Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mee

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Hatalmas sorok állnak egyes szavazókörök előtt, hozzánk is egyre-másra érkeznek a kommentek, emailek és telefonok, hogy megint itt a kékcédula, a tömeges voksturizmus. Hasonló hírek érkeznek Pécsről, Győrből, Budapest IX. és XI. kerületéből.    Nincs…..
Levélírónk érdekes cikket talált az óvodáskorú gyerekek nevelésére vonatkozóan. Új irányelv jelenik meg, kerülni kell a nemi szerepek megjelenését, meggátolva ezzel a társadalomra ezek szerint káros hagyomásnyos nemi szerpek beidegződését. Nagy szerencséjük van a…..
w No megállj csak! 2010.01.21 07:00:00
„Egy gyerek fejlődését két dolog tudja tönkretenni, a kereszténység és a pornográfia.” Para-Kovács Imre, Klubrádió „Könyörülj meg Szűz Mária országán, hiszen az ateizmus miatt sokan nem tudják, mit cselekszenek. Add meg nekik a megtérés kegyelmét, hogy…..
mee 2010.01.21 08:56:25
@Tóta W. Árpád: "magyarország nem keresztény, fiatal utánpótlás végképp nincsen." árpád, ezt most így hogy?

fiatal vagyok, keresztény, sőtmitöbb katolikus, és számos _hiteles_ keresztény pajtásom van. innen belülről amúgy úgy tűnik, hogy egyre többen vagyunk, akik keressük, követjük Krisztust.
mee 2010.01.21 09:05:44
@Tóta W. Árpád: nem gondolom, mint ahogy azt sem hogy "fiatal utánpótlás végképp nincsen".

attól mert nem vagyunk hangosak, meg igenis létezünk, gyarapodunk.
ennyi.
mee 2010.01.21 09:24:08
@Tóta W. Árpád: a szavazatszerző kdnps arcok nem jönnek be. nem kicsit. hiteltelenek, gagyik.

viszont, amit írtál: "Egy gyerek fejlődését két dolog tudja tönkretenni, a kereszténység ...” számomra is bántó, mert ezzel gyakorlatilag látatlanul ítélkeztél fölöttem, fölöttünk. (a műsort nem hallottam, csak a kiragadott félmondatot és visszhangját olvastam)

másrészt annak örülök, hogy létezik olyan ember az országban, aki ki meri mondani, hogy a szólásszabadságnak is vannak határai, de annak nem hogy épp ebből próbál politikai tőkét kovácsolni.
Appleblog Idén jön a maces Chrome 2009.11.14 11:56:00
Majdnem háromhetes kihagyás után gondolhatjátok, hogy Ádám minden munkát rám testált, szóval a következő pár napban az én híreimmel kell beérnetek, amíg ő gondolom valami Microsoft-termékkel orvosolja az elmúlt időszak Apple-túladagolását.Na de vágjunk a dolgok közepébe:…..
mee 2009.11.15 03:38:00
"Már csak azért is, hogy meglássam, mire képes egy Apple-platformon a böngésző motorja, az Apple-fejlesztette Webkit, ami egyébként a Safarit is hajtja." - (webkit.org/) "WebKit's HTML and JavaScript code began as a branch of the KHTML and KJS libraries from KDE."

szval a webkitet nem az apple fejleszti, sokkal inkább közösségi, vagy KDE
Az utóbbi időben rengeteget foglalkoztatott az a kérdés, hogy hogyan képzelem el az Egyház identitását ebben a világban, a Jézus Társasága identitását ebben az Egyházban és a saját identitásomat mindkettőben. Ez a kérdés egy jezsuita tanuló számára előbb-utóbb feltevődik.…..
 Rendtársamhoz hasonlóan én is Észak-Amerikában tanultam teológiát és hamar azon vettem észre magam, hogy „más” vagyok. Na de nem egészen abban az értelemben, ahogy itt értjük a másságot. Számomra sokkhatás volt, hogy a nagyvárosokban homoszexuális városnegyedek (gay village) vannak és olyan…..