Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gézángúz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tragédiába torkollott a két hónaposra nyúlt büszkeség napja Grönlandon. A melegszervezetek napnyugtáig meghirdetett felvonulása ugyanis a fehér éjszakák miatt nem ért véget időben. A tollruhába és színes jelmezekbe öltözött meleg eszkimókra a hirtelen érkezett lehűlés…..
Varánusz Tiszteletdíj einstand 2011.05.30 15:10:00
Kövér László házelnök szigorúra ráncolta szemöldökét, és igazi profitorientált munkáltató módjára megvágatta az alkotmányozásban részt nem vevő - ellenzéki - képviselők fizetését. Aki nem dolgozik ne is egyék - mondhatnánk, és örvendezhetnénk a szívatáson. Nekem…..
gézángúz 2011.05.30 15:52:28
Nincs is annál szebb, mint amikor a hazai médiaposványban egymás oldalát sáros csülökkel dögönyöző résztvevők egymást ekézik a nagy nyilvánosság előtt, és kiabálnak rá mindent a másikra a prosztó műsorkészítéstől a hazudozáson át a konkrét tolvajlásig. Az [origo]…..
gézángúz 2010.09.08 17:46:14
Sixx: a sor nem a valóvilággal kezdődött.

néhány az RTL által eddig "lenyúlt" formátumok a réégi világbóóó(vv előtti)

heti hetes
kész átverés(itt nem a formátum, hanem az átverés ötletek)
kevesen emlékeznek rá, de volt az üstökös c tv műsor rtlen ami szintén nyúlás volt. ( a tv2 őn ment akkor a popsztárok)

Bár hozzáteszem, hogy kijfszt érdekel ha nyúlás van? ha már a 2 csatornát állítjuk egymással szembe, akkor a tv2 is ugyanilyen aqrányban nyúlt ( korcsolyázó szarkarika is persze copy volt ahogy a megasztár is, ráadásl a saját értékrendszerében is szarabbl lop a tv2.
egyébként is tv műsort krva nehéz levédeni. Meg ugye az alapötlet az semmit nem ér. a hírolvasás is alaőpötlet, oszt mégsem kiált senki lopást. ha megy a hirado. A nemmindegy h hogy csinálod meg.

Egyébként meg meg lehet úgy is közelíteni, hogy alapjában van egy kis baj azzal, ha valaki lopást kiált. mit lopott? egy ember énekel a zsűri meg pontozza? ez volt régen is a ki mit tud, hogy itthoni példát mondjak.

Vagy a való világ ha úgy veszed nem is lopás legalábbis nem a bb nek, hisz mit loptak a címen kívül-real world-? 10 ember lakik egy bekamerázott házban? az összes reallity akkor lopás lenne ahol valaki egy házban lakik és kamera van.

ezzel az erővel senki nem csinálhat többet olyan műsort ahol van egy kérdés meg van helyes válasz is amit ki kell választani, mert valaha volt a legyen ön is milliomos.

baromság