Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csipy

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már csak szűk egy hét és végre a boltokba kerül a Metallica legújabb nagylemeze, a Hardwired... To Self-Destruct. A 2008-as Death Magnetic utódjáról, melyről azt hittük, talán már soha nem fog elkészülni, 3 dalt már mindenki ismerhet, de vajon milyen lehet a "maradék" 9…..
A 10 leggonoszabb program, amely térdre kényszerítette az internetet!   Összegyűjtöttük 10 olyan vírust, amely térdre kényszerítette az internetet a történelem során. Érdemes megtekinteni, milyen pusztító tud lenni egy egyszerű kis program. A vírusokat általában nem magánemberekre élezik ki, abban…..
Tegnap olyan koncerten voltam, amiről jó 10 éve még gondolni sem mertem volna, ugyanis elég hadilábon álltam ezzel a bandával a kezdetekben. Elég infantilis így utólag, de mivel a kedvenc bandámat a Limp Bizkitet ők elég erőteljesen leszólták, nem is adtam nekik igazából esélyt…..
Csipy 2015.02.09 16:08:30
A buli hatalmas volt, ízig-vérig profi produkció. Azonban volt 1-2 érdekes, már-már pofátlan dolog.

Sajnos engem is megtalált egy "leányzó" aki valószínűleg azt hitte, hogy valamilyen komolyzenei előadásra jött, mert annak rendje módja szerint le is teremtett, hogy "mit képzelek én hogy itt ugrálok meg rázom a fejem", na de kérem ezt pont a sima álló ELSŐ SORÁBAN??? Vicc...

A másik dologról nem is beszélve ami csak a lehúzásról szól.

Oké, hogy fagyoskodtunk kint 2 órát a sorbanállásal, ez még rendben is van, nem arról van szó, de amikor beérsz nagy nehezen a stadionban és a ruhatárban konkrétan kis túlzással élve újra ki akarják fizettetni a ruháid árát az már egy kicsit sok...

Majd amikor vége a koncertnek beállsz a sorba, hogy visszaszerezd a ruháid.
(Hozzátenném, hogy ez nem olyan egyszerű és gyors feladat, mert a ruhatárban 1 nő rohangál fel-alá...)
Igenám, de közben muszáj innod, mert órák óta egy kortyot sem tudtál inni, mert a vized is elvették a bejáratnál. Ilyenkor mit csinál az ember? Hát beáll a büfé sorban is ahol közlik veled hogy az a szánalmas kis 0,5l szénsavmentes ásványvíz 450-forintba kerül, na az már mindennek a csúcsa...

23 óra körül lett vége a koncertnek és 0.38-kor értem ki...szerintem ennek nem teljesen így kellen működnie :)

Na de nem panaszkodni akartam csak megosztani a tapasztalatamat :) De ahogy már írtam, a koncert frenetikus volt és örülök, hogy részese lehettem.
Egy figyelmes olvasónk küldte nekünk azt a videót, amiben a KISS egy étteremmegnyitón zenél (maszk nélkül), előtte azonban Gene Simmons beszél magyarul a kamerába. Először arról mesél, hogy édesanyja Magyarországon született, aztán bejelenti, hogy jönnek hozzánk, majd szintén…..
Tavaly láthattuk élőben utoljára Budapesten Jon Lordot, a Deep Purple alapító billentyűsét különleges, nagyzenekari kísérettel, de aki akkor kihagyta, most szeptember 18-án pótolhat. Lord a tavalyihoz képest új programmal érkezik a Müvészetek Palotájába. A koncert első…..