Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÁE

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csatornák teljes lendülettel felkészültek a kocsmanapra: vagyis nem sugároznak semmit. Legalábbis nem nagyon. Az MTV lehúz még egy bőrt az eurovíziós dalfesztiválról és Rúzsa Magdiról, a döntő dalaiból láthatunk egy összeállítást (m1, 20:10). A kettesen tovább fut a…..
100 éves a Nyugat című folyóirat, ilyesmire egy jóravaló közszolgálati televíziónak kötelező rávetődnie, hiszen kultúra, nemzeti hagyományok, irodalom, nemespenész. Az ilyen témáról baromi unalmas, közhelyes és semmitmondó műsorokat lehet gyártani futószalagon, így…..
Nem ajánlok délutáni műsorokat, mert ilyen gyönyörű napsütésben mindenkinek a természetben van a helye, hacsak nem influencicás, de nyugi, igazából senki nem marad le semmiről. Kezdésnek kicsit emberpróbáló, de kihagyhatatlan film Roman Polanskitól A zongorista (19:25 Duna TV), a…..
Hiába nyitnikékezek én, véget ér a tavasz, a beígért százkilométeres sebességű északi szél elől gyorsan be kell menekülni a fűtött lakásokba és melegebb égtájakra kalauzolni magunkat: az m2 India (18:30) sorozatában ma Bollywoodba látogatunk el. A Miért pont Brian? (20:15)…..
Ezen a gyönyörű tavaszi napon, amikor akciós lett végre a hagymás jácint, a nárcisz és a tulipán, indul az m2-n az India (18:30) című francia dokfilm sorozat. Az első részben a vegetáriánus konyhával ismerkedhetünk meg, egzotikus fűszerek, olajos bőrű, nemesen ívelt orrú…..
Napközben Aki rám hallgat, ebben az undorító, nyálkás időben ki sem teszi a lábát a lakásból, helyette egy nagy pohár kakaó vagy illatos tea és a pasija/nője társaságában befészkeli magát az ágyba/fotelbe/babzsákba, és átadja magát ébredés után a tévézés és az ezzel…..
Azt hiszem a mai filmkínálatot remekül jellemzi, hogy hosszasan tipródás után is sokáig úgy tűnt vagy Norbi (Nagy fogyás, tv2, 21:10) vagy egy spanyol focista (Spanyol Kupa: Barcelona-Sevilla, Sport1, 20:45) lesz a napipasi. Végül  David Thewlis lett, a  Mezítelenül (Cinemax,…..
Jobb későn, mint soha. A Bear és az Everest című sorozat első részének beharangozásáról lecsúsztunk, de most pótoljuk. Bear Grylls 23 évesen (1998-ban) hódította meg az Everestet, és mint ahogy az lenni szokott, ezután újabb kihívásokat keresett, hogy ne unatkozzon. Maradt a…..
A Hajós András-rajongók és az extremitásokra fogékony olvasóink figyelmét szeretnénk felhívni, hogy aki most a Klub Rádióra kapcsol, vagy az adó honlapjára kattintva neten hallgat, az Bolgár György műsorában Hajós Andrást hallgathatja. Egészen 6-ig, merthogy Hajós…..
Kezdjük Jack Bauerral, és élete első igazán szar napjával, aki eddig nem nézte, ne most csatlakozzon be, de jegyezze fel, hogy jövő héten jön a második nap. Ma véget ér az első 24 óra, nem lőjük le a poént, de érdemes az utolsó percig a tévé előtt maradni. Kezdés 22:40 az…..
Új kortárs irodalmi havilap jelent meg megint nyugat címmel. Az első, összevont július-augusztusi számot Budapesten az Írók boltjában vágják ingyen az emberhez, ha könyvet vagy CD-t vásárol. A 30 ezer példányszámban megjelenő folyóirat igazán figyelemre méltó szerzőgárdával…..
Sokáig azt hittem, hogy Mackó Misi a mi kis KGST-s mesefiguránk volt. Nekünk gyerekkorunkban valahogy lengyel mesének tűnt. Aztán tessék, kiderül, hogy a világon mindenhol nagyobb kultusza van, mint nálunk. Mondjuk a berúgáson kívül nálunk amúgy sincs semminek kultusza, de ezt most…..