Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jacktorrance

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött az ideje, hogy idén is beszámoljunk egy olyan karácsonyi filmről, amit a magyar nagyközönség is láthatott, hiszen az alábbi alkotást nálunk is kiadták DVD-n.   P2 - A rettegés új szintje (2007)   Rendezte: Franck Khalfoun Karácsony van, a Nagyon Fontos Üzletasszony…..
Horror-Mirror 1978 jó év volt! 2011.10.12 09:00:00
...már ami a horrort illeti. Hiszen jó néhány klasszikus (vagy legalábbis annak tartott) filmnek is erre az időre esett a bemutatója: Halloween, Holtak hajnala, Piranha és az Ómen II. Azonban én találtam még három egész jó filmet, amit ugyanebben az évben mutattak be. Ráadásul…..
Horror-Mirror Twisterre fel! 2011.10.05 18:23:45
jacktorrance 2011.10.05 18:46:33
Ezt a filmet már sokan kértétek, hogy nézzem meg és írjak róla. Amúgy is megtettem volna, mert érdekelt, annak ellenére, hogy a trailere számomra nem volt valami meggyőző. Végre kellemeset csalódhattam.   Grave Encounters (2011)   Rendezte: The Vicious Brothers Gondolom nem…..
jacktorrance 2011.08.24 21:29:26
@mruniverzum: teljesen egyet értek, az Ideglelést azoknak találták ki, akik nem ájunlnak el attól, ha direktben az arcukba kapnak egy CGI szellemet... olyanok tudják értékelni, akiknek van képzelőerejük, és tovább jár az agyuk annál, mint amit a szemük lát. Mellesleg egy Alfred Hitchkock nevű ismeretlen egyén mondta egyszer, hogy nem az a legfélelmtesebb, amit látunk, hanem az, amit nem...

Amúgy a Tunnel valóban nem rossz film, kb. egy szinten van a Grave-vel. A Grave encounters-re a 9 pontot kicsit túlzásnak tartom, nálam max 7-es, egyszeri nézésre jó, korrekt film, de semmi újat nem mutat.

Atrocious című filmről valami vélemény?
Végre! Egy emberként lélegzenek fel azok, akik már a listát várják lassan egy éve. No igen, jó munkához idő kell. Azonban végig nézve a címeket, sajnos meg kell állapítanom, hogy teljesen felesleges volt ennyit várnom, kutakodnom és megnéznem mindenféle jött-ment hulladékot.…..
Ne mondjátok, hogy nem tartom a lépést a bemutatókkal, íme egy idei darab, ami már most is elég népszerű sokaknál. Insidious (2011) Rendezte: James WanAlapból már megvan egy minimális siker, ha úgy harangozzák be, hogy a Fűrész és a Paranormal Activity alkotóitól. Nos,…..
Horror-Mirror Hírek, megint 2011.04.01 09:25:00
Jó sok megosztani való hír lett hirtelen, lássuk:- Mégis lesz Fűrész VIII! Gondolom ezen senki sem lepődött meg túlzottan... Így viszont nagy gondban lehetnek majd a Budapest Filmnél, hiszen most dobják piacra a díszdobozt. A történetről még nem sokat árultak el, de az már…..
Halloween 13 nevű olvasónk küldte be az alábbi kis rövid kritikát, ezúton is köszönjük neki.  Nem kisebb fába vágta a fejszéjét, mint egy igazi kultikus klasszisba. Bátran küldjetek még, ez nekem is jó, mert így jobban be tudom osztani az időmet és ezzel minden napra juthat…..
Fontos információk! Kéretik előbb ezeket elolvasni! Napra pontosan 1 éve volt annak, hogy a blog mai napig legnépszerűbb posztját megírtam. Akkor azt mondtam, hogy nem szeretném azt a listát állandó  jelleggel megbolygatni, de úgy gondoltam, hogy ennyi idő múltán már…..
Sheitan (2006) Rendezte: Kim ChaprionRemélem senkinek sem kell bemutatnom Vincent Cassel-t. Ő egy roppant tehetséges és, - ahogy ezzel az alkotással is bizonyítja - sokoldalú színész. Horror filmek terén sem ismeretlen a neve, hiszen láthattuk már őt a Farkasok szövetségében és…..
Lássuk, hogy a zseniális írónak, Clive Barker-nek melyik novellájából készült mostanság jobb film. Előre szólok, hogy sajnos egyik sem tudja kenterbe verni a Dread-et. Egyébként mindkét novella kapható nálunk a Vérkönyvek első kötetének keretében. Itt pl. meg is lehet…..
Itt egy újabb adag bizonyíték, hogy én igenis "dolgozom" azon, hogy minél tökéletesebb listát állítsak össze, hiszen mégiscsak a 10 legparáztatósabbat keressük. Korábban már beszámoltam egy fél tucat műről, amiben rémisztgetést ígértek, helyettük viszont jóformán…..
Új, ideiglenes rovat, melynek keretében karácsonyi témájú horror filmekről olvashattok kritikákat.Ezzel most a maradék adóságomat törlesztettem, íme, amire úúúgy vágytatok (remélem). Ráadásul így össze tudtam kötni a kellemeset a hasznossal.Zsákutca - Dead End…..
Új, ideiglenes rovat, melynek keretében karácsonyi témájú horror filmekről olvashattok kritikákat.Véres Karácsony - The Children (2008) Rendezte: Tom ShanklandA franciák és a spanyolok mellett Európában az angolok is igen előkelő helyen szerepelnek, ha a jó horror filmekről…..
A sorozat, amelyben 1970 előtti horror-filmek vannak terítéken. Drakula - Dracula (1931) Rendezte: Tod BrowningMivel anno a szavazás szerint ő a kedvenc klasszikus horror-ikonotok, így gondoltam ideje már megemlékezni erről a remekműről, főszerepben a páratlan Lugosi…..