Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szeevee

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Origo úgy tudja, hogy Krasznai Tünde pornós múltja miatt nemkívánatos személy lett a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat parlamenti karácsonyi ünnepségén. Az ünnepséget hátrányos helyzetű gyerekek javára rendezik meg évek óta a Parlamentben, ahol rendszeresen felléptek…..
Subba WTF: Snooki 2011.06.01 09:13:00
Olaszországban forgat a Jersey Shore. Semmi gond ha nem tudod mi az a Jersey Shore, Snookin így is lehet röhögni...
Subba Japán 2011.03.13 20:19:00
Megrendítő képek a földrengés előtt és után. ..
Szeevee 2011.03.15 09:59:50
@Kix: @szbszig: Hát ez nem mocsok.... Az a mocsok, amikor iwiwes adatlapokat linkelnek be, aztán meg a pornós képeit a csajnak... meg a szaros, fingós, faszverős dolgok.. na az mocsok.. a mai fiatalság csak ezt nézi.. na az mocsok.. épp helye van egy ilyen videónak a subbán..... végre fogja már fel a 12-14 éves gyerkőc, hogy az élet nemcsak pálinka meg dugás! Bammeg! Ez neked a mocsok? Akkor te nagyon hü*ye lehetsz öcsém..
Érezve alkotmányozási kísérletének legitimációs problémáit, a kormány úgy próbálja letudni a társadalmi részvételt, hogy postázott egy 12 pontos, ikszelgetős kérdőívet, amely őt jogilag nem kötelezi semmire. A hazája sorsáért felelős állampolgár ikszelgetéssel…..
Nicolas Cage éppen Romániában forgat, és valami bár előtt csípték el ahogyan egy balhé után ordítozik a haverjával. Mintha elcsúszott volna a séró kicsit!"I thought we were brothers, man!"“I’ll die in the name of honour!” ..
Szeevee 2010.12.14 10:37:05
Ez a pancsoló süni a videó második felében lebeg a hátán, valahol itt van vége a cukiságnak, és ez a süni a határőr. ..
Ritkán hall tacskóktól ilyen szinten zavarba ejtő hablatyot az ember, a versmondós flow és a szöveg kinyír!Szívem zenedoboza magát kinyitni még képtelen.   ..
Subba CS Budapesten! 2010.09.29 12:05:00
"A Deák Ferenc tér következik", zseniális! Köszi nbook!   ..
Szeevee 2010.09.29 13:14:03
Hehe, ha lesz is 4-es metrós változat, akkor ez lesz: képzeld el PC-s játékban, 3d technikás virtuális dzsojsztikos fullos felszereléssel:
-2024. Krscscscscsrrsrsrcs!...Ting!... Kérjük utasainkat, hogy legyenek türelemmel, a négyes metró építése még folyamatban van, ezért utasainkat megkérjük, hogy ne hajooljanak ki az ablak nélküli szerelvényen, és ne ráncigálják a nagyfeszültségű huzalokat a székek alatt, ja és akik ott hátul megtolják a szerevényt, gyerünk wazze öcsisajtok, hát dolgozzatok meg a 100 Ft- per órabérért, gyerünk, toljátok! Különben nem lesz otthon a hűtőben se virsli, se semmi! -A nemtommilyen tér következik....
-Nem tommilyen tér... Az ajtók, bár nincsenek még felszerelve, de a bal oldalon nyílnának...
- Kérjük a munkásokat ne bökdössék!
- Köszönjük, hogy a Négyes metrót választotta! Még fizetheti az adót 40 évig , hogy elkészüljön! Mi pedig addig jól elkajáljuk az éttermeinkben az ön adóborravaló (=általános metróforgalmi adóját=ÁMFA),
amit szívesen felajánlott az államnak. :)
- Az ajtók mellett szíveskedjenek vigyázni, mert mély gödrök vannak. Mozgássérült kerekes székes társaikat vegyék a hátukra!
<Kerekesszékes emberek esnek a mély gödörbe amik a szerelvény és a peron között van.>
< A kijáratoknál headshot találatok muzsikája zeng, a bliccelő cs- játékosok és az igazságosztó transformers kinézetű ellenőrök között. Ak47-esek vásárolhatók az aluljáró boltjaiban....>
<Headshot-tal kell kilőni a sztíptíztáncosnők fejét, és miután ezt megtettük, meztelenül mennek el a 4-es metrót építeni, egyetlen védő bukósisakban.>
Subba Szuperpuma: Master Mike 2010.09.07 15:30:00
  Grátisz:   ..