Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tatrai Gabor (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új Juno a Rolandnál: a Juno-Gi-nek keresztelt szinti 1300 hanggal jön, 128-as polifóniával, és - egy nyolcsávos kis rögzítőstúdióval. SD-kártyára vesz fel, 64 virtuális sávja van, és akár 192 órány hangfelvételt is elbír, 32 gigás kártyával. És ez még mindig nem minden:…..
Tatrai Gabor (törölt) 2010.09.29 22:34:27
    Az történt, hogy az Index Midi fórumának az Adok - veszek topikjában valaki egy varrógépet kínált eladásra (5101-es hozzászólás). Néhányan, akik törzstagok vagyunk, ebből kifolyólag csúnyán szétoffoltuk az ilymódon megoffolt topikot. Az erősen elítélendő…..
Tatrai Gabor (törölt) 2010.09.23 19:55:53
@Bokrock: Szerintem kb.2x ekkora :)))
A képen egy alig hihető új termék a Moogtól: a Moog Voyager XL. Az év végén megjelenő ötoktávos szinti átmenet a Minimoog és a moduláris Moogok között, megtartva a Voyager digitális vezérlésének előnyeit is. Bár még hivatalosan semmi infó nem jött ki róla, azt sejti…..
MidiTom zenei blogja Unplugged 2010.09.06 21:13:58
    A vidéki élettel együtt jár néhány nemszeretem következmény. Felénk ilyen például a rendszeres áramszünet. Ha fúj a szél, azért, ha nem akkor azért. Ha esik az eső vagy havazik, akkor azért. Ha nagy a meleg, akkor azért. Alig van olyan nap, amikor a cégnél a…..
Tatrai Gabor (törölt) 2010.09.09 21:41:37
@MidiTom:

Hát nem értem miért olyan merevek az önkormányzatok ha atomerőműről van szó!?:)))

Csak nem a zónaolvadástól,xenonmérgezéstől félnek annyira!?

A Curie házaspár meg simán kisérletezgetett mindenféle izotóppal.

A Marie a zasszony el is patkolt sugárterhelés miatt,a férj meg utcai balesetben halt meg tudtommal.

Egyébként egyszerűbb lenne keresni egy teherelosztót,és direktbe a hangszerbolhoz behuzatni a 400 KV-ot,majd létesíteni egy saját alállomást kapcsolótérrel meg baszottnagy hidrogénhűtésű trafókkal.

Na mindegy,ennyit az energetikáról

XD