Regisztráció Blogot indítok
Adatok
belakancellar

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén márciusban mutattuk be a harmadik válogatást a több mint 25.000 rajongót magáénak tudható Facebook oldalunkra posztolt KÉSŐ ESTI MOSOLYGÁS fotóiból, ma pedig az azóta feltöltött vidám, humoros, megmosolyogtató képeket láthatjátok újra Variációk rovatunkban.  Fotó:…..
(Másodközlés. Eredetileg megjelent a Bohém Jazz Magazin, 2011. decemberi számában.) http://www.bohemragtime.com/jazzmagazin/ Nem így akarok bekerülni a jazzlexikonba! Pazar évem volt 2007, abban az évben csekély számú álmaim egyike valósággá vált, amikor a…..
(Másodközlés, először megjelent a Bohém Jazzmagazinban) Hogy nem jamm-eltem Chuch Hedges-szel… A válasz igen egyszerű: elbaltáztam. Elbaltáztam egy lehetőséget 1999-ben… És a mai napig annyira haragszom magamra emiatt, hogy ritkán állok szóba magammal, akkor is rendszerint…..
  Teddy Wilson (eredeti nevén Theodore Shaw Wilson) 1912. november 24-én látta meg a napvilágot a Texas-i  Austin városában. Zongorázni és hegedülni tanult a Tuskegee Intézetben, az Alabama-i Tuskegee-ben. Lawrence „Speed” Webb bandájában ismerkedett meg a zenekari…..
Szubjektív beszámoló a 8. Louis Armstrong Jazzfesztiválról - 1. részGondolták volna, hogy Louis Armstrongnak szobra van hazánkban? Ráadásul nem a fővárosban, hanem egy kicsiny faluban a Börzsöny és a Cserhát lábánál. Falu, de minden év júniusának utolsó hétvégéjén mégis…..
Olybá tűnik, hogy a T-nél dolgoznak angyalok is. Középiskolás osztálytársam és férje (mindketten tések) ajánlotta segítségét az ügyben. Azt sejtettem, hogy ez a Netstart nem csak nálam dobta le a láncot, de azt nem gondoltam, hogy maga a szolgáltató is tisztában van a…..
(Nem örülök, hogy a múltkori buszvezetős bejegyzés után ismét valami negatív élménnyel kell foglalkoznom, de a szolgáltatóipar szünetmentesen gondoskodik arról, hogy a halandó ne örülhessen túl sokat.)Ha valaki egy fatális véletlen folytán T előfizetést kötne (esetünkben ez…..
Elmélkedés hangszerekről, fúvókákról, legendákrólNa jó, a címben szereplő kérdés persze nem azt firtatja, hogy ütőgardonon vagy talán didgeridoo-n játszik-e Warren Vaché. Természetesen kornetten. A kérdés inkább az, hogy számít-e, milyen gyártmányú kornetten fúj a…..
ESTI MESE Mese a portáshatalomról, avagy kis magyar sofőr-lélektan Savoya park, Budafok, 2010 A villamos és a busz végállomása egymástól 200 méterre. Miért? Költői. Indulás félóránként. Miért? Ez is költői. A 20:58-kor befutó villamos elaraszol a 21:00-kor induló busz mellett, majd gurul 200…..
Jazzkancellár START! 2010.09.09 12:30:00
Lassan beindul ez itten...Időnként eszembe jut ez+az, amit jó lenne leírni, kiírni magamból. Teszek egy kísérletet, milyen lenne ez blog formájában. No majd meglátjuk...