Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ártatlan nick

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tegnapelőtt Flash Mobot hirdetünk a VII. kerületi önkormányzat elé, a Szimpla nyitvatartásának korlátozása miatt.   Tegnap megtartottuk a Flash Mobot, ahol ott volt a Szimpla üzletvezetője, tulajdonosa, Jávor Benedek LMP-s főpolgármester jelölt és Moldován László VII.…..
ártatlan nick 2010.09.17 02:55:58
@sTormy:
Sokat járok arra.
És van. Mindennap. Mindig van pár hülye, aki csak üvöltve tudja jól érezni magát.
Én ugyan nem záratnám be a Szimplát (viszont a rendőrökkel nagyon seggbe rúgatnám a hangoskodókat - vajon miért tudnak ugyanezek a külföldiek otthon isonyatos kussban hazamenni buliból? Ja, azért, mert ott csendháborításért gondolkodás nélkül a nyakukba kúrnának fejenként 100 eurónyi büntetést, ami már ott sem kis pénz, minimum 1 napi kereset, és még a bűnügyi nyilvántartóba is bekerülnének, és legközelebb már 500 euró?), de tényleg vicces egy kibaszott drága (sör 500 Ft fölött, minőségi bor decije 300 fölött) vendéglátó mellett tüntetni.
Pont azok a seggfejek, akik általában a gazdagok, multik, globalizálódás ellen vannak. Muhaha...
Ez ugyanis csak a kocsmából már régóta multimilliomossá váló tulajok érdeke, senki másé. A sok hülye fasz viszont láthatóan iszonyú könnyen manipulálható.
From: Sajtófőosztály (NEFMI) Kedves Kolléga! A Nemzeti Erőforrás Minisztérium Sajtó és Kommunikációs Főosztálya számára frissítjük a sajtólistánkat. Kérem, szíveskedjék e-mailben tájékoztatni arról, hogy a tárca különböző ágazatai közül mely területtel…..