Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csattanómaszlag

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megtetszett a TV2-nek az RTL Klub celebgyalázós bakija. Kovács Áron, az Áll az alku műsorvezetője azonban a nézőket és a versenyzőket osztotta a hétfő reggeli Mokkában. Az örök második csatorna kreatívjainak nincs egy eredeti ötlete sem, ami pedig mégis az eszükbe jut, arról…..
Erre varrjanak szociológusbajusz-szálakkal borzasított gombot: kollégánk, B., a hétvégén tanú volt egy esküvőn, ahol a nemzetiszín szalagos néni pikk-pakk levágta a vőlegényt egy számla nélküli ötezresre. Az indoklás volt a legszebb: azt mondták, négyen jönnek, de hat lett…..
A Homár biztos távolságból figyeli, hogy a gombamód szaporodó sörblogok közül melyikük kerül ki a leghasználhatóbb tartalommal. Mindenesetre ma megint találtunk egyet, ahol a Pécsi Sörfőzde munkásságát, illetve azon belül is a Radlert tárgyalják ki. Ehhez mérsékelten…..
Hetek óta sejtjük, hogy Fabricius Gábor valami nagyon ravasz gerillastratégia jegyében csinálta meg a Réz Állatfog Andrással közös poszt-havashenrikoid médiaiskolája, a WERK Akadémia szájtját. Olyan gyanúsan magas labdákat ad fel az egész vállalkozással, hogy nem tudunk másra…..
A tömegcsótányok-szúnyogok-hangyák kora lejárt! Aki megengedheti magának, hogy pökhendi sznoboktól vegyen tucatbútort, az bizonyára minden végtagját összeüti a hírre, hogy végre kasztjának megfelelő bogarakkal egészítheti ki loftját. Legalábbis Földiek képriportja szerint…..
két egymástól független krékerkampány (ez milyen szóösszetétel, ihajj), egy szimpla, de ötletes, és egy wellness-rostos-hűdefinom, farmi alapokra helyezve: új: tuc sós és borsos venném. Tuc Agency: Euro RSCG, Amsterdam LU…..
Igazi uborkaszerzonátvészelő csemegét talált Mária a mágikus fröccsöntött termékek egyik disztribútoránál. A szándék a fontos persze, de azért elég nehéz meghatározni a rendeltetésszerű funkcióját ennek az eszköznek. Légbefúvós orrvakaró talán? Optikailag megtévesztő…..
Hétindító hülyeszöveggyűjteményünk első darabján Béla bukott ki, amiért a felsőközépkategóriás bútordílerek katalógusukban szidalmazzák a pórnépet, azaz a szerintük nem potenciális vásárlóikat: Tegnap a kezembe nyomtak egy bútorprospektust, amit ma átlapozgattam.…..
A Homár hétvégén egy CBA-ban méregette a műanyagzacskókat, mennyit tesznek hozzá a gyümölcsökhöz (semennyit), de Asenki szerint az Auchanban kellett volna keresgélni: Pénteken délután jártunk családommal az Auchan Tópart (Dunakeszi) bevásárlóközpontban. Ott lőttem ezt a két…..
csattanómaszlag 2007.08.06 13:44:48
csattanómaszlag 2007.08.06 13:48:04
csattanómaszlag 2007.08.06 14:07:43