Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prozak01

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Négy magyarországi mérkőzést játszanak a Mol Ligában. A ligautolsó az elsőt fogadja, Kontinentális Kupa-selejtező győztesként a Megyeri úton szerepel a HSC Csíkszereda. A szoros végeredmény már meglepetés lenne. A másik három mérkőzés végeredménye előre megjósolhatatlan,…..
Három mérkőzés lesz kedden a Mol Ligában. A Steaua a Brassót fogadja, két jó erőkből álló, de hullámzó teljesítményt nyújtó csapat küzdhet Bukarestben. Magyarországon is két izgalmas találkozó várható. A szezonban először játszik keddi napon EBEL-erősítés nélkül a…..
Nem várt magabiztos győzelemmel hozta le a bukarestiek elleni hazai mérkőzését a hat EBEL-essel megerősített Fehérvár. A lejátszók kitettek magukért, Fodor Szabolcs 3, Vaszjunyin Artyom 2 gólt lőtt, míg Nagy Gergő 4 gólpasszt adott. A hiányzó két találat Tóth Adrián érdeme.…..
A Brassótól elszenvedett hazai vereség után az FTC-Orangeways menesztette svéd edzőjét, így a szezon első edzőváltása a zöld-fehér csapatnál zajlott le. A felnőtteknél is a klubhoz nyáron érkezett erdélyi szakember folytatja a szakmai munkát. Prakab Gábor eddig a serdülő és…..
prozak01 2010.10.12 14:18:42
@szorgalmas: Na de ez már klinikai eset szerintem, aki 15 év után is még mindig ezzel jön, meg a mi szintünkre való leereszkedéshez hasonló dumákkal.. Persze azt elfelejtik ilyenkor hogy az vajon mennyire volt elegáns, mikor rá egy évre a Dunaferr-sztárok nem bírtak a 16 éves Szuper Levivel, és mi lettünk a bajnokok, akkor meg Kercsó cirkuszolt egy fél oldalt a másnapi újságban hogy ő lemond, mert házibajnokságot rendeznek a Fradinak meg hasonlók.

@KrisztiFTC: A 4-1 kapcsán a próféta szóljon belőled! :))
prozak01 2010.10.12 14:40:08
@vaze: Akkor olvasd el te is alaposabban. Felvetette neki valaki viccesen hogy tessék Fradi-meccset látogatni, erre jött a szokásos Cajás szólamokkal meg hogy a Fradi-szurkolók milyen csúnyák, stb.
Most már biztos, hogy a bukaresti Mol Liga csapat a tavalyi alapszakaszgyőztes mumusa. A Dab.Docler nemrégiben kétgólos vezetést adott le hazai jégen, ezúttal pedig már 4-1-re vezetett idegenben, onnan fordítottak sorozatban lőtt öt góllal Georgescuék, a vége 6-5 lett. Nem járt…..
prozak01 2010.10.10 22:35:02
@MP69: Teljesen egyetértek, most már nem igazán lehet az összeszokottság hiányára hivatkozni. Már kezd elegem lenni ebből az alibizésből, akármilyen neveket igazoltunk, ez édeskevés amit eddig csináltak. Nincs csapategység, nincs játék. A korábbi években lehet hogy gyengébb csapatunk volt -de szerethetőbb. Szerencsére Hüffner már a múlté, az ilyenek nem kellenek a Fradiba. Követhetné a két ukrán is.

Az biztos hogy ha nem változik valami, sima zakó lesz a vége Fehérváron.
prozak01 2010.10.10 22:38:36
@aknakereső: a svéd edzőről jut eszembe hogy már egyáltalán nem vagyok abban biztos amit Csabai az idény elején mondott hogy ez akkora szaktekintély lenne.
A magyar csapatok közül első körben az FTC és a Fehérvár jelezte, nem nézi tétlenül a kolontári vörösiszap-katasztrófát. A rekordbajnok a vasárnapi FTC–Brassó Mol Liga-mérkőzés teljes bevételét felajánlja a legtöbbet szenvedő település számára. A pesterzsébeti…..
prozak01 2010.10.08 15:15:56
@bala93: Örülök hogy ezek szerint az ilyesfajta kezdeményezésnek is felétek az a lényege hogy miképpen tegyetek túl a Fradin. Szánalmas.

Inkább azzal kéne foglalkozni hogy mindkét meccsen sok szurkoló legyen, hogy minél több jusson a szerencsétlenül jártaknak, mintsem hülyeségeken vitatkozni.
A mai Mol Liga-forduló rangadóin a két listavezető egyike nyert – ráadásban, azért két pont jár –, a másik kikapott, helyet cseréltek. A Vasas és a HSC Csíkszereda a rendes játékidőben nem bírta döntésre vinni a dolgot, a székelyek vezetését kiegyenlítették a…..
Vasas–HSC Csíkszereda és Miskolc–Dab.Docler rangadókat játszanak vasárnap kora este a Mol Ligában. Az első négy helyezett tehát egymás között dönthet arról, hogyan alakul a tabella a továbbiakban. Ha a két hazai csapat nyerni tud, közel kerülhetnek a némileg meglépett…..
prozak01 2010.10.03 14:25:46
@AG 2.0: :)

Ha nem is jön EBEL-játékosokkal a Fehérvár, nem lesz sétagalopp, oda kell tenni magunkat.

A többi meccs meg..a Fradi szempontjából egy DAB-, és egy HSC-győzelem jönne jól, mert így nem szakadnánk le a Miskolc-Vasas duótól.
Négy nagyon érdekes mérkőzést játszanak a Mol Ligában kedden. A tabella első felében szereplők egymással küzdenek, de a még egyáltalán le nem szakadt második traktus is fontos párharcokba bonyolódik. Romániai túrája után ezúttal a Miskolc pihen. A Mol Liga két utolsója…..
prozak01 2010.09.30 10:46:57
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Köszi, most olvastam. Nygren döntése volt, mondván nem elég jó..szerintem egyáltalán nem állja ez meg a helyét, de hát ő az edző..annak fényében meg különösen érdekes ez a döntés, hogy Tolkunov lehet hogy el lesz küldve.

@a. Bárd: Decemberig még csak megleszünk, anno 1999-ben a Dobos-Oreskin-féle Újpestnél is az idény második felére fogyott el a pénz..:D De a viccet félretéve: ha lennének anyagi gondok, annak már meglenne a látszatuk. Különben is szerintem ha egy játékos nem érzi biztosnak a hátteret, ígérhetnek akármennyit, nem jön. A pálya ügyében meg..ugye most van edzésidőnk, de kérdés az önkormányzati választások után mi lesz, mert a csarnok ugye az önkormányzaté.
prozak01 2010.09.30 11:40:14
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!:

Igazad van. Szóval a légiósok közül ő volt a leghátul játéktudás alapján, ellenben ő keresett közülük a legjobban.

De nyilván azt akkor is tudtuk, mennyit tud, amikor leigazoltuk. Ráadásul elég kevés időt kapott a bizonyításra. Rendben hogy a védelmünk nem az igazi, de a csatársor se -azzal a fórumos véleménnyel Pl. egyetértek hogy McLaughlint kéne visszahozni -azt már csak halkan teszem hozzá hogy mondjuk Gavriljuk helyett.
prozak01 2010.09.30 11:55:22
@peterszky: Ne szívassatok má'! :D :D

Szóval nagyon jó ember, de a pályán nem elég jó, és mivel minden szubjektív, lehet hogy szerintem meg az..:D Érthető, de más fórumozó szerint is stabilabb lenne vele a védelem.
Nagyon kellemes meglepetés, amit ebben a szezonban Rusznyák Szilárd, az UTE 24 éves csatára produkál. Csapata legeredményesebb játékosa, 8 meccsen 6 gólt lőtt és 3 gólpasszt adott, ezzel máris annyi pontot szerzett, mint eddigi felnőtt pályafutása során összesen. A Steaua 5-1-es…..
prozak01 2010.09.30 11:45:07
@l.isti: Na akkor korai volt az a vélekedés, hogy durván erősek lesznek meg hogy mindenki azon fog majd totózni hogy elkerülje őket. Seversonék maradnak a várólistán..:)
Óriási küzdelmet hozott a viharos Miskolc–HSC mérkőzés csíkszeredai visszavágója. A székelyek Flinta révén szereztek vezetést a Mol Liga-rangadón, a második menet elején a bíró kiosztott egy-egy véglegest – Kósa Endre a térdét használta, emiatt Waddell-lel…..
prozak01 2010.09.25 12:54:56
@Fugeute: Görcsoldónak tényleg jó volt, az meg hogy nem lett meg a 18..szerintem a józan többség nem is kívánt ennyit a fehérvári meccs után, épp magam említettem a beharangozó cikk egyik kommentjében, hogy ez egy Fradi-Újpest, tehát ez azért más. Fontos volt megnyerni, mert ez akkor is presztízsmeccs, ha az egyiknek történetesen gyengébb csapata van, és ezt ti is tudjátok. Az már a sors játéka, hogy az utóbbi 10 évben talán csak tavaly volt mindkét csapat hasonló erősségű.
prozak01 2010.09.25 12:58:22
@hokimuki: Igen, én is láttam.
prozak01 2010.09.25 14:21:17
@Puckman Éliás: Kangyalék is ennyit kaptak tőlük..amúgy meg amíg 11-et lövünk válaszul, addig nincs baj. :)
Jégkorong Ki vág vissza kinek? 2010.09.24 12:20:00
Pénteken négy Mol Liga-meccsel folytatódik a szezon. Két találkozó különösen érdekes lesz. Egy FTC–UTE akkor is fontos, ha az egyik fél – jelen esetben a nagyon fiatalokkal felálló lilák – gyengébben szerepel a bajnokságban. A gyenge fehérvári játék miatt a…..
Jó mérkőzések lesznek kedd este a Mol Ligában. A Fehérvár hét EBEL-essel megerősítve várja a Ferencvárost, a Miskolc szeretné megszakítani a HSC Csíkszereda százszázalékos sorozatát, a Brassó–Steaua megjósolhatatlan kimenetelű presztízsmérkőzés, amely a román…..
Lubomir Hurtaj belépője súlyos sérülést okozott Andrew Dertonnak. A HSC Csíkszereda szlovák csatára térddel ütközött a Miskolc kanadai bekkjének térdével. Dertonnál részleges térdszalagszakadást állapítottak meg az orvosok a szerdai kontroll során, ennek következtében…..
Kizárólag hazai győzelmek születtek a Mol Liga keddi játéknapján, ezek közül kettő meglepetésnek is tekinthető. A Miskolc vendégeként elveszítette veretlenségét a HSC Csíkszereda, hiába lőtt megint egynél több gólt Lubomir Hurtaj, a túloldalról előbb Saluga és Bonar (ekkor…..
Minőségi cserét hajtott végre hétfőn a FTC hátvédposzton. A szakosztály elköszönt a 21 éves szlovák Marko Huckótól, és leigazolta a 31 éves ukrán Dmitrij Tolkunovot. A válogatott védő három évet töltött el kanadai juniorligában, majd az AHL-ben játszott közel 200…..
prozak01 2010.09.20 20:26:49
@defó: Köszönjük. Caja keresztjét sajnos nagyon hosszú ideje viseljük, és azóta minden második vélemény az hogy ilyen meg olyan alattomos csapat vagyunk. Jó azért néha ilyet is hallani.
Az úgynevezett papírforma érvényesült a pénteki Mol Liga-forduló összes találkozóján. Elsőre a Steaua csapott össze a Vasassal, utóbbinak eddig nem sok sikerben volt része túl a határon, most azonban kétség sem fért diadalához. A hét magyar gólból hármat vállalt a…..
prozak01 2010.09.18 16:22:22
@ilyéslaci: Ki integetett be nektek ellenfélként az újak közül, csak nem Sikorcin? :) Amúgy remélem a Fradi nyer vasárnap, bár kérdés, ez a szokásosnak mondható jégcsarnok-cirkusz mennyire viselte meg a csapatot. Sajnos az az érzésem, hogy Csabai kivagyiságtól sugárzó mondatai mögött több a magamutogatási vágy mint a tartalom, de ne legyen igazam. Attól hogy hozott egy csomó -amúgy tényleg jó -játékost, az infrastruktúra maradt amatőr.
A Steaua jégcsarnokában nincs jég, ezért pénteken csonka fordulót játszanak a Mol Ligában. A meglehetős viharokkal indult bajnokság 2. fordulója következik. Három csapat is túrára indult, az FTC és az UTE Bukarestben, illetve Csíkszeredában váltotta volna egymást, a Brassó…..
A szezonnyitó fordulóban olyan szabálytalanságokat követtek el jégkorongozóink, amelyek túlmennek a kemény, férfias küzdelem határain, sőt voltak olyan esetek is, amelyek nem jégpályára valók. Az alábbiakban kiemelten foglalkozunk Gergely Csaba Galanisz Nikandrosz ellen elkövetett…..
prozak01 2010.09.09 20:09:43
@progmet: Értelek, csak ilyen 'bocsánat, nem kellett volna'-típusú nyilatkozatot várni legalábbis utópisztikus dolog, én legalábbis nem igazán láttam eddig rá példát. Gergelytől főleg nem várhatjuk, mert egyszerűen nem ilyen. Valószínűleg legközelebb is balhézni fog.
prozak01 2010.09.09 20:12:06
@Bonav: Ebbe meg ne menjünk bele, mert akkor én meg mondhatnám a Simon-Paraizs affért abból az időszakból.
Az első Mol Liga-forduló mind a négy mérkőzésén vezettek az elvben kevésbé esélyes csapatok, ám végül az összes helyszínen érvényesült az úgynevezett papírforma. A szezon első gólját a Steaua Rangers veterán csatára, Viorel Nicolescu szerezte Csíkszeredában, a bukarestiek…..
prozak01 2010.09.09 14:22:58
@F. Kapus: OK, megbeszélve. :)

@Edi a Sas: Kár érte, hogy csak az ilyen dolgok hírértékűek a Fradival kapcsolatban, és nem az, hogy a szurkolás kifejezetten jó volt.

Amúgy a Kocka-témáról is kifejteném a véleményem:

Nekem semmi bajom nincs azzal hogy visszajött, még ha nem is volt fair hogy tombolva ünnepelte az ellenünk lőtt góljait. De úgy gondolom, megérdemel még egy esélyt. Hogy miért?
Vegyünk egy ezzel rokonítható esetet, Dobos Tamásét, aki a 90-es évek végén játszott egy évet Újpesten. Ő nemhogy ünnepelt a góljai után, minden alkalommal hergelte a közönséget, sőt egyszer ki is ütött a fradisták közé a Kisstadionban. Mégis a következő idényben visszajött, mert a lilák nem indítottak akkor felnőttcsapatot. És nem volt balhé. Nos ha ő megkapta az esélyt, Kocka is megérdemli.

ui. Persze én is jobban becsülőm Pl.Hoffmannt, aki ha rosszul ment, akkor is kitartott a csapat mellett a fehérvári időszaka után. De Kockát se hajtom el a fenébe csak mert a liláknál volt egy évet.
prozak01 2010.09.09 19:47:39
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Az lehet, de a többségben inkább azon vélemények voltak, amikkel szemben állást foglaltam. De mindegy, részemről a téma lezárva, főleg mert úgyis nyakunkon a következő meccs a Steaua ellen, ami nagyon kemény lesz idegenben..