Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mejaa

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Piroska és a farkas című mesének sok-sok verziójával fut össze az ember élete során. Alapvetően ugye a farkas megkörnyékezi Piroskát, majd a nagymama kéglijéhez vágtat, ott befalja az öreglányt, majd álcázva megvárja a fiatal spinét, akit szintén "Hamm" bekap, majd elalszik.…..
atom 5 kép a telefonból 64 2012.03.01 07:00:00
Többször előfordult már az autótörténelemben, hogy egy-egy típus neve kicsit "hülyén hangzott" némelyik országban. Gondolom az alábbi, ördögi csatornák befogására alkalmas SatAn műholdvevő esetében is így van, vélhetően nem a magyar piacra készült:PA kisbolt…..
Szerintem Tosca.... 2012.02.16 12:00:00
Szeretem a komolyzenét és az operákat. Kislánykoromban szerettette meg velem apukám, rengeteg „bakelit” volt otthon, megvette nekem az operák könyvét, elolvastatta velem a művet, majd fejemre tette a fejhallgatót és bekapcsolta a lemezjátszót. Most is van egy kis komolyzenei…..
Én nem vagyok az a kenegetős típus, általában csak akkor kenem be a kezem, amikor már ki van száradva és hasonlók, szóval nem vagyok megelőző típus, de most tanácsolom, hogy ha lehet akkor napi egyszer ha van időtök kenjetek valamit a kezetekre, Niveát, kézkrémet, kamillát,…..
Ez egy szemétség, nincs legjobb barátom, mindegyiket egyformán kedvelem, ráadásul hétfő is van. Nincs kedvem ezt kifejteni, hó sem esett egész hétvégén, sőt. Szombathelyre idén még egy mm hó nem hullott a 2011/12es szezonban. Ki vagyok bukva. Hát miféle tél az ahol nincs hó?…..
atom Egy év New Yorkban 2011.12.17 07:00:00
Egyik ismerősöm linkelte az alábbi videót pár hete, azzal az ajánlással, hogy: "költöznék most rögtön" - megnézve a videót én is erre gondoltam, és ekkor eszembe jutott az a gondolatmenet, amit még annak idején a vietnámi bejegyzésemben ecseteltem, idézem: Ha…..
Tudom, hogy már bő egy hónapja lefutott ez a reklám, és mindenki blogolta, vagy kitette facebookra, de én ezt nem tettem meg, rám most került a sor, merthogy a karácsonyi bejegyzéseket én az ünnep környékére időzítem:PSzóval hátha akad valaki, aki még nem látta, bár kétlem,…..
Annyit hallottam Bori nagymamájának pirított kenyérkockáiról, hogy úgy döntöttem én is gyártok a krémleveseimhez. Nagyon jól sikerült, a héten kétszer is jól jött, a zelleres burgonyakrém leveshez és a fokhagymakrémleves is fincsi volt vele. De Marcival csak úgy önmagában,…..
Mejaa 2011.11.20 01:56:02
Péntek este volt a Chicago premierje a WSSZ-ben, amiben a lakótársam is bohóckodik. Mivel eljöttek az ismerősei, akiknek van egy 7 hetes Stafforshire kiskutyájuk megkért, hogy vigyázzunk egy picit a blökire, amig ők színházaznak, majd kajálnak. A lényeg,hogy lett egy kölkünk a…..
Mejaa 2011.11.19 19:32:18
szamárSágok a THC 14 éves 2011.11.17 19:29:00
Volt egy album, ami ma 14 éve jelent meg, alapjaiban változtatta meg Magyarországon a zenei kultúrát. Dj Budai Techno House Classic of 93-96 című albuma a mai 25-30+ emberek zenei világát olyan mértékben befolyásolta, hogy ezt minimum egy állami kitüntetéssel kellene honorálni.…..
Nagyon szeretem a Kapj el, ha tudsz! (Catch Me if You Can) című filmet, Leonardo DiCaprio és Tom Hanks főszereplésével. Már nagyon sokszor láttam, de akárhányszor belefutok valamelyik csatornán, szinte mindig megnézem, mert jó a sztori, a film hangulata (a hatvanas évek ábrázolása),…..
Mindenek előtt zenével kell kezdenem a történetet, mielőtt ellövöm a hol volt, hol nem volt poént. A történethez elöljáróban annyit, hogy életem során egy csomó dolgot összekötöttem a zenével, és ha meghallom akkor eszembe jutnak az élmények amik akkor történtek velem. Jelen…..
Mejaa 2011.11.08 21:38:29
atom *megjegyzés* - őszi szünet 2011.11.01 11:06:00
Tekintve, hogy őszi szünet van a sulikban, úgy gondoltam, hogy hazaugrom a szülői házhoz én is egy kicsike őszi szünetre, hiszen "gondtalan" munkanélküliként megtehetem ezt. Persze jót tesz az otthoni légkör, finom kajákkal, tanulgatok, dolgozgatok a gépemen, játszom a…..
Nem vagyok babonás, ezt gyorsan le is kopogom.. :P Na jó, nem vagyok babonás, de vannak olyan "fő" dolgok, amik csak-csak az emberbe nevelődnek, mint a fekete macska előttünk való átügetését követő kicsit erősebb körbenézés, hogy nem száguld-e felénk egy elszabadult…..
Mejaa 2011.10.18 11:38:43
@csacse: hogy te milyen vagy! :D amúgy nagyon édibédi a cikk, basszus már 7 hónapja?azért durva... :)
A múltkor láttunk egy galambot Borival a mozinál, nem tűnt félősnek (simán lehet, hogy beteg volt), ezért közelebb mentünk hozzá, hogy lefotózzam. Elsőként az összeállított (az "ötödik" képet illesztem be, hogy adjak némi sztorit a szitunak, aztán jön a többi…..
atom Mondatokban 2011.10.10 21:59:00
Beszélgetésben: Az oké, hogy Chuck Norris mindenkit legyőz, de belegondoltatok már abba, hogy Chuck Norris is atomból van? Úgyhogy Atom te keményebb vagy, mint Chuck Norris. - fejtette ki Zsolti ebéd mellett:)Facebookon: Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jönnöm, ahogy…..
Ezt a hirdetést egy spanom találta a százhalombattai SZTK hirdetőjén és postolta ki a fészbukra. Le a kalappal a hirdető tökösségéért, bár aki 182 magas, vékony testalkatú, szőke hajú, kék szemű srác és nem talál nőt, ott sántíthat valami...Mindegy a blogomon ne múljon a…..
atom Hullámvasutazni akarok 2011.10.04 19:11:52
Szeretem a hullámvasutakat, még akkor is, ha ezidáig csak kettőre sikerült felülnöm a sok-sok ezernyiből, amely megtalálható e világban.Egyelőre csak a budapesti Vidámparkban volt lehetőségem felülni a két hullámzó vonatra. Az öregebbik (a faállványos) eleinte még megnövelte…..
Egyszer valahol olvastam régen (a net átka), hogy egy fotós lefotózott szemből több embert is, majd az elkészült portrékat középvonalon tükrözte, így egy kicsit idegen, ámbár szimmetrikus arcú emberek képét kapta. Gondoltam rá, hogy megcsinálom, s most, mikor a gép előtt…..
Mejaa 2011.09.28 16:23:47
@csacse: bolond vagy :D
A minap belefutottam egy aranyos fotósorozatba, amelyen kutyák vannak megörökítve abban a pillanatban, amikor rázzák a fejüket (mint, amikor vizesek és kirázzák bundájukból a cseppeket). Ezek a torz pofik nagyon aranyosak, érdekesek. Nagyon megtetszett ez a sorozat.   Hasonlót…..
atom Miu-miújság? 2011.09.21 22:08:00
Ma reggel csak úgy a semmiből jött a fejembe a dallam, méghozzá a Macskafogóból a "Miu-Miújság?" - örülnék, ha tudnám miképp kell írni helyesen, mert a neten van mindenféle, mijú, miú, miu, stb... No mindegy.Szóval felkeltem, megcsináltam a kávét, felöltöztem s…..
atom Summer feelings 2011.09.24 19:22:42
Az alábbi videót nézve olyan jó hangulatom lett, olyan augusztusi, nem fullasztó meleges, hanem alpokos, kirándulós. Az egész videó személyes felvételekből hivatott bemutatni egy életérzést, egyfajta promója is lehet ez egy bizonyos régiónak és persze lehet, hogy az is...Ha…..
atom 5 kép a telefonból 49 2011.09.15 22:51:42
Ezen a héten a vegyes kategóriából szemezgettem:) Elsőként kezdeném egy blokkal, amit Sopronban kaptunk. Volt 3 nagybarnánk. Szerintetek mi az? Nem, nem medve, nem kaka, nem afrikai, nem sör... ...a megfejtés: cappuccino.Másodiknak egy felhívás, a szegedi hotel folyosóján. Rendes…..
Furcsa volt a tegnapi nap. Magyar dal napja volt, és igazán most éreztem először (Bonyi már sokadszor), hogy úgy vagyunk egy rendezvényen, mint látogatók s nem sajtómunkásként, akik már délután óta ott lebzselnek a színpad környékén és fotózzák a az épp játszó…..
Szokták mondani, hogy ha lefekvés előtt össze-vissza eszel mindenfélét, akkor hülyeségeket álmodhatsz, vagyis értelmetlen dolgokat. Épp ezen népi megfigyelést szem előtt tartva nem szoktam esténként vegyesen ham-ham. Így vasárnap is, amikor jöttek anyáék és letették a kis…..
Mejaa 2011.09.06 19:14:34
@csacse: nincs.