Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orcalin

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Panzej blogja Tavasszal 2013.02.19 13:52:42
Én úgy szeretnék megint fiatal lenni. Lobogó hajjal, hátizsákkal, mappákkal a hónom alatt, világmegváltó gondolatokkal a fejemben, megint, újra fiatalnak lenni. Érezni a rám nehezedő súlyosnak vélt gondok gondtalanságát, az értetlenkedést, mikor valaki kimondja a felelősség…..
Miranda barátnőm mindig tudja, mikor telefonáljon. És hogyan rúgjon úgy belém, hogy ne csak fájjon, de még meg is köszönjem.  Van egy hatodik érzéke, ami csalhatatlanul jelzi, ha megfelelő a pillanat, így aztán ma este, mikor a tegnap kézhezkapott bírósági jegyzőkönyv…..
orcalin 2012.11.30 21:19:57
Mégsem kennek lyukacsos űrsajtot az ufók a Széll Kálmán térre, viszont minden, ami tetszett a koncepcióban, megvalósul. Nagyjából ez a tanulsága annak a levélnek, amit a terv egyik alkotója küldött nekem a témával foglalkozó poszt kapcsán. Az alábbiakban teljes terjedelmében…..
orcalin 2011.10.20 21:03:01
Panzej blogja I am back! 2011.08.16 23:20:00
 Internetes szenzáció! Dübörög a Goldenblog verseny! Panzej újra az élbolyban! Munkatársunk a helyszínről jelentkezik: -Ööö.. Itt vagyok a Panzej családnál. Nagyon izgatott vagyok. A helyzet egy kicsit bonyolult, de megpróbálom szóra bírni hősünket. Panzej! Mit gondol…..
orcalin 2011.08.17 19:43:10
:-)
A kérdés főleg a rendszerváltás óta érdekes: azelőtt a kutya sem látogatott nyugatról keletre, aki mégis, az a Balaton felé vette az irányt, aztán leomlott a vasfüggöny, a német, brit, olasz turisták nem féltek többé attól, hogy a határra érve szovjet katonák kutatják majd…..
Nemrég a Richter-skála szerint 4,8-as erősségű földrengés rázta meg a Dunántúlt, és noha az epicentrum Oroszlány környékén volt, Budapesten és Győrben is érezni lehetett a hullámokat. Én éppen Győrben voltam (vagyok), és az ágyon feküdtem, épp elnyomott az álom, amikor egy…..
Tegnap, mint a Facebookon olvashattátok, a Dining Guide díjátadón voltam, ami több szempontból is kihívást jelentett. A legfontosabb kihívás abban állt, hogy egy viszonylag rövid ideig tartó húsmentes időszakot írtam elő magamnak, és a vacsorával egybekötött díjátadó pont…..
Ez az utolsó nap 2010-ben, gondolom mindenki az esti lerészegedésre készül, így nem is nagyon terhelnélek titeket új információkkal - zárjuk inkább az évet egy rövid visszatekintéssel. Fél év alatt több, mint kétszáz írás jelent meg a blogon, ezek közül összegyűjtöttük…..