Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alumna

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kedves Modor Tibi! A fluffon már megjelent a modoros leszbikus, gondoltam elküldöm nektek is, ha már erről volt szó. megírtam a választ kurtzéknak.Köszi!Bettie PageA modoros leszbikus úgy gondolja, a leszbikus témában a heterók semmit nem tudnak, és úgy érzi, az ő…..
alumna 2010.10.18 11:41:34
@Morgan LeFay:

Szerintem fölösleges ilyen kérdéseket feltenni, mert a komment finoman szólva is fittyet hány a logika törvényeire.
Vélemény: "Az írás egész jó, csak nem igazán az AKG hibáiról szól. Az biztos, hogy a hatékonyságot nem viszik túlzásba"  - kéretik ennek fényében olvasni. A poszt lényege az, hogy hogyan kezelik a tanárok, amikor sok egyénnek van baja eggyel - a) azért, mert…..
A jelenlegi tervek szerint heti 3-4 (Heti apróval együtt), illetve havi 10 posztot tervezek írni. Igen, az előbbi több, mint a második. :)Itt vannak a posztok, amiket a közeljövőben megírni tervezek. Gondolatösszegző nekem és kis lista nektek. Nem csak ezeket fogom megírni,…..
alumna 2010.10.18 09:09:04
@imnotsickimnotsickimnotsickmymomtoldmeso:

Kész, bazdmeg. Bizonyos kiéhezett embereknek szó szerint bármilyen blog elég arra, hogy kefélésről fantáziáljanak, még akkor is, ha az egy iskoláról szól. Sok beteg állattal találkoztam már hosszú és sikeres pályafutásom alatt, de te vagy az állatok királya.
Nosztalgikus mese és csupán néhány konkrét példa következik alant. Lehet, hogy ezek a dolgok csak nekem fájnak, de nekem nagyon. A történet másik fele majd egy másik problémára világít rá, szóval azt majd a következő posztban. Menjünk vissza messzire az életemben, az első…..
Elnézést a faramuci szójátékért. Csupán ezzel szándékoztam felvezetni a közgáz két tanítási válfajának (GO és YE) bemutatását.Ez a két lehetőség teljességgel vagylagos. Jellemzően a YE hetedik elején egy nagyon érdekes dolognak tűnt számomra, hogy aztán tizedikre, amikor…..
Természetesen nem én alkottam. Az idei év, mint már párszor kifejtettem, az ún. nyelvi év. Rendkívül intenzíven, napi 3-4 órában tanuljuk a nyelvet, mindezt megtámogatva egy ökörnek is elegendő adag házifeladattal. Nyilvánvalóan mindig vannak olyanok, akik magasról szarnak az…..
alumna 2010.09.12 20:24:16
@TooNormal:

Egyik rokonom szintén alternatív iskolába járt, onnét is van egy-két érdekes történet. Jellemzően gazdag szülők, akik anyagilag mindent megadnak a gyereküknek, de amúgy leszarják őket. Így történhet meg, hogy a srácot nadragulyamérgezéssel szállítják haza a nyitótáborból, mert neki olyanja volt, hogy kipróbálja, hogy lehet beállni tőle.
alumna 2010.09.13 12:20:44
@TooNormal:

Az említett arcoknak egyébként teljesen mindegy, hogy milyen jegyet szereznek, mert a befolyásos, kőgazdag apuka úgyis benyomja az IBS-re, vagy esetleg valami fizetős kreatív-önmegvalósító tanfolyamra, később pedig szereznek neki valami állást, ahol az addigra már szétszívott agyú kisded nem tud túl nagy kárt tenni.
Négy tantárgy egybegyúrva négy (öt) tanárral, négy éven át más-más rendszerben. Sok egybetűs emlegetésre és némi vitriolra készüljetek. Ne feledjétek: ez is egy szubjektív írás. Más talán nem így élte meg. Majd megírja, nemde? Ezúton is ismét köszönet H. tanárnőnek,…..
Egy elromlott laptop és egy intenzív iskolakezdés után visszatértem. A táborról lesz öt poszt, minden napról egy. Most azonban hadd meséljem el, miért teszi az iskola nehézzé édesanyámnak, hogy nyelvtanfolyamra menjen.   Az iskolában sokféle alkotókör van, amire a gyerekek…..
Mint tudjátok, levettem pár Óráról órára-posztot, módosítandó őket stilisztikailag és tárgyilag. A rajzbejegyzés azonban kakukktojás: visszaolvasva sem nagyon találok kiszednivalót. Természetesen azért kábé egy bekezdésnyi szöveg eltűnt, helyére jött más. A…..