Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nincsharag

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geekblog Hopscotch 2013.10.03 06:00:00
Tudom mire gondolnak, és igazuk van: ki a túrót érdekel egy 1980-ban készült kém-komédia, amit akkor sem és most sem nézett senki? Van benne mondjuk véres kínzásjelenet? Nincs. A legkomolyabb erőszak akkor történik, amikor Walter Matthau betömi Sam Waterston száját a…..
Mottó: virágozzék száz virág Vannak a célszerszámban hívők, és vannak a multifunkcionáriusok. Mai vendégposztunk írója Nikkel egy androidos tablet mellett tette le a voksát. Közelítésével, következtetéseivel nem mindenben értek egyet, de akiket érdekel ez az irány, talán…..
Igazán nem szoktam gyakran termékekkel foglalkozni, de vannak olyanok, amik egyszerűen idekívánkoznak. Ilyen az Amazon e-könyv olvasója, a Kindle, aminek most új generációja jön ki, hamarosan Európában (értsd: vám és áfa nélkül!) is.Persze megvan a romantikája annak is, ha az…..
A játékkritikák végén levő számok, osztályzatok, százalékértékek súlya szerintem túl nagy. Ez a szám marad meg leginkább az olvasóban (van, aki csak azt nézi meg), a kiadó sajtósa is amiatt panaszkodik, ha a legújabb hiperszuper játéka csak 4 pontot ér el az 5-ből –…..
    Ahogy azt majdnem egy hónapja az [origo] megírta, a GameTap nevű online amerikai játékkölcsönző-szolgáltatás egy promóció keretében egészen 2008 december 31.-éig ingyenesen letölthetővé és futtathatóvá tett, a jelenlegi állás szerint 91 darab játékot.…..
Geekblog Psychonauts 2008.02.20 08:01:00
George Lucas videojátékokat alkotó társulata, a LucasArts a '90-es évek legsikeresebb játékgyártó cégének számított, sikerüket javarészt a védjegyüknek számító point 'n click-nek köszönhették. A stílus ikonikus alakja volt Tim Schafer, a videójátékok Terry Gilliam-je,…..
Nintendo Wiin az indulástól voltak némi pénzért letölthető játékok, a retróhullámot meglovagolva különböző régi konzolok klasszikusai; Mariók, Zeldák, de kevésbé ismert programok is. A legnagyobb rivális, az Xbox360 viszont jóval kiterjedtebb letölthető szoftverkínálattal…..
Közlemény következik... A Librarything webes könyvkatalogizáló oldal mától magyar könyvtárakból is képes importálni - konkrétan az OSZK és a MOKKA adatbázisait tudja elérni. (Magyar nyelvű változat is van, habár még nem 100% kész, de használható. A fordításban bárki…..
nincsharag 2007.12.15 22:47:16
nincsharag 2007.12.16 13:57:51
Azóta nem szeretek kertévéken filmet nézni, amióta az RTL Klub egyszer jól megszopatott minket. Leadták Spielbergtől a Párbajt, aztán se stáblista, se bal hasábban három főszereplő, jött a reklám és mi hülyén ültünk, kivártuk a húsz percet és a következő film…..