Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TOMCI

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Jogászok!A mai nap találtam rá a honlapjukra. Ami az üzletkötők blogbejegyzéseit tartalmazta, kerüljétek el a biztosítókat c. részben.Én is egy biztosítónál dolgozom.Itt ebben az évben egy olyan érdekeltségi rendszert dolgoztak ki, ahol 5 féle csoportra osztották fel a…..
TOMCI 2010.09.08 14:45:03
@Hiissaa: igen oroszlános de szerintem az olasz féle G betűvel kezdődő teréz körúti székházzal rendelkező.(cafeteria miatt).
Én dolgoztam ennél a biztosítónál. Vki a commentekbe kérdezte hogy a felső vezetés hogy kereshet. bár konkrét számokat nem tudok de azt elhihetitek hogy piaci átlag felett! alapvetően a gen-nél ha irodai alkalmazott vagy (tök8 h bérszámfejtő, termékmanager, csopvez, back office-os) akkor kapásból 14 fizu jár neked + cafeteria, + éves prémium 2-3-4 havi bér+ gépjármű ktg. térítés.

Amikor közzé tették a belső intraportálon hogy a főállású üzletkötöknek évi 13 000 cafeteria keretük lesz, míg az irodistáknak évi 200 000 én is fogtam a hasamat hogy ezt most hogy és miért?
amugy ha végignézitek a netes álláskereső oldalakat láthatjátok hogy a gen-nél most elég erősen átalakítják a sales-es ügynökhálozatot. elég sok ismerősőmet küldték el onnan mostanság.