Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skandar

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
skandar 2016.09.27 20:18:15
Idén korábban már felmerült az átigazolása, Montrealban negyedórát beszélgettek Chris Hornerrel, de a McLaren-főnök szerint csak baráti beköszönés volt. Az Autosport viszont állítja, Lewis Hamilton azért ment szombat este a Red Bull központjába, hogy átigazolásáról…..
Bekapcsoltam vasárnap este a tévét, erre futam helyett egy négyórás időjárás-jelentést láttam Kanadából. Meg azt, hogy Hamilton megint lerombolta magát.     A derék brit ezúttal a pályán tette mindezt, nem úgy mint az elmúlt hetekben, amikor nyilatkozatai sikerültek…..
Keményen megbüntetné Felipe Massa az angolt a hétvégi balesetek után. Hamilton a brazilba belement, majd a megtört Ferrari az alagútban a falnak csapódott. A hajrában Pastor Maldonado Williamsét a gumifalba kényszerítette a mclarenes, de szerinte Massa és a venezuelai is ráhúzta a…..
Péntek éjjel meg szerettem volna nézni valamit a Jobbik Facebook csoportjában, de nem találtam sehol se. Bevallom férfiasan először azt hittem, hogy kitiltottak, mert túl sokat lázadtam a szittyák ellen.Így felkúsztam a Jobbik honlapjára és a Facebook-ból kijelentkeztem. Az…..
f1 Czollner Gyula beszólt Paliknak 2010.10.24 09:34:00
Palik László F1-es kiválása után Czollner az RTL Klub F1-közvetítéseinek vezető kommentátora lett, előtte évekig együtt kommentáltak. Augusztusban leköszönt/leváltották Palikot a Hungaroring éléről, nagyjából az óta nem is közvetít.Esőben köröztek az autók a SC…..