Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Toopsy

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A diéta fehérjedús, rost- fűszerzsegény, kálium-, magnézium-, vitamindús és könnyen emészthető legyen.   FEHÉRJEDÚS DIÉTA azt jelenti, hogy fokozottabb figyelmet kell fordítani az állati eredetű fehérjét tartalmazó éelelmianyagok étrendbe állítására. Ezek a…..
 Vegyél részt a “Kerülj Karácsonyi  Hangulatba” pályázaton és nyerj egyet a  fantasztikus ajándékok közül: Xbox + Kinect, iPad, 3D digitális fényképező Fujifilm Hogyan tudsz részt venni Néhány egyszerű lépés: 1. Készítsd el a saját…..
Azért komoly fenntartásaink voltak, de az Üvegtigrissel már csak így vagyunk. Amikor az első rész plakátjait láttam a metróban, arra gondoltam, hogy itt egy újabb magyar félreértelmezése a filmnek, kínosan vicceskedő jelenetekkel, túljátszott szerepekkel, életszerűtlen…..
Aki rendszeresen olvassa a blogot, tudja, hogy nem vagyok elfogult a Ferihegyi repülőtérrel, ha valami jót látok, ugyanolyan szívesen megírom, mint amikor valami bosszant. Következzen most egy olyan poszt, amit kimondottan lelkesen írtam. Előzmények: az elmúlt hónapokban többször is…..
Világutazó Budapest Timelapse 2010.12.10 07:42:00
Előszeretettel mutatok be a blogon érdekes és szép time-lapse technikával készült videókat. Néhány napja egy igazi gyöngyszemre bukkantam. Dancsó Péter fiatal filmes által Budapestről készített videó megállja helyét a rangos nemzetközi mezőnyben is.   Budapest…..
Az HBO legújabb sikersorozata, a Boardwalk Empire - Gengszterkorzó pilot epizódja az amerikai premier másnapján már elérhető volt az HBO On Demand kínálatában, majd december 6-tól hetente két-két epizóddal érkezik az HBO házi filmtárába az első évad. Az HBO csatorna nézőinek…..
A Sony Ericsson, az AXN és a T-Mobile együttműködésének köszönhetően, a T-Mobile előfizetői a Sony Ericsson XperiaTM X10, X10 mini, X10 mini pro készülékeken és a hamarosan forgalomba kerülő Sony Ericsson XperiaTM X8 telefonon élvezhetik az AXN általános szórakoztató, akció-…..
Tchibo nyereményjáték "100% Arabica - 0% Kompromisszum! " Feltétel: küldd be legalább 1 db Tchibo kávé vonalkódját, vagy az instant üvegek fedőfóliáját névvel, címmel, telefonszámmal. Egy borítékban több pályázat is beküldhető. Kezdete: 2010. augusztus 30.…..
A Rhinospray orrtisztító nyári promóciója során készített egy oldalt ahova folyamatosan bővülő film kínálat kerül ki amik Cyrano orrmonológját tartalmazzák valamilyen előadásmódban. Az oldalon szavazni lehet a meglévő filmekre amivel már a sorsolásba bekerülsz, valamint…..