Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BSK

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erős üzeneteket küld a fiatal magyar válogatott..
BSK 2019.11.10 14:16:50
A gyors és elszánt japánok következnek Gdanskban..
BSK 2019.11.10 13:13:17
Fehérvár AV19–Bolzano 5-1 Hannu Järvenpää: – Nagy küzdelem volt egy kiváló csapattal szemben. A Bolzano már bejutott a felsőházba, ez azért látszott, mégis nagyon büszke vagyok a srácokra. Már csak egy meccsünk van az alapszakaszból, ráadásul itthon játszhatunk, úgyhogy össze kell gyűjtenünk…..
A Dunaújváros ennél csak jobban játszhat  2012.03.09. 11:48 F. Kapus ..
BSK 2012.03.10 01:42:18
Azt gondolom, hogy a fenti kommentekben igazán le van kódolva, hogy mi Magyarok miért tartunk ott ahol jelenleg vagyunk. Létezik egy kis közösség, aki szeretik hokit és akik tökéletesen tisztában vannak a sportág magyarországi helyzetével. Nem tudom, hogy a magyar hoki éves költségvetése mennyi, de biztosan kevesebb , mint az igen eredményes foci költségvetésének a 5%-a. Ennek ellenére ezen a fórumon is az a lényeg, hogy ki mennyire szurkol a csapatának, vagy ki mennyire divatszurkoló. Azt gondolom, hogy nem ez a lényeg. Ma Magyarországon nagyon sokan szeretik a hokit. Egyre többen. Lehet őket primitív módon degradálni divat szurkolónak, de azt ne felejtse el senki, hogy Magyarország lakosságának a 95%-a olyan helyen született, ahol nem volt mesterséges jégpálya. Nem Fehérváron és nem Dunaújvárosban születtem és se tegnap se ma nem voltam élőben meccsen. Stream-en viszont tegnap megnéztem a Dunaújvárosi meccset ma pedig a Fradi-Miskolcot. Sokszor lejártam Fehérvárra EBEL meccsre voltam Svácban és Ljubjanában, ahova az idén is megyek.
A magyar hokinak az tenne a legjobbat, ha lenne olyan csapat vagy csapatok, akik a Volánt meg tudnák szorítani, ne adj isten meg is tudnák verni egy magyar bajnoki döntőben. Ez egyébként a Volánnak is jót tenne.
Hokit szerető embereknek azt kellene elérni, hogy a sport finanszírozásban lényegesen jelentősebb szerepet kapjon jégkorong. Pl. a következő kormányfő ne focista legyen, hanem ex korongos.