Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cicenka

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bálintka összeesküvéselmélete szerint óvodásokra optimalizáltak Dr. Oetkernél, mert egy doboz császármorzsából sehogyan sem jött ki neki 3 adag: Nem tudtam hogy létezik, de van Császármorzsa a DrOetkertől 2-3 személy részére, így gondoltam meg is mutatom a kislányomnak,…..
Naiv ügyfél kipróbálta, meddig lehet halogatni az Aegonnál a lakásbiztosítás befizetést. Bár telefonon azt mondták neki, még rendezheti több hónapos tartozását, az utalást már visszadobta a bank: Az Aegon Csoport régi kedvencem. Lakásbiztosításom volt az Aegon…..
Cicenka 2012.06.20 19:26:44
@É2I: A hülyeséget te terjeszted, mert most magadnak mondtál ellent. Éves díjat számítanak, de nem kell az egész évet előre fizetni, hanem bizonyos, előre megegyezett időszakokra. Abban viszont igazad van (látod, ezt is elismerem), hogy x db felszólítás után behajt(at)hatja. Amiről kevesen tudnak: nincs jogi háttere a díj tényleges behajtására, csak fenyegetőzik. Ahhoz viszont van lehetősége, hogy eladja a követelést (ahogy már fentebb írta valaki), és a behajtó cég azt tesz már, hogy pénzénél legyen, amit csak enged a jog.
A biztosítás típusától függ, hogy 60, vagy 90 napra szűnik meg díj-nemfizetéssel (kötelező 60 napra, lakás- és életbiztosítás ált. 90 napra). És az utolsó díjjal fedezett naptól még 60 napig kockázatban állnak. Ennek a díját követelik a poszttolón is most, ha jól értem.
Lacit megtalálták egy fullos fantomtartozással. Se a bankkal nem volt kapcsolata, se a címét nem találták el. De nem is ez a lényeg, hanemhogy a Creditreform bíróságnak képzeli magát, és beidézget: Egy az egyben megküldöm a Creditreform levelét - idézését:) és a Magyar…..
Cicenka 2012.05.14 15:53:23
Cicenka 2012.05.14 16:01:04
Még a magyar Aldi nyitásakor kiderült, hogy német anyaföldön 50-100%-kal olcsóbbak a termékeik, és ez azóta sem változott drasztikusan. Az adathordozók valóban hátrányos helyzetűk errefelé a rohadék jogdíjak miatt, de ez sem indokolja ezt a drágulást: Ha mar Ausztria, a…..
Cicenka 2012.03.30 12:41:35
A dohányzástűrés/tiltás örök dillemája után egy másik évtizedek óta megoldatlan kérdést dobott fel András. Vagyishogy minek kell fényképes igazolvány a BKV-nak? Ha pedig mindenáron ragaszkodnak hozzá, akkor miért nem tudják megcsinálni normálisan, digitális…..
Cicenka 2012.03.14 12:58:12
Érdekel, hogy milyen hatást váltott ki a kommented? Szeretnél tudni róla, ha válaszoltak is rá? A Blog.hu új szolgáltatásával, a kommentválasz-értesítővel képben lehetsz! Az alaphelyzetben minden Blog.hu felhasználónknak bekapcsolt állapotban lévő fícsör automatikusan emailt…..
Mivel egy tablóképet az ember legkorábban 5-10 évvel az esemény után kezd nézegetni, és akkor is minek, nem igazán értem a Kaposvári Egyetem közgazdász-gazdálkodási szakos hallgatóinak siránkozását. Három hét múlva már nem emlékeztek, hogy néznek ki a többiek? Hát akkor?…..