Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kroni1

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Quentin Tarantino hatása felbecsülhetetlen a modern mozira, nem kevesen a legjobb élő filmrendezőnek tartják és nem kevés filmje van ott minden idők legmagasabbra értékelt filmjei között. Azoknak a rendezőknek az egyike, akiknek stílusát azonnal fel lehet ismerni és nem lehet összetéveszteni…..
Mégsem külföldön, hanem továbbra is Magyarországon folytatná pályafutását Douchev-Janics Natasa háromszoros olimpiai bajnok kajakos – közölte a Magyar Kajak-Kenu Szövetség. A versenyző szándékáról levélben tájékoztatta Baráth Etelét, az MKKSZ elnökét és az…..
kroni1 2013.03.13 10:34:32
@com.com: Igen, én is hasonlóképp gondolom. Már fiatalon jól ment, látszott, hogy átlagon felüli kajakos lesz belőle, amikor 18 évesen Sidney-ben a mi Kőbán Ritánk előtt végzett még szerb színekben. És mi "befogadtuk". Persze, és nyilván mivel a szerbek nem kértek érte pénzt, mi önzetlenül és csakis azért fogadtuk be, hogy neki jó legyen és gyorsan el is intéztük hogy mihamarabb indulhasson a mi színeinkben. Most meg nagy pénzt kérnénk érte, mert haza szeretne menni, 31 évesen, mikor már főállású anyaként otthon szeretné csinálni másodállásban azt, ami az élete. Gyönyörű..
Fékezz rövidebbet! Ghostrider él 2011.01.30 13:45:00
  Bocsánat, hogy csak ilyen hirtelenjében szegezem nektek ezt a vitathatatlanul fontos kérdést, de a Ghostrider, ugye megvan mindenkinek? Ugye, igen? Az őrült faszi, aki 300-zal szokott volt a svéd autópályákon szlalomozni, aki számtalanszor rakta már a cső rossz végére a…..
  Még közel sincs vége az idei MotoGP szezonnak, mi több, az igazi tűzijáték még csak most kezdődik. A világbajnoki címeket ugyan lassan borítékolhatjuk az illetékeseknek, azonban az érmekért még keményeket fognak meccselni.   Egy kis játékra invitálom az olvasókat.…..
kroni1 2010.09.07 19:33:09