Regisztráció Blogot indítok
Adatok
áfílgud

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milivoj büntetne, mert a Birácz bt. tulajdonosa nem adott neki térkövet, ugyanis 25 darabért nem volt hajlandó kimenni az esőbe. Drága Milivoj, vigyasztalja a gondolat, hogy a kelletlen kereskedőnek ezzel a hozzállással az idei nyáron alig lehetett forgalma.2010. szeptemberében…..
(VIGYÁZAT! IRONIKUS TARTALOM!)Az X-Faktorban az RTL szépen másolja a brit eredetei manírjait, a zsűritagok pont olyan pofákat vágnak (vagy legalábbis igyekeznek), mint az anyaműsorban szokás, a közönség tapsol és kurjongat amikor arra instruálják, és már a jelentkezők között is…..
Mandiner blog Akik maradtak 2010.09.07 18:01:00
  A kormányváltás óta eltelt hetekben, hónapokban sorra jöttek azok az információk, amelyek arról adtak tanúbizonyságot, hogy az új Fidesz-kormány nem kímél senkit és semmit, amikor saját emberei közigazgatásba történő bebetonozásáról van szó. És bár korábban magam…..
áfílgud 2010.09.07 23:52:25
  Miután Orbán jól ki „polgári piknikezte” magát a hétvégén, ma már arra is futotta, hogy önértékelést tartson, és hát, mint minden szentnek, neki is maga felé hajlik a keze. A beszédét a nagy összevisszaságok jellemzik. Nem győzte dicsérni magát, pedig…..
áfílgud 2010.09.07 23:51:25