Regisztráció Blogot indítok
Adatok
massey ferguson

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi jut eszünkbe arról, hogy Big Daddy? Adam Sandler? Egy kislány védelmezője a Rapture-ön? Laca? Mindy apja a Kick-Assből? Az összes válasz helyes, de itt a blogon mostantól Albertfalva legjobb hamburgeresére gondoljunk, ami ráadásul budapesti szinten is nagyon megállja a…..
Az amerikai távközlési hatóság egy titokzatos Apple-terméket engedélyezett, a Magic Trackpad becenévvel ellátott Bluetooth-eszköz tehát forgalomba kerülhet. Jogos a kérdés: mi a fene az a Magic Trackpad?Az FCC tavaly októberben kapta meg a készüléket tesztelésre, ahhoz képest…..
massey ferguson 2010.07.20 16:25:22
@Fika Matyi:
Driver ügyben Win 7 alatt annyi gondot tapasztaltam, hogy felébresztve a gépet sleep-ből nem mindig érzékelte a tollat, csak érintésre reagált. A friss driver-rel már jónak tűnik.

Mac-en nem vettem észre semmi rendelleneset.

Nade, kíváncsi vagyok, hogy megvalósul-e Ádám kívánsága és víziója, én örülnék neki, mert tetszik ez az érintős irány!
B-oldal TOP5 esődal EVÖR 2009.11.23 07:34:00
Szeretem az esőt. Feltéve, ha nem öltönyben kell átklambózni a városon, hiszen akkor - Forrest Gump szavaival élve - még alulról is esik az eső és még a szemüvegen ki nem látás lehetősége is fennáll. Tócsa.De alapvetően miért is jó az eső?jobban be lehet csúszni a…..
E hét végén, október 2. és 4. között rendezik meg a most már komoly, sok éves múltra visszatekintő zenei kiállítást és bulisorozatot, a Hangfoglalást. A hangszer- stúdió- és fénytechnikai kiállítás pénteken délelőtt 10 órakor nyílik, a szokásos helyen, a SYMA csarnokban,…..
Nézem a Top Gear-t a Viasaton éppen, ahol Jeremy Imádom Clarkson a Mazda RX 8-at nyúzza. A külsejéről egyebek mellett ezt mondja a magyar hangalámondásban:"A lámpák elfoglaltabbak, mint egy püspök süvege"Persze nem hallottam az eredetit, ráadásul ki sem tudom találni, hogy…..
A Magyar GP időmérőjének második harmadában, nem sokkal a leintés előtt a gumifalba rohant Felipe Massa Ferrarija a Hungaroringen.A brazilt nagy sebességnél fejen találta egy pályáról felpattanó rugó, ami Rubens Barrichello gépéről eshetett le.A pilóta nem tudott kiszállni,…..
Appleblog Új dugót kap az iPhone 2009.06.30 18:03:42
Egy kollégám szavajárásával élve agyfaszt szoktam kapni az inkompatibilis kábelektől: hogy minden nyomorult gyártó másmilyen csatlakozóval árulja a termékét. A közelmúltban történt meg, hogy egy egész memóriakártya-olvasót kellett Kaliforniába magammal cipelnem, mert nem…..
Ma, vagyis június 23-án ünnepli 75. születésnapját Nepp József rajzfilmrendező, aki számtalan sorozatklasszikussal ajándékozott meg minket. Az irigylésre méltó életmű részletezése előtt gyorsan említsünk meg néhány adatot az életrajzból, aztán térjünk a lényegre.…..
Moderátor: Sziasztok, mutatkozzatok be. Magyarósi Csaba: Helló, stevejobs vagyok. Szűcs Ádám: Helló, stevejobs vagyok. Moderátor: Na várjatok, nektek tök ugyanaz a nevetek. Hogy van ez? SZA: Úgy, hogy ketten írjuk az Appleblogot a megszületése óta. Most azonban úgy döntöttünk,…..
— matter of fact it’s all dark1 —Akkoriban ez még annyira nem volt divat, de azért ezerkilencszáznyolcvannyolc április huszonharmadikán egy picit tényleg megállt az élet, és szinte minden zenei adón ismertették a hírt.Több, mint tizennégy év, félhivatalosan…..
Quantic (valódi nevén Will Holland) egy igen fiatal -20as éveiben járó- kompozista, ennek ellenére már 8 albuma jelent meg. Az enyémszünet szerint Santiago de Caliban él Columbiában. Ezt szem előtt tartva örülhetünk, hogy olyan éghajlati és kulturális közegben is használják a…..
  Na itt az idő számot adni a filmzenékről. Hisz aki állandó olvasója az FFK-nak az tudja, miért ne tudná, hogy a zenéknek, - melyek szerves részét képezik a filmeknek -, nálam nagyon nagy jelentőségük van egy-egy kritika során, akár. Azaz néha bizony nem elég a…..
Mindenféle koncert és klubbajánlókat olvasva a Roxy rég felkeltette az érdeklődésemet. Amilyen előadók megfordultak itt, rossz hely nem lehet, sőt!!!- gondoltam és eldöntöttem, hogy Prágában járva okvetlenül felkeresem. Most pedig, hogy ide kerültem mint egyetemista, az első…..
Az általános iskolai lassúzások 2 okból felejthetetlenek. Mert mi fiúk egyáltalán nem mertünk táncolni, így lassúzni sem. Másfelől, ha mégis mertünk, akkor ez egyet jelentett az első nőhözérés pillanatával. Ezek voltak a klasszikus ZSÚROK (házibuli, német…..
Az Alphabeat a legjobb Skandináv banda az ABBA óta- legalábbis ezt állitja róluk az NME.A hat tagú dán csapat valóban emberek ezreit képes megmozgatni, csakúgy mint a mára már legendássá vált svédek.     Saját állításuk szerint ők a B52 és a Wham keveréke Nile…..
Pár éve egy baráti társaság úgy döntött, elegük van abból, hogy egy valamire való fesztiválért külföldre vagy nagyon messzire kell utazni és hogy a környéken semmi kézzelfogható nincs és úgy döntöttek megszervezik a saját fesztiváljukat- igy született meg az ÓCSÓ FESZT…..
  Állitólag a filmzene csak egy kellék, és abban segit, hogy átérezzük a film hangulatát. Állitólag. Ha az ember egy icipicit zenebuzi, a filmzene szerepe felértékelődik. A cselekmény hirtelen eltörpül és jön a ,,francba, hallottam már ezt a dalt, de mi is ez”…..
Kissé megkésve, de itt a mai ajánló, mentség nincs, hétvége van, lustaság, nem hogy írni, tévézni sincs kedve az embernek. Ha mégis, akkor 20:15-től meg lehet nézni a TV2 önfényezését, amiben Pély Barna füles sapkában énekel, és hasonló borzalmakat mutatnak 1997-ből.…..
A tegnapi kosztümös kaland (Puskapor, árulás és összeesküvés) ma este folytatódik, de ezt tényleg csak a tisztesség kedvéért említjük meg, mert a kiváló szereplőgárda ellenére elég tré volt. Ha valakinek mégis bejött volna, ma este 20:00-tól folytathatja az m1-en, utána…..