Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nem-megmondtam-he

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi klasszikus tré sávszélességbővítés áldozata lett KJ, aki a hagyományos ADSL-jét szerette volna IPTV-re cserélni. A vélhetően 8 MBit-ről 15-re váltott internet azonban sokkal megbízhatatlanabb lett, 3. hete csak 5 percenként változó mozaikképek mennek az adás helyett:2010…..
nem-megmondtam-he 2010.10.19 23:06:19
@john.367:
Kábeltévé hálózaton nem IPTV-t vennél, hanem kábeltévét.
A tengerbe is ritkán szoktak úszómedencét építeni.

A T-Home IPTV szolgáltatása megrendelhető:
„Önálló szolgáltatásként, új DSL vagy digitális telefon előfizetés mellé, illetve meglévő DSL Solo csomag vagy DSL telefon mellé.
Már meglévő vagy új hagyományos telefon díjcsomag (kivéve Kontroll), illetve meglévő ADSL vagy DSL Classic díjcsomag mellé.”

Az IPTV szolgáltatás lényege, hogy a csak DSL lefedettséggel elért előfizetőknek is tudjanak TV szolgáltatást nyújtani.
A Homár a napokban vette észre, AP viszont addigra már be is szkennelte a T-Com számlák végén látható környezettudatosnak látszó szpemet. Egész pontosan mennyi fát kellett kivágni, hogy ez az üzenet eljusson az összes előfizetőhöz? Nem tudom, ez megfordult-e már nálatok,…..
nem-megmondtam-he 2010.09.07 15:02:22
@É2I: Rosszul tudod, a Távszámlán kapott számlát is fizetheted egyedi banki átutalással a saját bankod oldalán, vagy bankkártyás vásárlással a Távszámla vagy a T-Home oldalán.

@Homár: „T-Com” már rég nem létezik, ahogy a képen is látható: T-Home.

Egyébként a szöveg természetesen a Távszámlán át kézbesített pdf formátumú számlákon is változatlan formában szerepelt.

„Ön tudta? A Távszámla indulásától kb. 2800 fa kivágását előzte meg és kb. 140 tonna szén-dioxid kibocsátásától mentesített. Tegyen Ön is a fenntartható fejlődésért! Fizesse T-Home és T-Mobile számláit elektronikusan, sorbaállás és különdíj nélkül! http://www.tavszamla.hu.”