Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eszterm

6 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia! Olivér vagyok, 33 éves, és szeretek piacra járni. Hogy hova járok? Hát a Lehelre. Hogy az milyen egy ótvar ronda épület? Tudom, de most mit csináljak, ha az van hozzám a legközelebb. Mi a jó a piacozásban? Viccelsz? Hát a hangulat: az illatok, szagok, színek, arcok, mindegyik…..
eszterm 2012.11.13 16:48:54
@Étteremkritikus:
Kedves Étteremkritikus!
Mivel elvileg szakmabeli, véleményformáló vagy, ezért elvárható lenne, hogy olyanról nem mondasz véleményt, amit nem próbáltál. Szerinten, ez a Te szakmai felelősséged!
A Nekedterem nevében szeretnék felajánlani egy ingynes próbacsomagot Neked, hogy eldöntsd igaz-e, amit hallottál. :-) Nem kell, hogy saját nevedben rendelj! A részletek miatt küldj egy emailt az info@nekedterem.hu-ra és ott egyeztetjük.
üdvözlettel,
Molnár Eszter (Nekedterem)
eszterm 2012.11.20 03:32:07
@online távmunkás:
Kedves Shirkan távmunkás, engem érdekelne az 1-es kódú tanyasi tojás 40 forintos beszerzési forrása konkrétan, mert mi ennyiért 2-es kódut kapunk csak. Kösöznöm.
eszterm 2012.11.20 03:36:29
@szi_vi: Kedves Szilvi! Sajnálom, hogy nem volt elégedett, nem a vevő becsapása volt a cél. Több termelő hoz nekünk gyümölcsöt, mivel kezdő vállalkozás vagyunk, ezért kezdetben elképzelhető, hogy becsúsztak hibák, ezért elnézést kérek. Azóta sokat fejlődtünk! A meg nem érkezett lekvár árát levontuk a végösszegből. A chili paprikát ajándékba küldtük, szép feszes paprikák voltak, erre konkrétan emlékszem.
Mielött végleg abbahagynám a blogot már az elején, gyorsan folytatom. Azóta volt egy kis kálváriám a nőgyógyász kereséssel. A mostani nőgyógyász, akihez beestem a János kórházba, nagyon kedves, de többször is kiderült, hogy nagyon tapasztalatlan. Elöszőr is nem kérdezett…..
Kismama Amit tudunk :-) 2010.11.01 16:27:48
Amit tudunk, hogy van szívhangja és vagy fiú, vagy lány. Ha fiú, akkor Bendegúz lesz, ha lány, akkor Sára.Persze ez még változhat...
Kismama Dokinál 2. 2010.11.01 16:23:00
Helyszín: János kórház, Dr. Szentiványi Zoltán - Fiatal kedves doki. Megnézte az ultrahangot, amelyből kiderült, hogy nincs méhen kívüli probléma, csak egy kis ciszta. Felvette az adatokat és kb. 1o különböző vizsgálatra, orvoshoz küldött el (védőnőnőtől szemészetig minden…..
Kismama Babakocsik 2010.11.01 10:52:00
Kiindulás: jó lenne egy mózes kosaras, mély babakocsi, ami nem túl nehéz és esetleg autósülés is illeszthető rá. A régi babakocsim Chicco volt, azt nagyon szerettem.Megnéztem az új babakocsikat. Emlékeztem egy nagyon szép mély babakocsira, amit anno a bababoo-ban láttam. Ez sajnos…..
Első nézelődésem a weben a terhes (striga, narancsbőr) krémek és terhes vitaminok után volt. Érdekes most jut eszembe, hogy a dokit még le se nyomoztam.Nem találtam igazán jó linkeket. Úgy emlékszem, hogy elöző terhességemnél 6 éve rózsaolajat használtam és Avent? krémet.…..
Kismama Eddigiek 2010.11.01 10:30:00
Első gyermekemnél, Hannánál fél évig szorgosan írogattam mindent. Most megpróbálom ezt tovább folytatni. Arra gondoltam, hogy egy blogon ez jobban fog menni, mert nem veszik el és jobban áttekinthető. Na majd meglátjuk.A várandóság híre nagy örömmel töltött el. A hír, hogy…..