Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cameloti

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ratyi, libi, katkó, pina, pina, pina és picsa. A szél befújta a Mandiner szerkesztőségébe a ma elhíresült, ELTE-s diáklistázást. Kommentár nélkül következzenek az egyetemisták jellemzései pattanásos, szexéhes elsős szakmunkásképzősök egyetemista társaik…..
  Voltak már megverve? - kérdezte udvariasan az őr, mikor a Tüskecsarnok előtt, kerítésen kívül, közterületen akartunk forgatni az RTL-lel — Urbanista (@urbanistablog) March 7, 2012   - nagy hirtelen csak ennyit twiteltem ki a múlt heti forgatásról, amikor az RTL…..
A Marketing&Media kommunikációs szaklap a hat legnagyobb példányszámú hazai bulvárnapilap és -hetilap címlapos megjelenéseinek értékelése alapján állított fel sorrendet a hazai celebek között. Az így összeállt toplista első helyét a görög valóságshow-hős, Alekosz…..
Két új névvel tűnt fel újra Bácsfi Diána, a Medgyessy-korszak spirituálhungarista Molnár F. Árpádja.Az MTV Négy szellem című műsorában Puzsér Róberttel vitatkozott a világvégéről, mint Avatara Satyavati mítoszkutató. Kiderült, hogy a szanszkrit eredetű egyetemi…..
cameloti 2012.02.14 14:41:41
@Flúgatlan: Kb. 15 éve volt az a társaság, akik fogaskerekes zászlóval, karlendítve masíroztak fel-alá, megfélemlítve a kisebbségeket. Nos a társaság vezetője régóta Izraelben él....
A kritikusok máris az új Deadwoodként emlegetik az HBO nálunk tegnap bemutatott sorozatát, a lóversenypályák világában játszódó Befutót. A David Milch író-készítő agyából kipattant sorozatötletet Michael Mann segített képernyőre vinni, ennél ütősebb párost nem nagyon…..
Az Eurovíziós Dalfesztivál a világ egyik legviccesebb, de rohadt komolynak szánt zenés seregszemléje, aminek az egykori keleti blokkban az egészségesnél jóval nagyobb figyelmet szentelnek, de érdekes módon az északi országokban (svéd, norvég, finn) is azt hiszik, hogy ennél…..
Mintegy varázsütésre megoldódott az összeszereléskor robbanó zuhanyfülke tragédiája: Hát ezt nem gondoltam volna...  Múlthét pénteken hívott az Obi, hogy mégis elfogadják a reklamációmat és kicserélik a reklamált üveget. Ráadásul még felajánlottak egy ingyenes…..
Korábbi közlések szerint március 15-ig maradt volna a képernyőn az MTV híradósa, aki február közepén mondott fel, de ma az esti Híradó végén végleg elköszönt. D. Tóth Kriszta azt mondta, "kérem nézzék el nekem, ha a Híradó végén ma egy kicsit hosszabban köszönök el,…..
cameloti 2011.03.12 01:19:24
@Sang Lee: Te ballibsi vagy!
cameloti 2011.03.12 18:34:03
@Sang Lee: Reméltem hogy nem szívod mellre, kicsit lelkiismeret furdalásom is volt, de nem tudtam kihagyni. :) Azért mert náci vagyok. :) Megnyugodtam, hogy vetted a lapod, így nincs más dolgom mint kellemes hosszú hétvégét kívánni!
cameloti 2011.03.12 18:40:27
@gaston: A faterom csak hírbeolvasónak hívja ezeket a médiasztár celebhíresség hiradófőmellékszerkesztőket. És pont igaza is van. Szerintem is tök mindegy ki olvassa fel a híreket, fő hogy értsem amit mond és ápolt, csinos/jólöltözött legyen.
Mindig megoszlanak a vélemények, amikor arról van szó, hogy az egyik autós rendre utasítja a másikat valamilyen módon. András is ekként cselekedett nem olyan régen, nem csodálkoznék rajta, ha gyorsan ki lenne kiáltva közellenségnek meg önkéntes rendőrnek.A szlovák autópályán a…..
cameloti 2011.02.18 16:48:18
@Inter Face: Kár okoskodnod. Te még sosem gyorshajtottál gondolom te mintapolgár. Nem versenyezni szoktam az utakon, de egy százas táblánál a 110-115 simán belefér. Hagy döntsem el én hogy mennyivel megyek, ne egy kis faszkalap szabja meg. Én sosem szívózok, ha menni akar hagy menjen. Nem villódzom és főleg nem dudálok. Az a legsuttyóbb. Ha valaki előzésben van, annak se megyek rá a nyakára. De ha már nem előz, akkor takarodjon a külső sávba. A KRESZ is így rendelkezik. Én is így teszek. Jobbratartás. Ha ismered. Szerintem ha valaki így fogja fel mint én, akkor kevesebb az idegeskedés, és a forgalom is jobban halad, talán még a baleseti statisztikákat is javítja. Az okoskodók meg üljenek vonatra. Kár próbálkoznod.
cameloti 2011.02.18 16:53:29
@''autónepper.'': "látszik h magyar vagy" Te meg egy egy kis faszkalap. Egy icike-picike senki faszkalap. El lehet takarodni.
cameloti 2011.03.04 20:36:46
@consul: Tanulj meg szöveget értelmezni. Olvasd el még egyszer a kommentemet, de most nem úgy, ahogy a rendőrakadémián csináljátok. Figyelj oda. És gondolkozz.
Kósza törvényjavaslatok röpködnek az Egyesült Államok keleti partján: New Jersey-ben épp visszavonták a kerékpárok kötelező regisztrációját előíró javaslatot, amikor New Yorkban újabb változatban bukkant fel az ötlet. Egy queens-i tanácstag, Eric Ulrich komolyan – bár…..
Egy olvasónk küldött egy kérdést a Való Világ párbajaival kapcsolatban, mi meg készségesen közzétesszük, nehogy pusztába kiáltott szó legyen belőle. Kommentekben várjuk a megoldásokat.Üdv!A valóvilág szombat esti párbajával kapcsolatban akadt egy kínzó kérdésem, olvastam…..
cameloti 2011.03.02 15:52:54
A magyar labdarúgó-válogatott mit sem veszített tavalyi népszerűségéből. A tegnapi Azerbajdzsán elleni mérkőzésre több mint 660 ezer néző volt kíváncsi, és közel 300 ezer néző végig is szurkolta a 2:0-ra megnyert összecsapást.Idén először lépett pályára az Egervári…..
cameloti 2011.02.10 18:24:30
@Jake24: 1.: Nem értessz a focihoz. 2.: A jégkorong nem haldoklik.
cameloti 2011.02.10 18:54:01
@Der Beste: Szerintem félreértetted. Nem az a szempont, hogy a Sport1 lenyomta a vetélytársait, hanem az, hogy ilyen sokan voltak kíváncsiak a válogatottra. A meccs pedig a Sport1-en ment, tehát azt a csatornát választották. Ha más csatorna közvetíti akkor a másikat választották volna. A cikk a válogatottról szól, és ahhoz szorosan kötődik a meccs nézettsége is, ezért tértek ki rá a cikkben.
A Forma-1-re az utóbbi időben sokan sokféle jelzőt aggatnak. Kétségkívül kevésbé látványos már, mint volt, sokszor fordul unalmas körözésbe egy-egy futam, és a tévéképernyőn keresztül lassan nem is tudatosul bennünk, hogy valójában mekkora tempónál zajlik mindez. Ezt…..
cameloti 2011.02.10 18:41:57
@akiak: Arcom leesik, hajam leteszem a videótól. Megy a kedvencekbe! :-) Ezek a F1-es pilóták zsenik és őrültek.
A médiahatósághoz panasz érkezett, valakinek nem tetszett, hogy a Tilos Rádió szeptember 2-án délután előzetes figyelmeztetés nélkül leadott "egy kiskorúak erkölcsi, szellemi és pszichikai fejlődésére hátrányos hatású" Ice-T számot. Az NMHH ezért most vizsgálatot…..
cameloti 2011.01.02 11:16:59
@flugi_: a Kuruc.info mondhatni rendszeres olvasója vagyok. (Mint sok másnak is, ahonnan információt kaphatok) Ott a helyszíni riportok tényleg helyszíniek, a történelmet nem hamisítják, sok témában élenjáróak, ott tisztába lehet kerülni a nagy magyar valósággal, de amikor a Hamiltont vagy a Williams lányokat a bőrszínük miatt veszik elő, na az már nekem is sok. A hangvételben azért ez is benne foglaltatik. Liberális nacionalista vagyok.
cameloti 2011.01.02 12:50:48
@Viva La Onda: Az általam leírt 8 sorból sikerült 2 szót kiemelned, Úgy látom megértetted a kommentem lényegét. Igen értsd szó szerint. Igen, vannak atombombáim, és mindenre rádobom ami nem tetszik nekem. Általános iskola.
Belsőség Kilométer FAIL! 2010.12.26 12:50:00
Autót hirdetni trükkös kilométeróra-állással úgy, hogy közben egy bárki által elérhető aukciós oldalon ott van ugyanaz az autó lényegesen több kilométerrel: FAIL! Persze, tudjuk, több lehetőség is van: 1. Az aukciós szándékosan állította többre, hogy olcsóbban…..
cameloti 2010.12.26 17:03:42
@Mlmjoc: köszönöm, de 1991 óta dolgozom Németországban mai napig, folyamatosan (jópár autót vettünk is kint). Nagyjából vágom mi a helyzet kint. Az A6-os Audi ott sem átlag. Sőt. Németországban hajlamosak a jómódúabbak szerényebb autót vásárolni, mint amit megengedhetnének maguknak. Ők ugyanis nem teszik ki az ablakba a pénztárcájukat. És nem vesznek használt A8-ast nulla % beülővel, hogy a szomszédok meg a haverok elájuljanak. Az az érzésem, hogy nem értetted pontosan az írásom lényegét. Cinikusan nagybetűvel kiemeltem a kulcsszavakat. Egy időben ezek voltak a rabló nepperek kulcsszavai. Valóban meg összekalapálták kint a lepukkant szarokat, hogy haza tudják őket hozni saját lábon. Na és ezek után jött az öreges svájcis orvosos házaspáros mese.
Az Oscar-díjas animációs rendezőnek megtetszett az Igaz Dóra által jegyzett Réka meséi című könyvsorozat, ami egyszerűen és közérthetően magyarázza el a gyerekeknek, hogy mi történik velük, ha betegek lesznek. Rófusz Ferenc ezért Miskédi Andrea animátor közreműködésével…..
cameloti 2010.10.20 21:44:52
@borabora: :-) Értem. Egyet is értek veled. Csak Mo-on túl sokan túl sok pénzből nüanszkodnak, művészkednek egy nagyon vékony réteg kiszolgálására. Bár leginkább magukat szolgálják ki. Egy mondat rólam: nem iskolázatlan, alulfizetett, frusztrált, a gazdagokat köpködő, a vasárnapi ebédnél zsidózó, kereskedelmi TV zabáló proli gyerek vagyok. (De) Magyarországon az 1 főre jutó művészek és sleppjeik száma kimagasló a világon. Ha valamire nem kapnak pénzt, akkor meg jön a demagógia: "úgy látszik a művészet már nem is számít ebben az országban." Mások, sokan, nagyon keményen megdolgoznak a pénzükért. A köztévé meg majd jól megvásárolja a sorozatot. Mint a miniszterelnökünk lányának idióta sorozatát anno, majd vele példáloznak, mint egy 24 éves őstehetség bizniszgörl... A Magyar Televíziónál sem számít a pénz. A stílusról meg annyit, hogy csinálj bármilyen szart, amit előtted még senki, és máris van stílusod. Ez ma a trend. Egy pár eltés kockásnadrágos picsa egy teaházban gyógyteát iszogatva majd kifejti, hogy igazából amikor a meleg srác odaszart az anyja sírjára, annak üzenete volt, hogy a meleg srácok is tudnak úgy szarni mint a heterók, és egy szabad ember oda szarik a természetben ahova akar, ne akarják az egyéniségét korlátok közé zárni. Lehet menni a nemtudomén milyen és hányadik filmszemlére...
A Magyar Jégkorong Szövetség szeretné megtalálni a sportág legjobb jelmondatát, magyarul: szlogenjét. Evégett sok szeretettel várják a szurkolók javaslatait. A legjobb szlogen beküldője két (azaz 2) darab bérletet nyer a jövő tavaszi budapesti világbajnokságra, ahol is a magyar…..