Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Panta

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki Magyarországon online vásárol, az 8 napon belül bármiféle indoklás nélkül visszaküldheti a megvett árut, aminek az árát a kereskedő köteles visszafizetni. Nincs tehát mérlegelés, a cuccot ki lehet bontani, lehet használni is, sőt az sem törvényi feltétel, hogy az eredeti…..
Panta 2009.10.12 11:07:41
@TorvenyesWebaruhaz: Titeket miért büntetek meg? Már ha publikus az infó..
Azt írjátok: a kiküldött csomagnak minden esetben tartalmaznia kell az elállás jogának ismertetését, annak gyakorlásának menetét nyomtatott formában?

Ez az információ honnan van?
Panta 2009.10.12 10:28:06
@Ylim: Vevő, ezt miből gondolod? Milyen statisztikára alapozod ezt a véleményed? Ha majd ebből élsz meg, rájössz mennyi pénzt visz el az a néhány "barom". Gondolom, te sem szóród szívesen a pénzed feleslegesen
A Nagy Fermat-sejtés, A Nagy Bumm és a Kódkönyv – a rejtjelezés és rejtjelfejtés története című, magyarul is megjelent könyvek szerzője, tudományos újságíró darázsfészekbe nyúlt, amikor a világ első alternatívmedicina-professzorával karöltve könyvet írt a nem-konvencionális gyógymódokról...
Panta 2009.08.05 12:01:16
@Hraskó Gábor:

Megpróbáltál hazai szakembert megkérdezni erről? Úgy hitelesebb lenne szerintem a poszt.
Panta 2009.08.05 13:59:51
@Hraskó Gábor:
:-) Kiropraktört, konkrétan abban az ügyben, amiről szól a posztod: a kiropraktikáról. Mondjuk egy orvost. Tudod, mint egy oknyomozó újságíró:-)
Panta 2009.08.05 15:03:06
@Hraskó Gábor:
Nem ismerek kiropraktört, gondolom Ormos Gábort megpróbálnám, Ő reumatológus és használja a módszert a honlapja szerint.
"kiropraktikával kapcsolatos klinikai tesztek eredményességéről szóló rész tudományosan megalapozott." Ezt hogy tudod eldönteni, ha nem is értesz a kiropraktikához?