Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dnltoh

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Mostanában két olyan bejegyzést is láttam az Urbanistán amelyek budapesti védett épületek ablakaival foglalkoztak, úgyhogy gondoltam küldök pár fotót a lakásommal szemben lévő ház hátsó homlokzatáról. A nyílászárók egy részét lecserélték modernre, ami nem is…..
A képeket még tavaly nyáron küldte Dani a Csányi és a Király utca sarkáról, de ahogy néztem a múlt héten, a helyzet azóta sem változott semmit. Csoda is lett volna, ha változik, hiszen ez az ablak már 2008-ban is ugyanilyen csúnyán volt befalazva. Hogy miért? A fene se…..
Már századszorra keseregtem azon, hogy Heller Ágnes miért nyilatkozik olyan gonoszságokat Magyarországról, aztán gondoltam: legjobb lesz, ha írok neki és megkérdezem. Kaptam választ is, ami nem válasz, de legalább egy kommunikációkezdemény. Megkerestem a Facebookon a Heller Ágnes…..
Így nézett ki nem is olyan rég, a néhány hete "átalakítás" címén lebontott Hercegprímás utcai ház kapuja. Ez persze korántsem az eredeti, Pollack-épület része már, de az egykori bankbejárat sokak kedvence volt. Például a képet küldő Eszteré. A Heti Válasz így emlékezik…..
Epp Benjahiban varjuk buszunkat, es kozben beultunk egy internet kavezoba. A jegyet ugy vettuk, hogy leszalltunk az elozo buszrol egy putri kozepen, es eliranyitottak minket egy padhoz, ahol allitolag meg lehet venni a jegyet, ami elvisz Banda Achehbe. Kerdesunkre, hogy mennyi a jegy annyi volt a…..
  Leminősítette Magyarországot a Moody's. Durván hangzik, igaz? Hogy még egy lapáttal rá is tegyen a félelemkórus, azt is hangsúlyozzák, hogy alig kerültük csak el a bóvli kategóriát. Amikor államkötvényeinkkel már csak gyerekeink játszhatnak, ők is szigorú szigorú…..
dnltoh 2010.12.08 10:23:30