Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.rothar.

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Égéstér 51. adásának kommentposztja.Direktlinket itt talál a letöltéshez...
.rothar. 2013.01.10 21:28:19
@Jazzman:

Lost Highwayben hatalmas film nagyon nagy ahogy Mr. Eddie és a w116 is.

Am a poszt jó volt, ZD szépen tud beszélni bármiről.
Karotta nem mert elmenni Winklerrel a reptérre, ami érthető, hiszen annak idején közösen borzongtak a Viper csapnivalóan durva és kezelhetetlen viselkedésén. Csaknem tíz év kellett ahhoz, hogy behegedjenek a sebek, de most a michigani tulok kapott még egy esélyt. Illetve annak harmadik…..
Árpád szenvedései nem értek véget múlt héten. Bár végül harmadszor is ingyen szerelték szerencsétlen HP laptopját, aminek nem a szervizben karcolódott össze képernyője, újabb hibákat fedezett fel rajta: Tisztelt HP Ügyfélszolgálat! Az alábbiakban leírt okok miatt már nem…..
Vastagbőr A főszervező 2011.01.16 13:24:00
Teljesen egyetértek Szekuriti kollégámmal, a biztosítás nagyon komoly feladat, és ez teljes mértékben az eseményt szervező feladata és felelőssége (egy rendezvényszerző a tegnap estéről). Tegnap a West Balkánban (Nyugati tér, a volt Skála Metró) tartott "Noise Night…..
A HVG leírása alapján egy szemét csicskáztató húzás jelenik meg lelki szemeink előtt:"Idén nyáron az Egri Rendőrkapitányságra falopásról érkezett bejelentés egy közeli településről, Ostorosról. A helyszínre érkező egyenruhások még ott fülön csípték a…..
Hölgyeim és uraim!Jön a radikális adócsökkentés! Remélem, hogy a kedves olvasó radikálisan pozitív mérleggel fog kijönni ebből, a többieknek pedig ... kitartást!-Marad a szuperbruttósított adóalap, vagyis az adót a bruttó bér 1,27-szeresére vetik majd ki. -Az…..
Egyre elképesztőbb fordulatokat vet a vörösiszap-katasztrófa ... A Magyar Tudományos Akadémia tagjai megállapították, hogy a vörösiszap nem mérgező. Azt írják, maga az iszap nem mérgező (gondolom csak vörös) a gond a vízzel van, mert az durván lúgos, és harmadfokú égési…..
.rothar. 2010.10.08 14:26:00
Lehet linkelték már ha igen akkor bocs: www.bombahir.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=6844:sokkal-karosabb-lehet-az-iszap-mint-azt-gondoltuk-volna&catid=98:rovat-belfold-hirek&Itemid=480
Más: Azért az is nyilvánvaló hogy akadémikus, és úgy általában "valaki" nem lehet "akárkiből.... És most nem csak a szakmai előmenetelre gondoltam. Ez tény és ez sok helyen így működik. Tessék már megbocsájtani ha úgy általában bizalmatlan vagyok az államigazgatással kapcsolatban és most vért akar látni a fél ország. Ennek ez a blog a legjobb megmondhatója. Ne legyünk naivak. És pont itt ne várják már el tőlem, hogy higgyek pintérnek, vagy épp az MTA-nak, sok butaságot tanítanak ott is.
Valaki igazán belinkelhetné már a "mérgező" definícióját, annyian emlegetik itt....
.rothar. 2010.10.08 22:16:19
@alesi: Köszi mindannyiunk nevében :) Csak forrást nem jelöltél meg :(
Annyi okos van itt...én simán rátok bíznám az ország vezetését. Minden cinizmus nélkül mondom.
.rothar. 2010.10.08 22:21:00
@megmondomdom: Sajnos egyet kell értenem :( Sőt, attól tartok hogy a hozzád hasonló gondolkodásúak Európa szerte kisebbségben vannak :( Tehát el lehet innen menni! De hova B+?
Illés Zoltán az MTI tudósítójának azt mondta: ilyen katasztrófa még sehol a világon nem történt. Néhány éve Korzikán egy alumíniumgyárból ömlött a tengerbe vörösiszap, de lakott területre még soha, sehol. Egészen tegnap kora délutánig, mikor a zagytározó gátszakadása…..
.rothar. 2010.10.06 23:20:56
@pimpalini: Igen ebben igazad van. Hiszen mi jó magyarok ha betartatnánk a szabályokat tűzzel vassal akkor nem lennének olyanok akikkel be kell tartatni. DE, azért most mégsem csak arról van szó hogy vkik azért folytatnak itt környezetkárósító ipari termelést mert itt hű de le lehet szarni a szabályokat (részben ez is játszik, és sokszor ez a főérv) hanem mert itt van a Bauxit. És nem mellékesen, véleményem szerint ennek az országnak van olyan szakmai hozzáértése, lelkiismerete a természet iránt (!), és szakembergárdája, megkockáztatom hogy lakossága is, amellyel elejét lehetne venni a hasonló a katasztrófáknak. Szemben azokkal az államokkal amelyekre céloztál kommentedben. És itt jön a képbe amit mondtál hogy költséghatékonyság, azaz olcsóbb korrumpálni mint új kazettát építeni stb, stb. És szerintem ez már a politika hibája hogy nem tud példamutatóan viselkedni, az állampolgárok javára.....
Groó Diána rendezőnő idáig két nagyjátékfilmet forgatott, 2004-ben a Csoda Krakkóbant, és idén a Vespát. Jó mókának tűnik ez a rendezősdi. Leszívjuk  nagyrészt az állami csecst, forgatunk valamit, ha bűnrossz, akkor rámondjuk, hogy "művészfilm", azt úgysem…..
.rothar. 2010.09.29 22:43:42
@Bölcs Lázadó: Tök mindegy kire szavaztunk volna, egyik sem csinálna semmit, és valaki azt a pénzt így is, úgy is zsebre rakja. Na most akkor már inkább ők mint khm...mások. Nem gy gondolod? Egyébként pedig persze minden Ft-on lehet hözöngeni, de most konkrétan másról van szó.
Egyébként ezt a Vastagbőrű művészpalántát...Asszem csomagolok...én meg itt minden erőmet megfeszítve fizetem havonta a 0Ft jövedelmem után az 50e Ft.ot adóba....Hát.... sziasztok!