Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zabundu

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
zabundu teszt 2010.12.11 18:26:00
ez is az lesz..
zabundu teszt 2010.12.11 18:24:00
teszt bejegyzés..
Hát ez a mai, hölgyeim és uraim, a konkurrenciánkról fog szólni. Na jó, legalábbis annyiban, hogy egy csendes olvasónk jóvoltából, akinek ezúton köszönöm a rá(nk is)linket, találtam egy olyan blogot, amelynek ugyanaz a témája, mint a mienknek. Itt vége is a párhuzamnak,…..
Zabundu 2010.09.07 08:51:21
Köszönöm az újabb kritikát, mely első ránézésre fogalmazódott meg. Örülök, hogy sikerült káromkodás nélkül megfogalmazni a mondanivalót, így sokkal érdekesebb elolvasni. Nincs bajom a más nézetekkel, elismerem, hogy munkám nem olyan precíz, mint a tied/tietek, de nem is áll szándékomban versenyezni, én más utat követek.
Nem tudom hol van rengeteg helyesírási hiba a blogomban (ám egyáltalán nem tartom ezt lehetetlennek, mert nem vagyok nyelvtan tanár), de meg kell jegyeznem, miért is került be a felsorolásba, egyáltalán nem kiemelt helyen! Itt a link:
zabundu.blogger.hu/2010/08/24/a-nap-kerdese-milyen-legyen-egy-blog
Ha szétnéztél volna (ami ugye elmaradt), feltűnhetett volna, hogy eddig egyetlen alkalommal EMLÍTETTEM meg valakinél, hogy mellesleg sok a helyesírási hiba is benne, csupán ezért még senkinek nem bíráltam.

Én más értékrendeket követek, sokkal alacsonyabb az elvárási szintem, és ugye ez lehet zavaró, de nem áll szándékomban más blogokat csak azért bírálni, mert nem értek velük egyet. Az én célom továbbra is a kisebb blogok reklámozása, és csupán másodlagosan írok róluk rövid véleményt, hogy mégis tudja az adott személy, mi várja, ha rákattint a linkre.

További véleményem nincs, és köszönöm, hogy alkalmat kaptam, hogy kulturált formában megvédhessem az igazam, mert ez szerintem minden embernek jár.