Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ditkariti (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Halihó! Egy kicsit megkésve ugyan, de alább a beígért piterecept. Az én bézik angolommal megpróbáltam lefordítani. Aztán még a sütéshez sem értek, meg most amúgy is elég fáradt vagyok ahhoz, hogy leellenőrizzem mennyire írtam hülyeségeket. Így inkább bent hagytam az eredeti…..
Halihó! Hol is hagytam abba? Ja, igen, megvan. Szóval néhány dologgal még adósotok vagyok. Így törlesztésképpen fogadjátok a következő bejegyzést. Ebben szó lesz pumpkinokról, október 23-ról és csirke szárnyakról egyaránt… Persze nem egy történetbe ágyazva, hanem…..
Hello mindenki! Már többször eljutottam odáig, hogy nekifogjak a posztolásnak. Chicago nagy falat volt. Vettem egy nagy levegőt - ezt javaslom Nektek is - és nekilendültem.Ami azt illeti, elég tanulságos út volt. Sok kalanddal és élménnyel. Ebbe szeretnék betekintést nyújtani! Jó…..
Sziasztok!   Szeptember utolsó teljes hétvégéjén Fillmore-ba utaztam, hogy részt vegyek az Észak-Amerikában élő külföldi magyar cserkészek ún. regös hétvégéjén. Az itteni élményeimről számolnék be és közben egy kicsit kitérnék arra is, mit jelent - az én…..
ditkariti (törölt) 2011.10.07 06:58:04
No. Itt az első adandó alkalom, hogy Amerikából írjak Nektek. Mert ugye azt már előzőleg tisztáztam, hogy elsősorban Nektek írom ezt a blogot, és csak másodsorban magamnak. (Magamnak is írok elsősorban valamit, csak az kevésbé publikus). Okay! Csak jelzem, hogy most NYC-ből kifele…..
MEI TAI-ok 1.  Liliputi Török MT (2. generációs)                                        …..
ditkariti (törölt) 2010.09.07 08:37:47