Regisztráció Blogot indítok
Adatok
63as (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Bagoly mondja 2010.11.23 07:01:00
   Azt hittük, hogy Boross Péter az MDF után némi fáziskéséssel maga is eltűnik a süllyesztőben, azonban az alkotmány-előkészítési bizottság tagjaként visszatért a politika porondjára. Irtó vicces, hogy ugyanarról a Borossról van szó, aki 2002 óta…..
Nem is lehet kérdéses, hogy Erdély Romániához csatolását nem lehet a magyar Nemzeti Színházban megünnepelni. Egy kiemelten fontos közintézmény vezetőjének Alföldi alkalmatlan. (Fotó: Wiki) Felháborodást váltott ki, hogy Alföldi Róbert hozzájárult ahhoz, hogy a budapesti…..
Az előző bejegyzés korábban nem tapasztalt hevületet váltott ki a hozzászólókból: többen azzal érveltek - velem szemben -, hogy az ország a diktatúra útjára lépett, és nincs már helye normális politikai vitának, mérlegelésnek. Nekem úgy tűnik, hogy az ellenzék óriási…..
63as (törölt) 2010.11.17 12:06:31
Varánusz A koponya királysága 2010.11.17 08:00:00
Hatalmasat döndült mögöttük a becsukódó ajtó. Legalábbis a házban honoló csendhez képest szólt nagyot, és visszhangzott a tágas szobában. Mintha kihalt volna minden, mintha megszűnt volna létezni a külvilág. Mintha a parketta is elégedetlenül percegne most a lábuk alatt,…..
"Az Alkotmánybíróság döntései kötelezőek. Nincs kibúvó, nincs kiskapu, ez a magyar demokrácia vastörvénye." - Orbán Viktor, 2007. július 29. Karácsony Gergely LMP-s képviselő ezt az idézetet tartotta fel a parlamentben.Orbán Viktor frakciója a miniszterelnök saját…..
  „Bezzeg a szocik így, úgy, amúgy…” nos ez az érvelés teljesen értelmetlen és irreleváns most. Tisztában vagyok azzal, hogy miért jutott ide az ország. Én is, ti is, de lelkük mélyén még a hardcore szoci szavazók is tudják, hogy ekkora trutyi nem jöhetett…..
63as (törölt) 2010.10.30 19:15:41
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..
Kritikus pont volt, hogy amikor jön a kőműves felmérni, mindkét autó legyen a garázsban, mert ha meglátja a Porschét meg a Volvót, a magyar iparos már csak úgy megnyomja az ácsirónt, hogy kitörik a hegye. Vélemények az azonos című írásunkról...