Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AirBundy

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most kéne észnél lenni. Ez az ország tele van gyűlölettel. Gyűlölik a cigányokat, a hajléktalanokat. A zsidókat, a libsiket, a melegeket. Gyűlöli a főváros a vidéket, a vidék a fővárost. A biciklis az autóst, az autós a biciklist. Gyűlölik a bevándorlókat és a…..
AirBundy 2012.07.17 17:00:35
@párnalárva: Te vagy a legvisszataszítóbb troll, akivel valaha találkoztam.
Nem történhet úgy tragédia, hogy valaki ne próbálja rögtön saját szélsőséges nézetei igazolására, esetleg azok terjesztésére felhasználni a szörnyűségeket. Az elmúlt napokban az egész országot sokkolta a fiatal pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kata halála. Számos…..
AirBundy 2012.07.16 15:36:18
@párnalárva: Mélységesen szégyelld magad!
Burzsuj Üssenek ki D&G-ben! 2010.10.20 16:58:00
  Bátor döntést hozott a minap Domenico Dolce és Stefano Gabbana, amikor bejelentették, hogy beszállnak a World Series of Boxing sorozat támogatásába. Az olaszok ezzel tulajdonképpen a 19-re húztak lapot, hiszen az ökölvívást ugyan a burzsujok is imádják az első sorból…..
  Még közel sincs vége az idei MotoGP szezonnak, mi több, az igazi tűzijáték még csak most kezdődik. A világbajnoki címeket ugyan lassan borítékolhatjuk az illetékeseknek, azonban az érmekért még keményeket fognak meccselni.   Egy kis játékra invitálom az olvasókat.…..