Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lompos1948

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkeztünk az akkumulátoros cikksorozatunk záró epizódjához. Most már villáskulcsot ragadunk és bepattintjuk az új aksit az autóba. Aki mindhárom cikknél figyelt, azt ebben a témában már nem sok meglepetés éri. Az első részben az aksi fáradására utaló gyanús, árulkodó…..
Csak az tudja, mi nehezebb a mélytengeri búvárkodásnál (légzőkészülék nélkül, cápák őrizetében), akinek van lánya. Utyuliputyuli, csókolom-a-kis-rózsaszín-talpacskádat... aha, hogyne. Édibédi rózsaszín cukiság rucik, masnicskák, öltözzünk-egyformába,…..
Lompos1948 2013.10.16 19:34:43
comment:com Fizetős lett az es.hu 2012.02.01 16:00:00
Egy véletlennek köszönhetően vettük észre, hogy az Élet és Irodalom online verzióját már nem lehet ingyen elolvasni. Mint megtudtuk, a váltás a lap január 13-ai számától él. Az Élet és Irodalom nyomtatott változatánál 13 forinttal drágábban olvashatják online a…..
Mielőtt valaki rákérdez: 15:55:08. Ennyit mutat ez az óra. Nem állítom, hogy nem szántam a megfejtésre némi időt.Megérte: az ötlet bravúros, a dizájn elegáns, a szerkezet látványos. Egy holland fazon, bizonyos Sandler Mulder készítette, a címe - hisz valójában egy kinetikus…..
Fkincows egy kezelési útmutatóból vett találatokkal szórakoztat bennünket.Persze a legutóbbi BKV-s posztot [a beküldés július 19-ei. pocak] nem tudom überelni (Homing Beacon, OMFG...), de remélem azért sikerül mosolyt csalni félrefordításokra éhes polgártársaim arcára…..
A Homár még fagyasztott rántott gombát se látott, de most rögtön pókkal együtt: Nagyjából egy hónapja vettünk a közeli ALDI-ban egy zacskó Gebackene Champignons nevű fagyasztott rántott gombát. Kisütés után rögtön neki is láttunk az evésnek, ám egy kis meglepetésre…..