Regisztráció Blogot indítok
Adatok
loofy

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző Rectal Romance rész tavaly májusban jelenet, meg és nem alkotott annyira kimagaslót. A következő részben érdekesség lesz, hogy Bibi Noel magyar pornós is szerepel benne. Elég nagy változáson ment keresztül Bibi, amióta Rocco castingolta 4 éve. Sok minden mű lett rajta és elcsábult a…..
Bizony, el fog érkezni ez a nap is a pornó világában. Alig van olyan sikeres pornós, aki ne adná be a derekát, fenekét a pénzért, hírnévért, státuszért, akármiért. A tushy.com oldal a szerencsés, aki kamera előtt deflorálhatja a kedvenc tini pornósomat Riley Reidet és ha már…..
loofy 2015.08.20 14:02:28
@bela3000: hali. csak azt szeretném kérdezni hogy a brazzers live 20ban mikor van az az ominózus jelenet mert nem találtam ;)
loofy 2015.09.12 20:34:31
@bela3000: köszi megtaláltam ;)
Rotten kisasszony szépen kerekedik, és ki is szállt a bizniszből. Még pár "új" filmje kijön, de ezek mind, mind a terhessége előtt készültek. Instagramján látni aranyos fotókat a hasáról és a picit lógóssá vált melleiről. Talán sokan nem hallottatok róla, de készült egy…..
Hát elérkezett ez a nap is. Itt van, megjött. A 24 éves Riley Reid 300 feletti pornó filmmel a háta mögött megcsinálta élete első anál jelenetét. A Tushy.com glamcore filmjében vesztette el anál…..
Pornolover blog Pornó pletykák 2015.07.09 13:03:31
Lelkes kommentelőink Mig-31 és majorka hívták fel a figyelmünket arra a hírre, hogy Madison Ivy szuper testű bombázó barátnőnk év elején szenvedett balesetéből lábadozik. Nem ő vezette az autót és azt írta, hogy örül, hogy életben maradt. Még kórházi szerkóban is atom…..
Egyik kommentelőnk vetette fel a témát, amiről már egyébként is régen akarok írni: ez pedig a kink.com birodalom, mely az egyik legnagyobb pornós birodalom az USA-ban, S and M témakörben pedig szerintem a piacvezető is. Biztosan láttatok már tőlük filmet, a felvezető…..