Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsóóóti

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Gamestar "Great Box" blogja egy interjú erejéig megkeresett engem. Szívesen eleget tettem ennek, főként, hogy megkértem őket, hogy ne az 50x megválaszolt kérdéseket tegyék fel. Betartották a szavukat, úgyhogy ha érdekelne titeket, itt elolvashatjátok. Az oldalon…..
Zsóóóti 2010.06.21 23:28:33
Tudom, hogy ennek nem szabadna itt lennie, mert Wii játék, de valaki mondja már meg, hogy mi az isten folyik itt? Köszönöm a beküldőnek, aki érthető okokból anonim akart maradni :D ..
Zsóóóti 2010.06.08 17:34:17
Több mint 26 perces videóval tért vissza a mester! ..
Kedvenceim a #48, #18 de az abszolút nyertes a #11 :D Ha a Mesterlövész magyar szinkronja is indulhatott volna, kb 20 hely alapból foglalt lenne. De tudjuk, hogy az a szinkron tette azzá a játékot, ami, úgyhogy nem lehet egy szavunk sem. ..
Zsóóóti 2010.04.20 00:38:01
Mint mondtam a videó elején, gyerekként láttam először és utoljára a filmet, úgyhogy túl sok dologra nem emlékeztem, azon kívül, hogy többet nem nagyon akarom már megnézni. Hála nektek, kiderült pár dolog, amire a videóban értelemszerűen nem tértem ki. A nyuszis jelmez a…..
Zsóóóti 2010.03.20 17:58:24
Nagyszerű videó! Azonban elnézve bámulatos konzolgyűjteményét, igen meglepő, hogy nem birtokolja az én első konzolomat, ami szintén Pong konzolnak nevezhető. :D Ha minden igaz még működőképes, csak nem találom hozzá az adaptert. De elemmel is használható elvileg ;)  ..
Zsóóóti 2010.03.08 23:31:48
@Kis Z: ÉS ennek mi köze NERDhez de most komolyan?:D
  Ezek részemről csak feltételezések kis szatírával megfűszerezve, de tényleg érdekel engem a kérdés. Itt a blogon hány ilyennel találkoztunk már? Rengetegszer nem találok a szar játékról szinte semmit. Persze az is közrejátszik, hogy senki nem olyan hülye mint én, hogy…..
Csak ha valaki még kételkedett volna szavaimban, mikor azt mondtam, hogy a zombik Achmedre hasonlítanak. Mr Zombi második pupilláját egyébként azóta is keresi. ..
Egy vámpíros játék zombikkalA videó végén lévő elírásért így utólag is jár nekem az ejnye-bejnye Játékot köszönöm Tony-nak és Rekettyelovag-nak  ..