Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rózsa Sanyi

271 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feszesebbre vágták a miniszterelnök ünnepi beszédét, ismét nagyon jól sikerült...
Újra berúgjuk a Keleti Nyitást, ehhez lesz szükség a külügyminiszter továbbfejlesztésére...
A politikus és rokonsága elég jól szerepelt mostanában az állami földárveréseken...
Saját sportágában már mindent elért, de szakításban van még hová fejlődnie világbajnok úszónőnknek...
Egy több tízmilliárdos közbeszerzési pályázat mellett a lottó főnyereménye is a Közgép zsebében landolt a héten. Nyerges Zsolt megosztotta velünk a cég példátlan szerencsesorozatának titkát. „Úgy gondolom, hatalmas szerencse a miénk, meg is köszönöm minden este a…..
A wales-i szélső a világ legdrágább játékosa lett, bár az utolsó pillanatban a magyar újonc majdnem beelőzte a Real Madridot. „Viktor már majdnem aláírta a csekket a 120 millió euróról, de aztán elgondolkodott” - fakadt ki a Puskás Akadémia csapatának vezető edzője,…..
A legnagyobb produkciók fapados feldolgozásaira szakosodott filmstúdió a magyar rockoperára is rávetette magát. Természetesen cápák is lesznek benne! A Transmorphers, a Mega Shark Versus Giant Octopus és az Atlantic Rim készítői az István, a királyban is láttak…..
A Sólyom Légitársaság második gépébe székely faragók már készítik a fapadokat. Hamarosan ez is szolgálatba áll. Az Álmos Vezér névre hallgató első után heteken belül bemutatják a Sólyom Légitársaság második repülőjét is. A koréliai flottától lízingelt…..
Zsigmond király híres lovagja megjelent a Dádpuszta feletti égen, a goások hozzá imádkoztak, hogy a rendőrség engedélyezze az O.Z.O.R.A. Fesztivált. És a szent ismét csodát tett. Ozorai Pipót már régóta vallásos tisztelet övezi az elektronikus pszichedélia rajongói…..
A fesztivál méretű rendezvényre autópálya és völgyhíd is épül majd, és a trafikokat sem felejtették el. Az Orbán Ráhel lakodalmának helyszínéül kiszemelt lovastanya ugyan nem igényel felújítást, az azt övező infrastruktúra azonban nem felel meg egy ekkora rendezvény…..
„Meglepő, de nem érdem nélküli megtiszteltetés.” - kommentálta a névadást a Nemzeti Bank elnöke. Nem várt helyről kapott elismerést a magyar vezetés, a kormány közleménye szerint ugyanis egyértelműen a hazai gazdaság és a jobboldali politika eredményeinek…..
Még csak sejtjük, hogy miért vonul vissza, de máris hiányzik nekünk. Szerkesztőségünk Csányi Sándortól búcsúzik. ..
Még el sem kezdődött a következő széria, az RTL máris lecserélte az egyik új mentort. Szerencsére van helyette kézenfekvő megoldás. Alföldi kirúgását nem indokolta a csatorna, de egyes belső információk szerint nem úgy alakult az Elton John rajongók aránya a versenyzők…..
Az olasz játékos hazaigazolása óta tízszer annyi banán fogy a Serie A csapatainak otthont adó városokban. De nem ő az egyetlen játékos, akire egy egész gazdaság épült. Mario Balotelli év elején igazolt haza az AC Milanba Angliából, és bár a játékos nem kimondottan…..
Vatikáni információk szerint a konklávé nem új pápát választ majd, csupán meghatározza, milyennek kell lennie a következő egyházfőnek, akit aztán modern eljárással alkotnak meg. "Több egyszerű szerkezetet is üzembiztosan ki lehet printelni 3D-nyomtatóval, így egy…..
Az elkövetők három raklapnyi hamis GDP-t akartak behozni az országba kelet felől. Az kormány szerint az esetnek nincs köze Orbán Viktor oroszországi látogatásához. A hátárőrök a záhonyi átkelőnél lettek figyelmesek egy orosz rendszámú kamion gyanúsan viselkedő…..
A volt olasz elnök az AC Milan labdarúgócsapatát használja fedezékként üzelmeihez. A vádak szerint nemrég 20 millió euróért vett magának egy életerős színesbőrű fiút Angliából. Több jogvédő szervezet szinte egyidőben hívta fel a figyelmet arra, hogy egyfajta modern…..
Nem várt eredményeket is hoztak a Vatikáni Bank ellen bevetett szankciók. A pénzmosás elleni szabályok megsértése miatt az olasz nemzeti bank felfüggesztette a kártyás fizetéseket, így egy ideje csak készpénzzel lehet fizetni Vatikánváros területén. A szankció a…..
De mostantól nem csak a pornórajongók kapnak külön feldolgozásokat a legfrisebb sikerfilmekből. A Pi életének másik remake-jét például a matematikusok fogják szeretni. Az utóbbi időben elterjedt, hogy a hollywoodi sikerfilmekhez azonnal elkészül a felnőttfilmes verzió is, ki…..
Az ünnep közeledtével csak jó híreket találtunk az MTI-n, ezekből szemezgettünk. Szeretet, béke, fennkölt hangulat uralja az országot. "Pedig már majdnem összejött egy squash-bérletre, de úgy vacogott a foga, hogy nem hallottuk tőle a pánsíposokat" - kezdte beszámolóját…..
A Jobbik képviselője kettős mércét érez a zsidók listázására irányuló javaslat körül kialakult felháborodás kapcsán. Ha rajta múlna, minden listát betiltanának. "Ismét egy kitűnő példát láthatunk arra, hogy amit a nemzeti radikális oldalnak tilos, azt másoknak szabad"…..
Az első pár hónap tapasztalatainak kiértékelése után nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a dohánytermékek csomagolására vonatkozó szabályozás. A figyelmeztető szövegekkel kombinált elrettentő képek (rohadó fogak, öregedő bőr, rákos tüdő, ciklámen öltöny…..
A neves pornóproducer lehet a kormány újabb megszorító intézkedéseinek első áldozata. A hamburger- és a pornóadó együttes hatása állhat a háttérben. "Felnéztem a tripla deepthroat közben, és csak egy nagy lyuk tátongott utána a kanapén. Azonnal tudtam, hogy baj van." -…..
A köztársasági elnök egyre biztosabban használja a levelező rendszerét, bár hibák még mostanában is előfordulnak. "Néha még most is visszaküldök véletlenül dolgokat, de összességében már biztosan használom az e-mail különböző funkcióit" - osztotta meg lapunkkal Áder…..
A kormány enged a társadalom nyomásának, és államilag beszerzett játékokkal töltik fel a nyerő automaták kivonása után a kocsmákban maradt űrt. "A Microsofttól nem tudtunk elég Kinectet szerezni, de a Közgép már átállította az egyik gyártósorát csattogós lepkék…..