Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheFan

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A válasz egyszerű: a románoké, akik még az ünnepeiket is a magyarok ellenében jelölik ki. Ilyen ünnep 1918. december 1., és ilyen október 12. is, mely Nagyvárad hivatalos ünnepnapja. Ez utóbbi dátum elé azért nem írtam évszámot, mert kettőt is kell. Az egyik 1918, amikor Aurel…..
Jakováli Hasszán rejtélyes személyazonosságú partnerünk emlékezik meg egyik keleti szomszédunkról ezen a mai, kellemetlen évfordulón. Kicsit még csúszik a Gyulafehérvári Nyilatkozatban ígért jogok érvényesítése, de hamarosan most már tényleg 100%, hogy biztosítják…..
TheFan 2011.06.04 10:45:20
@sztrugackij: Mamajával konkrétan kevés... de a román tengerparton már jártam :)
Ennél a sajtóeseménynél durvább eddig garantáltan nem volt:Kedves kolléga!Zimány Linda néhány napot újra Magyarországon tartózkodik, az itt töltött időt pedig kihasználja egy kis szépülésre. Engedd meg, hogy ezúton szeretettel megívjunk Zimány Linda holnapi…..
Megafaktor születik Szociális alapú sztárok Király L. Norbi megasztár alkat, hang nélkül. Szíj Melindában benne van az x-faktor, de nem engedi, hogy ki is jöjjön belőle. Mindkét előadóban mocorog valami, hívhatjuk akár tehetségnek is, de egyik versenyzőben sem érzem,…..
Subba A kibaszott adóbírság 2010.09.15 08:30:00
Klikk a képre, bár gondolom gyorsan kijavítják...