Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brown

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkezett, amiről hónapok óta beszélek, az e-páciensek kora. Az e-páciens szeretne többet olvasni betegségéről online, összeismerkedik más páciensekkel és e-mailt küld orvosának. Ők fogják megváltoztatni az egészségügyet, meg magát az orvoslás praktizálását, nem a web…..
Forrás: Magyar Anonymous weboldal    Flag túra, 2008. 09.28. Anonymous kapot egy meghívást, hogy a Flag túrára szívesen várnak. Erről egy-két finomságot elmesélnék. A szcientológusok feltűnően zavartak voltak már önmagában attól, hogy vannak anon tüntetők a…..
Van itt két számla/nyugta. Elvileg ugyanarról a helyről származik mindkettő. Életszerű az, hogy a két számla/nyugta kiadása között eltelt időben pénztárgépet cseréltek a Columbusban? Merthogy a két papíros hasonlítani sem nagyon hasonlít egymásra: fejlécében,…..
Ezt is megéltük, a szép nagy G-s Google favicon átment egy lowercase új stílusú kék  kis g-be. Ez nem a g-pont... nem nem. (Vagy még nem) Nézzük milyen volt és milyen is lett:Az eredeti bázisa a "G"oogle a mostaninak ahogy nézem a Goo"g"le tehát az első…..
brown 2008.06.21 22:49:30
// AproV · internetalon.hu 2008.06.20. 12:45:49 //

Egyelőre még nem : )
Látom újra foglalkozol a témával. Mivel a dolog számomra kicsit vállalhatatlan lett, nem veszem többé védelmembe a társaságot.    Ha érdekelnek a szaftosabb részletek, 1-2 hét múlva beszélhetünk róla.    --Érdekelt.     Hali,    Megtettem…..
meedia Cannabis elleni kampány 2008.03.31 07:23:00
A karatés ürge jól elszámolta magát az ütéskor, van benne ötlet, de valahogy izzadségszagú, nem szoktatna le a fűről... Csak mert melléütött. Na jó: 7/10pont..
A L'oreár Menexpert szerint 68 évesen is csak 45-nek nézel majd ki, nézd meg a vidót! persze, persze... ..
Sokat emlegett kedvenc magyar lúzer webes platformunk a Wondeer, már nem bétában van! Meghívás kell a regisztrációhoz. Ehhez meg kell egy barát akinek van egy meghívója...A műalkotás FAQ-jából másolva: Hogyan lehet regisztrálni? Meghívóra van hozzá szükséged, reméljük egy…..
Ilyet még nem pipáltak, az tuti. A Sajnos már csak a drágább van című, klasszikusan aljas utazásiirodás átverést megéneklő posztunkhoz az érintett Aeroviva egyik alkalmazottja minden idők legnagyobb kommentjét fűzte. Nem bemásolt könyv, nem átverés, hanem egy - láthatólag…..
Igazi gyűjtőknek nyilván már raklapokban áll otthon a győzikés energiaital és a győzikés felirat hatására esélyes, hogy beszereztek egy kamu győzikés kártyát is. Az utóbbi időben vibráló kotonban is utazó előadóművész nevét egy újabb csudálatos terméken fedezte fel…..
Hát ez is elérkezett. 2008-at írunk és a blog elérte a fél éves kort. Egy kis 2007-es statisztika: Közel 600 bejegyzés született, átlagosan havonta 100 179 618-an olvastátok a blogot. 754 365 oldalletöltést generáltatok.Kb 5600 kommentet írtatok. Így a blog az ország egyik…..
Most, hogy ebben, a szerintem szándékos cégtönkretételi ügybe keveredtünk az ország legnagyobb lakossági bankjával, elkezdtem szándékosan keresni hasonló ügyeket, és íme az újabb szégyenletes bankügy, és újra az OTP a negatív szereplője. A nemlétező és ráadásul…..
brown 2008.01.09 01:51:30
És ha holnap Te leszel a soros kedves olvasó, mit teszel? - Nem leszek OTP-s. Mikor első bankszámlmat nyitottam meg kb 16-évesen nem volt más választásom egy kisvárosban mint az ótépé. A nénik annyira durván bántak velem hogy már alig akartam bemenni, volt egy ügyintéző aki még normális volt, mindig reméltem hozzá kerülök. Ma már sorszámot adnak, automatából. A pontot az i-re az tette fel mikor bevittem kb a 2345 forintott megtakarított pénzemet 100-as 50-es 20-as 10-es 5-ös 2-es és 1 Forintosokban. Mert ezem volt. Ahhoz a nőhöz kerültem aki nem ért az ügyfélkezeléshez, nem tudom mihez máshoz ért, valamihez biztos. Azt mondta menjek és váltsam be a postán mert ő nem fogadja el így. Zacskóban vittem még kissrác voltam. Hülyének éreztem magam hogy a postára is el kell mennem a félretett pénzemmel és nem teszik a számlámra az általam nagy nehezen összegyűjtött pénzt.Pár nap múlva visszamentem és ugyanannál a nőnél kaptam helyet. Mondtam hogy tegye be ő meg mondta hogy ő megmondta hogy nem teszi be, én meg mondtam neki hogy tegye be, majdnem sírtam... fiú létemre. Végül betette 1 és 2 forintosok nélkül, azokat visszaadta és figyelmeztetett hogy máskor ilyet ne csináljak (biztos a körmét kell reszelnie azért). Pécsi egyetemista koromban már nagykorúként döntöttem úgy hogy nem bírom tovább ezt a bunkó hozzáállást amit az OTP még Pécsen is tanúsít. Ez ilyen T-mobil undort vált ki belőlem. Bementem hogy meg szeretném szüntetni a bakszámlámat. Erre a nő de mért? - Mert! - De ingyen van, diákoknak. - Akkor is! - Nem értem, teljesen ingyenes. - Nem akarom. - Mért? - Mert ezt szeretném. És hosszú percekbe telt míg megértette hogy elhatározott szándékom elhatárolódni mindentől ami OTP. Ekkor mentem át a K&H-hoz ahol ügyfélként kezeltek, még akkor is ha néha naív kérdéseket tetem fel. Most meg a CIB-nél vagyok, mert ott még komolyan is vesznek és van normális internet bank.
Magyarent Evil BKV, te csodás 2008.01.02 18:08:07
3250 ft.Ennyibe fáj manapság egy  havibérlet- a tanulóknak és a nyugdíjasoknak.Hát igen.Pont a tanulóknak és a nyugdíjasoknak telik rá.Persze itt is vannak kivételek.Ráadásul, a 65 év alatti nyugdíjasok még örülhetnek,hogy (még) nyugdíjasbérletet vehetnek,mert sanszos hogy…..
Mikor jön el az a pont, amikor a többség cikinek érzi azt a Magyarországot, ahol Sas József szilveszteri műsora a legnézettebb, és ahol a XXI. században az egyik legkelendőbb nyomtatott sajtótermék a tévéújság? A kétéves gyerekek különbül és megfontoltabban játszanak a…..
e-Vita Cím-művészet 2008.01.02 10:15:00
Avagy: blogszőttes készítése - trackback, ping (pong) Kaptam egy Trackback-nek nevezett kommentet a Legenda-embrió c. mondókámhoz (magyarul: post).  Ezzel csak 2 (kettő) db problémám van: blogéletem kezdetétől több blog-szakkifejezés is zavar, mert nem tudom a…..
brown 2008.01.04 09:53:11
: ) Az elején én se értettem... Csak hogy tudják a kedves olvasók én voltam az a trackbackelős : ) Először Google define-oltam (a google-ba beírod hogy define:a nem tudott fogalom - a kettőspont után ne üss space-t, néha jobb mint a wikipedia)www.google.hu/search?hl=hu&q=define%3Atrackback&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta=
lehet hogy ezt is törni fogja... nem tudom
aztán én saját blogomon teszteltem, ill jöttem rá mi is az, mikor ránéztem hogy minden postomnál van egy un. "A bejegyzés trackback címe:". Na mondom akkor az egyik ilyen címet beteszem az új posztba és aztán látom hogy érkezett hozzászólás régebbi postomhoz. Igen ez volt az amit trackback-eltem úgyszólván. Saját megfogalmazásom alapján a trackback egy új cikk értesítője kommenté konvertálódva egy régebbi saját/nemsaját blogposthoz. - most látom milyen jó megfogalmazás, publikálni fogom valahol az biztos. Minden jót a blogoláshoz.

Ja és a pingbackről: Google.com define:pingback www.google.hu/search?hl=hu&q=define%3Apingback&btnG=Keres%C3%A9s&meta=

Értesítés küldése általában kereső robotoknak, mint pl miner.hu, blogsearch.hu stb. A trackbackkel ellentétben a pingback nem hagy komment nyomot maga után csak megszólítja a pingbackelt robot(program, website) nagytudású részegységét ami felfogja hogy te meg akarod neki mondani hogy most egy új cikket postoltál (saját megállapítás) - ezt is jól ezt is publikálom valahol : )
Elsőnek próbáld meg a blogsearch.hu pingbackjét ping.blogsearch.hu/ - ezt tedd be ahova a trackback címeket szoktad és a blogsearch értesülni fog arról hogy te azt akarod hogy ők tudják hogy te új postot postoltál.

Mégegyszer további jó blogolást!
(megjegyzés ha trackbackelsz egy külsős/saját cikket érdemes a cikk témáján belül maradni. Én pl úgy találtam meg rád hogy beírtam a blog.hu keresőjébe az "egészségbiztosítás" mivel ezzel kapcsolatosan írtam cikket, és lám, ládtaláltam egy hasonló támájó cikkel sólyom egészségügy egészségbiztosítás és máris kaptam egy új látogatót)
Borsodblog Tourinform ITC 2007.12.17 22:25:00
A rendőr nagyon keresgél valamit éjszaka a lámpaoszlop fényénél. Odamegy egy muki.- Mit keres biztos úr?- Elhagytam a zakóm gombját, leesett.- Hol?- Hát ott, a túloldalon.- Ha ott esett le, miért itt keresi?- Mert itt van a lámpa, ott nem látok semmit.Na, így született a megyei…..
A szerkesztő felületen keresd meg azt a részt, ameddig a bevezetőt szeretnéd látni, és nyomj rá a "Tovább gomb"-ra, amit fent, a szerkesztő eszközökben találsz vagy jobb gombot nyomva a szerkesztő felületen, a felugró menüben Fontos megjegyezni, hogy ezt csak a blog…..
brown 2007.12.29 03:16:20
A MedIQ ezzel a válogatással kíván boldog karácsonyi ünnepeket mindenkinek! DNS a hálószobában Póló (hazánkban különösen stílszerű) Genomanalízis: Egérpad vagy esetleg DNS nyaklánc? "Agytáska"? Nyaklánc molekulákból?…..
brown 2007.12.28 09:04:16
Úgy tűnik, a Google elérkezettnek látta az időt, hogy kicsit dobjon webes térképalkalmazásán. Nézzük is sorban a legfrissebb változásokat. Domborzat-nézet. Bár a műholdnézetnél nem látványosabb, elsősorban mégiscsak a szemnek szól az új fejlesztés. Persze nem árt…..
brown 2007.11.30 03:19:36
Van egy honlap, mely nagybecsű főpolgármesterünk, Demszky Gábor munkásságát, életét, vidám és szomorkás perceit egyaránt feldolgozza, közkinccsé teszi. Ki gondolta volna, a www.demszky.hu címen találhatjuk meg.Hajtás után további izgalmak!UPDATE: Egyik kedves Olvasóm,…..
Amíg a négy napos hétvégét próbáltam valahogy úgy eltölteni, ahogyan az tisztességes állampolgáréknál szokás (pihenéssel), fontosabbnál fontosabb technológiai hírek érkeztek a feedolvasómba, meg a mailboxomba. Mindjárt az egyik legfontosabb, hogy a Google-féle OpenSocial…..
Az iwiw hatalmas sikere sokakat indított arra, hogy megcsinálják a mindenfajta klónokat, és legalább annyi szociális hálózat közösségi hálózat indult fél év alatt, mint ahány videómegosztónk lett pár hónappal később. Aztán beindult a találgatás: vajon a myVip, vagy a…..
Már megint egy fogyasztó, aki lázadozik, amiért ősi magyar szokás szerint kavics volt babjában. Ne akadékoskodjon annyit, feltartja a sort, félkiló vagy nem félkiló?Januárban írtam Nektek utoljára, amikor a Praktikerben nem fogadták el a saját maguk által kibocsátott vásárlási…..
brown 2007.11.14 19:54:36
Gyapának hála, új szereplővel bővült az anyázható biztosítók piaca. A kérdés, mint mindig, hogy ez most akkor bug vagy fícsör?Már már örültem, hogy végre egy biztosító, aki költséghatékonyan, telefonon és interneten tartja ügyfeleivel a kapcsolatot, s kommunikációja…..