Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MeGmOnDtaM

0 bejegyzést írt és 969 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus magabiztos teljesítményt nyújtva, gólzáporos, 6:1-es győzelemmel vette az Olasz Kupa nyolcaddöntőjét, s a ma esti negyeddöntőben a Torinóba látogató Frosinone együttese lesz az ellenfele. A továbbjutásról egyetlen mérkőzés dönt, s a párharc győztese a már két mérkőzéses rendszerben…..
Csütörtök este a Juventus hazai pályán, az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében hazai pályán fogadta a Salernitana együttesét, s aratott 6:1-es, magabiztos és ólzáporos győzelmet. Vasárnap kora este a két csapat ismét megmérkőzik egymással, ezúttal az olasz bajnokságban, s a helyszín Salerno, az élvonal…..
Az új esztendő legelső mérkőzésén a Juventus bekapcsolódik az Olasz Kupa küzdelmeibe, s a kupasorozat nyolcaddöntőjében a Salernitana együttesével mérkőzhet meg hazai pályán, a torinói Allianz Stadiumban. A továbbjutásról egyetlen mérkőzés dönt, s a győztes a Napoli együttesét 4:0-ra megsemmisítő…..
MeGmOnDtaM 2024.01.04 21:35:39
A Juventus a karácsonyi rövid szünetet elégedetten tölthette, hiszen sikerült a Frosinone ellen begyűjteni a három pontot, 2023 utolsó meccsén pedig szombat este a Roma lesz az ellenfél. Az elmúlt időszakban viszonylag magára találó fővárosi csapat minden bizonnyal nem lesz könnyű ellenfél, hiszen…..
A Juventus továbbra is tartja a lépést az éllovas Interrel, s a Napoli ellen elért fontos győzelmet követően a zebramezesek péntek este a Genoa otthonába látogatnak, hogy újabb három pont begyűjtésével erősítsék tovább pozíciójukat a bajnoki tabellán. Massimiliano Allegri keretébe ezúttal…..
Az Európa-bajnokság selejtezőinek utolsó fordulójában az olasz válogatott biztosította helyét a jövő nyári kontinensviadalon, a játékosok visszatértek klubcsapataikhoz, s így folytatódhat a bajnoki küzdelem. A tabella második helyén álló Juventusra rögtön egy rangadó vár, a zebramezesek vasárnap…..
MeGmOnDtaM 2023.11.26 21:06:31
A Sevilla otthonában a Juventusnak nem sikerült kiharcolni a továbbjutást a budapesti EL-döntőbe, a házigazdák 2-1-re hozták a 120 percig tartó mérkőzést. „Ezeken a meccseken a részletek jelentik a különbséget, és egy pillanat választja el a gólszerzést a gól elszenvedésétől.” - értékelte a meccset…..
Fontos és nehéz hét áll a Juventus előtt, szerdán megszületik a döntés a 15 pontos levonás ügyében, majd a csapat csütörtökön a Sporting CP otthonában lép fel az Európa-liga negyeddöntőjének visszavágóján, hogy azután vasárnap este a bajnoki cím felé robogó Napoli csapatát fogadja Torinóban. Ezt…..
A Juventus hét közben nem szerzett előnyt a visszavágóra az Inter elleni hazai mérkőzésen az Olasz Kupa elődöntőjében, s szombat este már a bajnokságban kell helyt állnia. A zebramezeseknek számára aligha lesz egyszerű feladat a három pont begyűjtése, hiszen a bajnoki tabella második helyén álló…..
A Juventus a válogatott szünet után folytathatja a pontgyűjtést, ezúttal kellemetlen, ám korántsem legyőzhetetlen ellenfél ellen, hiszen Marco Zaffaroni csapata, a Hellas Verona látogat Torinóba. Novemberben Veronában Moise Kean góljával győzedelmeskedett a Juventus egy nem éppen sima, inkább…..
A Juventus a válogatott szünet előtt még egy utolsó komoly megmérettetésen kell bizonyítson, hiszen a tabella második helyezettjéhez látogat az Öreg Hölgy. Novemberben Torinóban sikerült megverni a nerazzurro csapatot, ám ez a mérkőzés keményebb dió lehet, mivel a Juventusnál ismét kisebb sérülések…..
A Juventus magabiztos idegenbeli győzelemmel lépett tovább a Nantes együttesén, hogy ezzel biztosítsa helyét az Európa-liga legjobb tizenhat csapata között, ahol a következő ellenfél a Freiburg lesz. Csütörtök este a sorozatban mindeddig veretlen német csapat látogat a Juventus otthonába, jövő…..
A Juventus 4:2-es győzelmével záruló torinói városi rangadó után a zebramezesek a Bajnokok Ligája-indulásért versenyző AS Roma otthonába látogatnak vasárnap este. Massimiliano Allegri keretéből továbbra is hiányzik majd Arkadiusz Milik és Kaio Jorge, míg Mattia De Sciglio izomproblémák miatt nem…..
Egy esetleges győzelemmel a Juventus beérheti a bajnoki tabellán az Inter csapatát legyőző Bolognát, s ezzel felkapaszkodhat a hetedik pozícióba, ehhez azonban az Allianz Stadiumba látogató Torino FC ellen kellene begyűjteni a három pontot. Massimiliano Allegri keretében már helyet kapott Paul…..
A Nantes elleni két EL-meccs között a Juventus vasárnap a Spezia otthonába látogat, s az alsóházi csapat ellen kizárólag a győzelem lehet elfogadható eredmény. Massimiliano Allegri keretéből változatlanul hiányzik Paul Pogba, Kaio Jorge, Arkadiusz Milik és Fabio Miretti, azonban Leonardo Bonucci…..
A csoportkörben nyújtott gyalázatos teljesítmény nyomán a Juventus már ősszel elbúcsúzott a Bajnokok Ligája küzdelmeitől, azonban mivel a harmadik helyen zárta csoportját, az egyenes kieséses szakaszra már csatlakozik az Európa-liga mezőnyéhez. A bajnoki tabellán visszasorolt csapat számára komoly…..
A Juventus célja továbbra is az marad, hogy biztosítsa helyét a bajnokság első négy csapata között, és így a Bajnokok Ligája jövő évi kiírásában, azonban a 15 pont levonással erre már nem a tabella harmadik, hanem a tizedik helyéről tesz erőfeszítéseket. Vasárnap este a zebramezesek az elmúlt…..
MeGmOnDtaM 2023.01.22 21:20:41
MeGmOnDtaM 2023.01.22 22:01:37
A vb-szünet előtt a Juventus Maurizio Sarri csapatát fogadja, a tabella szerint pedig lényegében rangadóról van szó, hiszen a házigazdák győzelem esetén megelőzhetik a fővárosi csapatot. A Juventus igencsak jó időszakot él meg a bajnokságban, halmozza a győzelmeket, így a borzasztó szezonkezdet…..
A Juventus vasárnap este sima győzelmet aratott az Inter felett, így a tabellán már elérhető közelségbe kerültek a BL-helyek, ám a következő ellenfél igencsak kellemetlen lehet, ahogy erre Massimiliano Allegri is utalt a sajtótájékoztatóján. Ami viszont a Juventus mellett szól mindenképpen, az a…..
A Juventus a PSG elleni, vereséget hozó, ám bizonyos szempontból bíztató mérkőzés után fogadja az Inter csapatát vasárnap este. A két csapat számára rendkívül fontos a találkozó, mivel mindkét együttes komoly hullámvölgyből mászik kifelé az elmúlt időszakban, s ahogy Simone Inzaghi mondta a meccset…..
MeGmOnDtaM 2022.11.06 22:07:48
@Attilio79: Elvileg Danilo mikor eltalálta lábbal pattant egy kézen (ami vagy De Vrijé vagy Danilóoé, amit De Vrij lefogott) :D
MeGmOnDtaM 2022.11.06 22:27:10
A Paris Saint-Germain otthonában elszenvedett idegenbeli, majd a Benfica elleni hazai vereségekkel a Juventus rendkívül nehéz helyzetbe kormányozta magát. Ahhoz, hogy egyáltalán életben tarthassa továbbjutási álmait a Bajnokok Ligája csoportköréből, mind a hat pontot be kell gyűjtenie a Maccabi…..
A Juventus a Paris Saint-Germain otthonában elszenvedett vereséggel kezdte a Bajnokok Ligája csoportkörét, így rendkívül fontos, hogy mind a három pontot begyűjtse szerda este, amikor a nagyszerű formában szereplő Benfica együttese látogat az Allianz Stadiumba. Massimilianio Allegrinek számos…..
A Juventus hazai pályán kétgólos győzelmet aratott a Spezia felett, az első találatot Dušan Vlahović jegyezte szabadrúgásból, míg a másodikat a padról beálló Arkadiusz Milik szerezte Fabio Miretti passzát követően. A csapat egyébként nagyrészt ugyanaz volt, mint a Roma elleni meccsen. „Még mindig…..
A Sassuolo elleni magabiztos győzelemmel a Juventus nagyszerűen kezdte a bajnoki szezont, ám a Sampdoria, majd az AS Roma elleni döntetlenekkel a zebramezesek már négy pontot elhullajtottak, így a negyedik fordulóban, mikor a Spezia csapata látogat Torinóba, kötelező begyűjteniük a győzelmet és mind…..