Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mzee1000

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Via: Régi képek, tipp: Sadia. ..
Mzee1000 2012.07.31 15:20:53
Ekkora hülye nincs! - mondhatja bárki és jogosan.A helyzet az hogy van ekkora hülye, én vagyok az és szerintem nem egyedül.A sztorimat azért mondom el, hogy tanuljon belőle, aki hasonló helyzetbe kerül, bár attól tartok, ha másnak ugyanúgy leszáll a vér az agyából a farkába mint…..
Bezony, már csak alig harmincat-negyvenet kell aludni, ha minden igaz, és jön a tavalyi tévés évad egyik legszórakoztatóbb reality-műsora, az Éden Hotel második évada, a műsorvezető továbbra is Horváth Éva, a szereplők meg szingli fiúk és lányok, akiknek párt kell találni…..
Mzee1000 2012.02.02 08:58:20
Sajnos Kitana az első bejegyzésére érkező kommentek miatt nem vállalta a masszázsblogban a további háziasszonykodást, pedig  több tízezer olvasó és az egész szerkesztőség repesve várta a folytatást, hátha kiderül, milyen viselkedést várnak a lányok a vendégeiktől és mi…..
TComment Így vesz autót a nepper 2012.01.24 06:33:35
Elméletben mindenki tud autót venni, de gyakorlatban pár apróság miatt képesek otthagyni egy ilyen remek vételt. Szerencsére nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Sokszor panaszkodunk, hogy nincs elég parkolóhely, meg lépten-nyomon büntetnek, de az sem helyes, hogy egymás hegyén-hátán zöldfelületet letarolva álljanak az autók. A problémát megfelelő számú, kulturált kijelölt parkolóhely létesítésével lehet megoldani, nemcsak a…..
Egyre többen osztják azt a nézetet, hogy az igazi profi prostitúció nem is a szemétégetőnél, a 10-es úton, a lányosházakban vagy akár Dubajon zajlik - hanem civilizált, társadalmilag is támadhatatlan mintacsaládokban: legyen az lakótelepen, polgári lakásban vagy…..
Mzee1000 2011.10.18 10:46:41
Másfél hete vasárnap gondoltam, még lehet egy utolsót fürödni a Velencei-tóban. A kellemes strandolás után viszont jött a feketeleves; dugó a pályán. Martonvásárig húztam, onnan kerülőúton jöttem haza. Nem úgy, mint Pasman, aki talán valamelyik szomszéd autóban ülhetett…..
Elméleti oldalról közelíteném meg az üzemanyag-kérdést. Az érdekel, hogy vajon melyik üzemanyagfajtával kapok több energiát úgy, hogy közben a lehető legkevesebb adót fizessek. Hadd legyek már én is szemét, nem? Mai cikkünk blogposztja...
A legutóbbi szombat esti láz alkalmából a péceli P2 Pubban adtunk fantasztikus hangulatú koncertet. Ám mielőtt ebbe belekezdtünk volna, remek kis videó blogokat rögzítettünk a helységben tartózkodó fiatalság közreműködésével. Példának okáért beszélgettünk Damu Roland…..
Mzee1000 2011.09.20 15:49:15
Átalakítják a balesetveszélyes Andrássy úti bicikliutat, mondta Vitézy Dávid vasárnap az Autómentes Hétvégén. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezetője ígéretet tett, hogy megcserélik a bicikliutat és a parkolókat, azaz a kerékpárosoknak a változtatás után már nem a…..
Az ügyfél fogalmatlan lúzer, tele van zsével, és még le is néz – miért ne venném le? Meg különben is: mindenki ezt csinálja. Mai cikkünk blogposztja...
Már jó ideje követem a Miui rom térhódítását és már régóta hallhattunk pletykákat egy saját készülék piacra dobásáról. Nos, ma bemutatásra került a szóban forgó készülék, ami MI-ONE névre hallgat és természetesen nem kizárólag a Miui rom készítőjének gyermeke,…..
Appleblog Elbukott az iPad 3 2011.08.16 08:01:00
A blogok, pletykaoldalak rengeteget írtak az idén ősszel érkező iPad 3-ról, de a hírt mi csak mérsékelten követtük le: túl sok volt a találgatás, bizonytalanság, ráadásul a sikeres iPad 2 mellett nem is tűnt logikusnak, hogy az Apple a ciklus felénél kihozzon egy új terméket.…..
Mzee1000 2011.08.16 10:35:40
Belsőség Ezt mi betiltanánk! 2011.07.20 06:00:00
Milyen autó lenne, amit mi tervezünk? Betiltanánk minden felesleges vackot, ami csak bosszúságot okoz és köteleznénk a gyártókat néhány dologra. Sértegetésig menő vita alakult ki. Mai cikkünk blogposztja...
Nem, nem úgy cseszte el, hogy elcsábította Nyiri feleségét vagy ilyesmi, bár tény, hogy a nőnemű olvasók biztos csak úgy falnák a sorokat, ha valami autós-kamionos szerelmi háromszögről szólna a sztori.  Úgy emlékszem, még nem írtam a blogra, de 2 hete történt egy…..
[update szept.27.] Ahogy több kommentelő is helyesen megírta, ez még nem a várva-várt új Lambó! Az majd csütörtök reggel érkezik csak. Azért ez se rossz... Csak kiderült ma végre, hogy mit mutat be a Lamborghini, a hosszas titkolózás és teaserkampány után teljes valójában…..
Mzee1000 2010.09.27 11:52:10
Még öt óra van hátra a hivatalos startig, az első iPhone 4-eseket Budapesten, az Aréna Plazában kezdik el osztani éjféltől. A sor azonban máris hatalmas, körülbelül 150-200 embert számoltam össze, akik szeretnének kapni a kezdő készletből. A sor elején a VIP helyeken…..
Olaszországban volt a magyar láncnélküli kerékpár világpremierje a hét végén. A Schwinn-Csepel a padovai bringavásáron mutatta be a Stringbike-ot, és az azonnal bekerült a világ műszaki sajtójába. A magyar találmány a merevlemez-meghajtók mechanikájától…..
Két diplomával, 23 évesen, felsőfokú nyelvtudással, munkatapasztalattal, de pályakezdőként nem találtam munkát. Kb. 100 céghez beadtam a jelentkezésemet, amiből 5-6 vagy jelzett vissza. Többségében asszisztens, titkárnő, Hr-asszisztens (volt benne gyakorlatom) pozíciókat…..
Nagyfokú pofátlanság egy rendőrautó mögé záróvonalon át megérkezni úgy, hogy közben RCH a robogójával akkorát kénytelen fékezni, hogy az akár veszélyes is lehetne. De mivel nem sikerült elsőre felborítani, a taxis azért rápróbálkozott mégegyszer. Tegnap történt velem…..
Budapesten olyan rétegek élnek a város közepén, akik máshol Európában leginkább a külső kerületekben. És miközben a városvezetés milliárdokért sem tudta kitalálni Budapestet, vállalkozóknak és fiataloknak ez sikerült: a romkocsmákkal. (Fotó: szimpla.hu) Nemrég…..
Olvasónk édesapja hiába volt elővigyázatos, nem tudta elkerülni, hogy hitele a gyermekére szálljon.Édesapám hitelt vett fel 2008-ban a Budapest Banknál. - Hitelfedezeti biztosítást vegyen igénybe (Generali), bármi gond lenne, ez egy "nagyszerű" dolog, hiszen a biztosító…..