Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bukatti

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akik nem értik a humort, azoknak az adás poénjait jeltolmács fogja elmagyarázni, vagy a teletext 245. oldalán humor nélkül is megtekinthetik. (A képünkön szereplő Kiss Ádámot nem zavarta különösebben a jeltolmács) Az új médiatörvény szellemiségében a Showder Klub új…..
bukatti 2011.04.12 14:54:09
@Ken Adams79: Mogács ha már valami, és szerintem meg egész jó volt! :)
Ma este tartja lemezbemutató koncertjét az Intim Torna Illegál a Gödörben. A Lángoló Gitárok pedig ma tartja a zenekar Albérletem című számra a klippremiert, méghozzá itt alább. Bónuszként csatolunk hozzá egy rövid interjút is, hogy az együttest eddig nem ismerők is némileg…..
bukatti 2010.12.03 17:51:30
@Imiface: akkor hallgass Kistehént...
végre egy életvidám zenekar :)
Még kilenc nap és huszonegy-két óra van hátra a kapunyitásig, de már megérkeztek az első fezenezők... Céljuk: simábbá tenni nektek az idei szezonzárást Fedőnevük: piros és sárga gépek Képek a tovább után. ..
A tavalyi Fezen egyik legjobban várt fellépője volt a Therapy? – Udo mellett – akkor azonban a frontember, Andy Cairns szemműtétje miatt meghiúsult a koncert. Idén mindenképpen szerették volna kárpótolni a rajongókat, így a Volt fesztiválos felkérés ellenére a Fezenen…..