Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tök

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, ma reggel, a rendőrség nyomozást megszüntető határozatát olvasva rendült meg végleg bármiféle hitem és bizalmam a magyar rendőrségben. Ugye mindenki emlékszik a magyar internetes kereskedelem az átvertek számát tekintve legnagyobb csalására? (Itt olvasható mind a tizenegy…..
Milivoj büntetne, mert a Birácz bt. tulajdonosa nem adott neki térkövet, ugyanis 25 darabért nem volt hajlandó kimenni az esőbe. Drága Milivoj, vigyasztalja a gondolat, hogy a kelletlen kereskedőnek ezzel a hozzállással az idei nyáron alig lehetett forgalma.2010. szeptemberében…..
Tök 2010.09.08 12:38:31
@Nyomek: Nyugati demokráciában szokás hogy szerveztek mint fogyasztóvédelem és különböző vásárlói csoportok védik a fogyasztók érdekeit. Ebben az esetben épp elég nagy büntetés a Birácz bt-nek hogy negatív publicitást kap, az arrogáns, antivevő üzleti politikája miatt. Dehát a müveld stílusod alapján nem várom hogy értsd meg.
Tök 2010.09.08 12:53:47
@_Vezo_: Kötekedő szeréncsetlen vagy te ha egész nap ráérsz itt üres mondatokat körbe irogatni. Ha annyira értesz a vállalkozáshoz és fogyasztókhoz, miért itt osztod az észt és kötekedsz ahelyett hogy milliokat keresnél magadnak? Szánalmas vagy!
Tök 2010.09.08 14:42:33
@walker57:
-Kérek egy almát!
-Kettő lett, maradhat? : )