az országos kereskedelmi tévék versenyében. Igen, a Frizbiről van szó, melyet a TV2 a Heti hetes ellen küldött. Első blikkre merész vállalásnak tűnt a terv,…..
anita79. 2010.02.14 07:33:57
@Frick László Emlékzenekar: a statisztikai átlagNép hangja?:)
Az Európai Unió is fontosnak érezte, hogy megemlékezzen az 1989-es kelet-európai rendszerváltásokról. Tette mindezt egy 2 perc 47 másodperces videóklipp elkészítésével, amelyet az EU-tube videómegosztón tettek közzé. A "1989-2009: Szabadság 20 éve" (1989-2009: 20…..